سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی میزان تحمل به خشکی گیاه آلوئه ورا در شرایط مزرعه

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,111

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AGRIDEV02_057

Index date: 19 February 2016

بررسی میزان تحمل به خشکی گیاه آلوئه ورا در شرایط مزرعه abstract

گیاه آلوئه ورا (Aloe barbadensis ) با کاربردهای فراوان دارویی، غذایی و صنعتی در بسیاری از کشورهای جهان مورد توجه قرار گرفتهاست. علیرغم تحمل بسیار زیاد این گیاه به شرایط محیطی نامطلوب نظیر خشکی و شوری، اطلاعات اندکی در زمینه پاسخ های رشدی وفیزیولوژیکی آن در شرایط نامطلوب محیطی وجود دارد. در این تحقیق تاثیر تنش خشکی عدم آبیاری به مدت چهار ماه در گرمترین فصلسال بر شاخص های رشدی و فیزیولوژیکی 4 مورفوتیپ مختلف گیاه Aloe barbadensis و یک مورفوتیپ Aloe greatheadii موردبررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش حاکی از تاثیر معنی دار تنش خشکی بر خصوصیات رشدی و فیزیولوژیکی گیاهان آلوئه بود. با این حال، تمامیمورفوتیپ های آلوئه ورا، تنش خشکی شدید عدم آبیاری به مدت 120 روز را به خوبی تحمل کردند و پس از یک دور آبیاری، خصوصیاترشدی عادی خود را از سر گرفتند. این در حالی بود که گیاهان Aloe greatheadii قادر به تحمل شرایط تنش شدید خشکی نبودند و ازبین رفتند. نتایج این تحقیق آلوئه ورا را به عنوان یک گیاه با صرفه اقتصادی برای احیای اکوسیستم های کشاورزی و مراتع در حال زوال به دلیلخشکسالی معرفی می نماید.

بررسی میزان تحمل به خشکی گیاه آلوئه ورا در شرایط مزرعه Keywords:

بررسی میزان تحمل به خشکی گیاه آلوئه ورا در شرایط مزرعه authors

رویا جامی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان

جعفر ذوالعلی

استادیار بخش بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان

رضا ایموری

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امید بیگی، ر.، سحرخیز، م. ج.، ستاری، م.، گودرزی، غ. ...
یزدانی د. 1383. کاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی، انتشارات ...
Abd El- Rahman, A. A. and Hassib, M. 1973. Structural ...
Femina, A., Sanchez, E. S., Simal, S. and Rossello, C. ...
Hanson, A. D., Nelsen, C.E., Everson, E. H. 1977. Evaluation ...
Khurana, E. and Singh, J. S. 2000. Influence of seed ...
Lobato, A. K. S., Oliveira Neto, C. F., Santos Filho ...
Turner, C., Myones, M. 1980. Turgor maintenanc by osmotic adjustment. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی میزان تحمل به خشکی گیاه آلوئه ورا در شرایط مزرعه" توسط رویا جامی، دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ جعفر ذوالعلی، استادیار بخش بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ رضا ایموری، دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی کشاورزی و توسعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آلوئه ورا، تنش خشکی ، خشکسالی، مرتع، عدم آبیاری هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1111 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گیاه آلوئه ورا (Aloe barbadensis ) با کاربردهای فراوان دارویی، غذایی و صنعتی در بسیاری از کشورهای جهان مورد توجه قرار گرفتهاست. علیرغم تحمل بسیار زیاد این گیاه به شرایط محیطی نامطلوب نظیر خشکی و شوری، اطلاعات اندکی در زمینه پاسخ های رشدی وفیزیولوژیکی آن در شرایط نامطلوب محیطی وجود دارد. در این تحقیق تاثیر تنش خشکی عدم آبیاری به ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تنش خشکی و خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی میزان تحمل به خشکی گیاه آلوئه ورا در شرایط مزرعه با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.