سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه اثربخشی پیام تبلیغ تیزرهای تبلیغاتی تلویزیونی ایران از نظرمخاطبان با استفاده از مدل AIDA

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,218

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MRMEA01_120

Index date: 19 February 2016

مقایسه اثربخشی پیام تبلیغ تیزرهای تبلیغاتی تلویزیونی ایران از نظرمخاطبان با استفاده از مدل AIDA abstract

با توجه به نیاز شدید مؤسسات به کسب مزیت رقابتی و تبلیغات گسترده در جهت معرفی محصولات و خدمات و ترغیب مشتریان به خرید، پژوهش حاضر در پی مقایسه میزان اثربخشی ۳ نوع تبلیغی است کهدر رسانههای ایرانی بهطور گسترده استفاده میگردد. بدین منظور از شاخصهای آیدا برای تعیین میزان جلبتوجه، ایجاد علاقه، تمایل و ترغیب به خرید استفادهشده است. این تبلیغات شامل استفاده ازشخصیتهای کارتونی و انیمیشن، استفاده از شخصیتهای مشهور و تبلیغات موزیکال است. پژوهش از نظر ماهیت و هدف، کاربردی؛ از نظر نوع دادههای گردآوریشده، کمی و برحسب نتیجه، تبیینی است. جامعهآماری پژوهش، کلیه دانشجویان ساکن در خوابگاه پسرانه دانشگاه تربیت مدرس میباشند. روش نمونه- گیری، تصادفی ساده است.نرم افزار مورد استفاده SPSS می باشد.بهمنظور بررسی پایایی سؤالات پرسشنامهاز آلفای کرونباخ و بهمنظور آزمون نرمال بودن توزیع دادهها از آزمون کولموگوروف اسمیرنوف استفاده - گردیده است. بهمنظور مقایسه میانگین نظرات افراد در رابطه با تبلیغات از آزمون کوکران بهره گرفته شد.از اینرو چنین نتیجه حاصل شد که نظرات افراد در مورد میزان جلبتوجه، ایجاد علاقه و تمایل هر ۳ تبلیغ یکسان است، اما تبلیغاتی که از شخصیتهای مشهور استفاده کردهاند میتوانند تأثیر بیشتری در اقدام به خرید داشته باشند.

مقایسه اثربخشی پیام تبلیغ تیزرهای تبلیغاتی تلویزیونی ایران از نظرمخاطبان با استفاده از مدل AIDA Keywords:

مقایسه اثربخشی پیام تبلیغ تیزرهای تبلیغاتی تلویزیونی ایران از نظرمخاطبان با استفاده از مدل AIDA authors

سالار دانش فر

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس

الناز نبی زاده مامانی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
خ افجه، علی‌اکبر. مصوری موید، فرشته. (1383)، "ارزشیابی آگهی‌های بازرگانی ...
خ اربابی، علی محمد، (1350)، « تبلیغات تجاری » انتشارات ...
خ انجمن روابط عمومی ایران (1382). کتاب جامع تبلیغات (مقاله ...
خ بختایی، امیر، گلچین فر، شادی، (1385).« مراحل تدوین یک ...
خ پراتکانیس، آنتونی. آرنسون، الیوت، (1379). عصر تبلیغات. ترجمه دکتر ...
خ حمیدی زاده، محمدرضا. نوریان، ذبیح اله (1392). "تبیین و ...
خ داد گران، سید محمد (1385) مبانی ارتباط‌جمعی، نشر فیروزه، ...
خ درودی، هما. (1391). نقش پیام تبلیغاتی رسانه بر اساس ...
خ ربیعی و دیگران، (1390)." ارزیابی اثربخشی تبلیغات بانک پارسیان ...
خ شریعت، سید محمد رضا. آتش پور، سید حمید. کامکار، ...
خ محمدیان، محمود (1385)، مدیریت تبلیغات از دید بازاریابی (چاپ ...
خ محبی، سیده فاطمه (1381)، «تبلیغات بازرگانی در تلویزیون، شیوه‌ها، ...
Anonymous, (2010), Marketing - print advertising, Marketing Weekly News, Atlanta, ...
_ Hackley, C. (2005). Advertising and Promotio. communicating brands. London: ...
Karlsson, L. (2007). Advertising Theories and Models. University of Halmstade, ...
Mackay, A. (2005). The practice of Advertising. Sydney: Elsevier Butterworth- ...
McDonough, John, (2003), Encyclopedia of Advertising, Fitzory Dearborn-An خ imprint ...
Philip Kotler.Gary Armstrong. (2013) Principles of Marketing Student Value Edition ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه اثربخشی پیام تبلیغ تیزرهای تبلیغاتی تلویزیونی ایران از نظرمخاطبان با استفاده از مدل AIDA" توسط سالار دانش فر، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس؛ الناز نبی زاده مامانی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در مدیریت، اقتصاد وحسابداری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل 5M ، شاخصهای AIDA ، پیام تبلیغ، اثربخشی هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1218 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به نیاز شدید مؤسسات به کسب مزیت رقابتی و تبلیغات گسترده در جهت معرفی محصولات و خدمات و ترغیب مشتریان به خرید، پژوهش حاضر در پی مقایسه میزان اثربخشی ۳ نوع تبلیغی است کهدر رسانههای ایرانی بهطور گسترده استفاده میگردد. بدین منظور از شاخصهای آیدا برای تعیین میزان جلبتوجه، ایجاد علاقه، تمایل و ترغیب به خرید استفادهشده است. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه اثربخشی پیام تبلیغ تیزرهای تبلیغاتی تلویزیونی ایران از نظرمخاطبان با استفاده از مدل AIDA با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.