سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر زاویه ی اصطکاک داخلی دیوار آب بند در انعطاف پذیری آن در سد با پی غیر همگن

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,074

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FCATCE01_003

Index date: 6 March 2016

بررسی تاثیر زاویه ی اصطکاک داخلی دیوار آب بند در انعطاف پذیری آن در سد با پی غیر همگن abstract

یکی از مهمترین پارامترهای معرفی خاک در ژئوتکنیک زاویه اصطکاک داخلی می باشد و با توجه به این که دیوار آب بند وظیفه آب بندی و کاهش میزان نشت آب را بر عهده دارد. در صورتی که بتواند به خوبی این کار را انجام دهد و بدون گسیختگی و ایجاد حفره در سطح دیوار آب بند عمل کنترل و کاهش آب نشتی را انجام دهد، مناسب است در زمان اعمال بار دینامیکی با کمترین تغییرات در مش بندی اولیه کل سد موجه شود. این مقاله تحلیل نتایج PLAXIS در شرایط دینامیکی مجموعه سد، پی و دیوار آببند سد کرخه را ارائه خواهد نمود. بدین منظور از نرم افزار اجزاء محدود استفاده گردیده است و بزرگترین مقطع عرضی سد بصورت کرنش مسطح مدلسازی شده و در آن فصل مشترک دیوار آببند و پی به وسیله المانهای درزه (Interface Element) شبیه سازی شده است. با توجه به نتایج به دست آمده بیشترین مقادیر برای انعطاف پذیری مربوط به زاویه اصطکاک داخلی 18 معرفی شد این مقدار از چسبندگی می تواندن موجب ایجاد انعطاف پذیری مناسبی شود که مقدار آن برابر 30.35 می باشد و با توجه به آن مناسب ترین مصالح برای طح اختلاط بتن پلاستیک در سد کرخه معرفی شده است این موضوع می تواند در طراحی سایر سدها مورد استفاده قرار کرفته و دست مایه طراحان و متخصصین سد سازی جهان گردد.

بررسی تاثیر زاویه ی اصطکاک داخلی دیوار آب بند در انعطاف پذیری آن در سد با پی غیر همگن Keywords:

بررسی تاثیر زاویه ی اصطکاک داخلی دیوار آب بند در انعطاف پذیری آن در سد با پی غیر همگن authors

علی مهبد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، باشگاه پژوهشگران جوان، اراک، ایران

مهدی عباسی

گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، خمین، ایران

عرفان مهبد

وزارت کشور، سازمان شهرداری ها و دهیاریها، شهرداری خمین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اصلانلو، م . (1370) "مهندسی حفاری، " انتشارات دانشگاه آزاد ...
پریش، ی . "ارزیابی دیوار آب بند بتن پلاستیک در ...
ترابی، غلامرضا، " روش طرح اختلاط بتن پلاستیک با اسلامپ ...
کهساری، . (1380)، " روش های اجرای دیوار آب بند ...
وفائیان، م. (1384)، " سدهای خاکی، "جهاد دانشگاهی واحد صنعتی ...
- Das , B .M _ (1983), " Advanced Soil ...
- Harr , M _ E _ (1962), "G round ...
- Rahimi, H. (1389), " Embankment Dams, " University of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر زاویه ی اصطکاک داخلی دیوار آب بند در انعطاف پذیری آن در سد با پی غیر همگن" توسط علی مهبد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، باشگاه پژوهشگران جوان، اراک، ایران؛ مهدی عباسی، گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، خمین، ایران؛ عرفان مهبد، وزارت کشور، سازمان شهرداری ها و دهیاریها، شهرداری خمین؛ عباس مرتضایی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مباحث نوین در مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله Plaxis،سد کرخه، بتن پلاستیک، آنالیز دینامیکی هستند. این مقاله در تاریخ 16 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1074 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مهمترین پارامترهای معرفی خاک در ژئوتکنیک زاویه اصطکاک داخلی می باشد و با توجه به این که دیوار آب بند وظیفه آب بندی و کاهش میزان نشت آب را بر عهده دارد. در صورتی که بتواند به خوبی این کار را انجام دهد و بدون گسیختگی و ایجاد حفره در سطح دیوار آب بند عمل کنترل و کاهش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر زاویه ی اصطکاک داخلی دیوار آب بند در انعطاف پذیری آن در سد با پی غیر همگن با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.