سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر متقابل فرم معماری و سازه در طراحی ساختمان های بلند فلزی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 981

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICICA01_0376

Index date: 17 March 2016

اثر متقابل فرم معماری و سازه در طراحی ساختمان های بلند فلزی abstract

از ابتدای قرن بیستم اجرای ساختمانهای مرتفع براساس مقتضیات شهرنشینی نوین، در کشورهای صنعتی شکل گرفته و گسترش یافته است. توسعه آهن ریخته گری به عنوان یک ماده ساختمانی و اختراع آسانسور، مسیر طراحی و ساخت بنا های بلند را هموار کرد که در چند سال قبل از آن غیر قابل تصور بودند. سیر رشد و تحول ساختمان های بلند این امر را به اثبات می رساند که ارتباطی تاریخی بین معماری و سازه در ساختمان های بلند وجود دارد و با توجه به تحقیقات انجام شده در این زمینه می توان اینگونه بیان کرد که طراحیآسمان خراش ها، به لحاظ ایجاد فرم های سازه ای، از پیچیدگی های خاصی برخوردار است که این موضوع از یک سو به وجود تخصص های متعدد و اغلب متعارض درگیر در طراحی این ساختمان ها برمی گردد و از سوی دیگر هرچه ساختمان بلندتر می شود، شدت نیروهای طبیعی جاذبه، باد و زلزله افزایش می یابد. در نتیجه، تدابیر سازه ای برای مقابله با این نیروها به جنبه مهمی در طراحی ساختمان های بلند تبدیل می شود. همین امر فرم ساختمان های بلند را تا حد نسبتا زیادی از نحوه طراحی سازه آنها متاثر می سازد و درحقیقت از طریق مشارکت معماری و سازه است که ساختمان های پیچیده با بالاترین درجه زیبایی شناسی و استانداردهای سازه ای را می توان طراحی و اجرا نمود. این گردآوری با روش کیفی مبتنی بر مطالعات کتابخانه ای بررسی شده است که در آن ابتدا به بررسی سیر تحول ساختمان های بلند درطول تاریخ پرداخته و سپس سیستم های ساختمانی نوین ساختمان های بلند را بررسی کرده و در انتها درباره یکپارچگی سازه و معماریو تاثیر متقابل این دو بر یکدیگر در برج ها و بنا های بلند جهان به بحث می پردازد.

اثر متقابل فرم معماری و سازه در طراحی ساختمان های بلند فلزی Keywords:

اثر متقابل فرم معماری و سازه در طراحی ساختمان های بلند فلزی authors

ساره جاوید

دانشجو کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد مشهد

مهسا وطن خواه

دانشجو کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I3] شولر، ولف گانگ، سازه های ساختمان بلند، ترجمه حجت ...
تقی زاده، کتایون.(یکپارچگی طرح معماری و فرم سازه ای در ...
_ محمدرضا، (بررسی نقشه سازه در سیر تحول احداث ساختمان ...
اگلابچی، محمود، (معیار های برای طراحی و ساخت بناهای بلند)، ...
اگلابچی، محمود، گلابچی محمدرضا، مبانی طراحی ساختمان‌های بلند، تهران، چاپ ...
stafrd smth. bryan and coull. Alex. tall buiding structures (analysis ...
sev. Aysin. (itegrating architecture and structural fom in tall steel ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر متقابل فرم معماری و سازه در طراحی ساختمان های بلند فلزی" توسط ساره جاوید، دانشجو کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد مشهد؛ مهسا وطن خواه، دانشجو کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد مشهد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و زیرساخت های شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساختمان های بلند، فرم معماری، سازه فلزی، سیستم های ساختمانی، سازه و معماری هستند. این مقاله در تاریخ 27 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 981 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از ابتدای قرن بیستم اجرای ساختمانهای مرتفع براساس مقتضیات شهرنشینی نوین، در کشورهای صنعتی شکل گرفته و گسترش یافته است. توسعه آهن ریخته گری به عنوان یک ماده ساختمانی و اختراع آسانسور، مسیر طراحی و ساخت بنا های بلند را هموار کرد که در چند سال قبل از آن غیر قابل تصور بودند. سیر رشد و تحول ساختمان های بلند ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر متقابل فرم معماری و سازه در طراحی ساختمان های بلند فلزی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.