سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایگاه مسکن و محیط مسکونی در دستیابی به جوامع پایدار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 806

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICICA01_0578

Index date: 17 March 2016

جایگاه مسکن و محیط مسکونی در دستیابی به جوامع پایدار abstract

داشتن جامعه ای پایدار و توسعه یافته که همه ی اعضای آن از آرامش، امنیت، امکانات یکسان، زندگی سالم و خوب به دور از ناهنجاری بهره ببرند، یکی از اهداف و آرزوهای هر نسلی از مردم می باشد. با توجه به مطالعاتی که پیرامون آسیب شناسی جوامع انجام شده است، ناهنجاری هایی همچون وقوع جرم و ناامنی های اجتماعی، انواع محرومیت هایفیزیولوژیکی، اجتماعی و اعتیاد در مناطق فقیرنشین شهری بیشتر وجود دارد. بر اساس تحقیقات صورت گرفته علل اصلی این ناهنجاری ها را می توان ناشی از کمبودهای اقتصادی، اجتماعی و محیطی قلمداد کرد. از میان این کمبودها آنچه همواره یکی از خاموش ترین و البته ریشه ای ترین عوامل بروز و تشدید معضلات اقشار کم درآمد بوده، مسکن ومحیط زندگی نامناسب این گروه از جامعه است. از میان راهکارهای ارائه شده به منظور حل این در دهه های اخیر ، ایجاد منطقه های پایدار اجتماعی با رویکرد توسعه پایدار یکی از روش هایی است که به میزان زیادی کمک به تقلیل و رفع این معضلات کرده است. از منظر توسعه ی پایدار، یک جامعه ی پایدار به قلب نیازهای مردم از جمله درآمد، هویت،تحصیلات، تفریح، مسکن و امنیت می رود و با کیفیت زندگی، فرصت های حال حاضر و آینده ساکنین ارتباط دارد. این پژوهش با بررسی معیارهای ارزیابی یک جامعه پایدار که همه ی اعضای آن در امنیت، آرامش و با امکانات یکسان زندگی می کنند، به تشریح اجزاء یک جامعه ی پایدار و نقش مسکن و محیط مسکونی مناسب برای همه ی اقشار آن در دستیابیبه یک جامعه ی پایدار می پردازد.

جایگاه مسکن و محیط مسکونی در دستیابی به جوامع پایدار Keywords:

جایگاه مسکن و محیط مسکونی در دستیابی به جوامع پایدار authors

سیده نرگس حسینی

کارشناس ارشد معماری، دانشگاه هنر اصفهان

مهرداد جواهریان

استادیار گروه معماری ، دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ضرغامی، اسماعیل (1385). پایداری اجتماعی در مجتمع‌های مسکونی. پایان‌نامه مقطع ...
Westaway, Margaret S. (2006) A longitudinal investigation of satisfaction with ...
Kearns, A, Turok, I., (2004). Sustainable Communities Dimensions and Challenges. ...
Allen, J. and Cars, G. (2001). Multiculturali Sm and governing ...
Macintyre, S., Ellaway, A, (2000). Ne ighbourhoods and health: overview. ...
Mohit, M. A, Ibrahim M., Rashid, Y. R., (2010). Assessment ...
Dabinett, G., Lawless, P., Rhodes, J. and Tyler, P. (2001). ...
Sorensen Daniel Lund, 2008, https ://www _ flickr. c om/pho ...
] Moore Charles, John Ruble, and Buzz Yudell, 2006, http ...
Office of the Deputy Prime Minister (ODPM) (2005a). Planning for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جایگاه مسکن و محیط مسکونی در دستیابی به جوامع پایدار" توسط سیده نرگس حسینی، کارشناس ارشد معماری، دانشگاه هنر اصفهان؛ مهرداد جواهریان، استادیار گروه معماری ، دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و زیرساخت های شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه پایدار، جامعه ی پایدار، مسکن، اقشار کم درآمد هستند. این مقاله در تاریخ 27 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 806 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که داشتن جامعه ای پایدار و توسعه یافته که همه ی اعضای آن از آرامش، امنیت، امکانات یکسان، زندگی سالم و خوب به دور از ناهنجاری بهره ببرند، یکی از اهداف و آرزوهای هر نسلی از مردم می باشد. با توجه به مطالعاتی که پیرامون آسیب شناسی جوامع انجام شده است، ناهنجاری هایی همچون وقوع جرم و ناامنی های اجتماعی، انواع ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جایگاه مسکن و محیط مسکونی در دستیابی به جوامع پایدار با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.