سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بیمه دام و نقش آن در بهبود زندگی بهره برداران منابع طبیعی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,822

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATERSHED04_016

Index date: 18 January 2008

بیمه دام و نقش آن در بهبود زندگی بهره برداران منابع طبیعی abstract

بخش دامداری یکی از اقتصادی ترین زیربخشهای وابسته به کشاورزی جایگاه ویژه ای در اکثر روستاهای کشور ما دارد و به دلیل وجود شرایط کنترل نشدنی به مانند عوامل جوی، زلزله، بیماریها و .. یکی از مخاطره آمیزترین فعالیتهای اقتصادی به شمار می آید . این قشر به دلیل عدم امیدواری به آینده همواره نگران بازپرداخت وام، هزینه های تولید و حتی زندگی روزمره ز ندگی خود هستند . این مشکل زمانی بیشتر بروز می کند که این سرمایه گذاری تحت پوشش عوامل جبرانی نباشد . بیمه محصولات کشاورزی و دامی به عنوان ابزاری برای کاهش ریسک و تقویت انگیزه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و دامپروری مطرح شده و تاثیر شگرفی در بهبود زندگی و تولید خیل عظیمی از بهره برداران شده است که بعنوان یکی از اهرمهای توسعه تلقی میگردد . با وجود اهمیت بیمه در ابعاد امنیتی و سلامت اجتماعی بهره برداران و ایعاد اجتماعی، اقتصادی . شکلی، سیاسی و نقش آن در بهبود زندگی بهره برداران منابع طبیعی، پذیرش آن از سوی بهره بردا ران با مشکلات و موانع اساسی روبرواست که می توان به نبود آگاهی نسبت به فواید بیمه، عدم پوشش تمام خطرات، دوربودن محل های بیمه از اسکان عشایر و .. اشاره کرد . این مقاله با استفاده از روش پیمایشی و با تکنیک پرسش نامه با پرسش از تعدادی از عشایر استان سمنان به ا بعاد مختلف بیمه دام در این قشر پرداخته و نقش بیمه در توسعه زندگی بهره برداران را مورد بررسی قرار داده و مشکلات و موانع اساسی در راه پذیرش بیمه را شناسایی نموده و بر اساس آن پیشنهادات لازم را ارائه می دهد .

بیمه دام و نقش آن در بهبود زندگی بهره برداران منابع طبیعی Keywords:

بیمه دام و نقش آن در بهبود زندگی بهره برداران منابع طبیعی authors

سیدمحمد رضوی

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام استان سمنان

محمدصادق صبوری

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جابری، ایرج، 1379، بررسی عوامل محدود کننده مشکلات در بیمه ...
سازمان امور عشایر ایران، 1384، گزارش بیمه دام عشایر استان ...
صندوق بیمه محصولات کشاورزی، 1382، مروری بر تشکیلات سازمان صندوق ...
قلاوند، کیانوش، 1380، عوامل موثر بر پذیرش بیمه محصولات کشاورزی ...
کریمی، آیت، 1378، کلیات بیمه، انتشارات بیمه مرکزی ایران، چاپ ...
مرکز آمار ایران، 1377، آمارنامه عشایر ایران، سازمان آمار ایران، ...
Segerson, K & miceli.T.J.(1 998) .Voluntary Environment Agreements :God Or ...
Rahm, M.R & Huffman.W.E .(1984).The Adoption of Reduced tillage:The Role ...
Skees, j _ _ (2000) .Agricultural Insurance programs: challenges and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بیمه دام و نقش آن در بهبود زندگی بهره برداران منابع طبیعی" توسط سیدمحمد رضوی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام استان سمنان؛ محمدصادق صبوری، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران مدیریت حوزه های آبخیز پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیمه دام، عشایر، منابع طبیعی هستند. این مقاله در تاریخ 28 دی 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4822 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بخش دامداری یکی از اقتصادی ترین زیربخشهای وابسته به کشاورزی جایگاه ویژه ای در اکثر روستاهای کشور ما دارد و به دلیل وجود شرایط کنترل نشدنی به مانند عوامل جوی، زلزله، بیماریها و .. یکی از مخاطره آمیزترین فعالیتهای اقتصادی به شمار می آید . این قشر به دلیل عدم امیدواری به آینده همواره نگران بازپرداخت وام، هزینه های تولید ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی صنعت بیمه طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بیمه دام و نقش آن در بهبود زندگی بهره برداران منابع طبیعی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.