سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین جایگاه عناصر سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در دولت الکترونیک

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 635

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CITCONF02_482

Index date: 8 May 2016

تعیین جایگاه عناصر سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در دولت الکترونیک abstract

هدف اصلی این پژوهش تعیین جایگاه عناصر سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در سازمان می باشد. روش مورد استفاده در این تحقیق مطالعه میدانی به منظور گردآوری داده ها بوده است. جامعه آماری، کارشناسان فناوری اطلاعات و تعدادی از مدیران میانی استانداری خراسان جنوبی بوده و اطلاعات بصورت ارائه پرسشنامه خبره جمع آوری گردیده است. نتایج این تحقیق نشان می دهد رویکرد "توسعه برنامه های امنیتی" در بالاترین اولویت و رویکرد "عملیاتی" در پایین ترین اولویت رویکردها قرار دارد، در لایه الزامات، الزام "قدرت ارزیابی فنی" در بالاترین رتبه و الزام "پشتیبانی منابع در پایین ترین اولویت قرار دارد و در لایه معیارها، معیار"تداوم کسب و کار سازمان" در بالاترین اولویت و معیار "محاسبه سیار کار از راه دور" در پایین ترین اولویت قرار دارد. با توجه به مطالعات محدود که در زمینه سیستم مدیریت امنیت اطلاعات صورت گرفته است، نتایج این تحقیق می تواند فعالان و محققان را در پیاده سازی هرچه بهتر سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در سازمان یاری نماید.

تعیین جایگاه عناصر سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در دولت الکترونیک Keywords:

تعیین جایگاه عناصر سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در دولت الکترونیک authors

حسین عابدینی

کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات

مجتبی شریعتی فر

کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات

شهرام حیدرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه سیستان و بلوچستان

آزاده فیروزآبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
واعظی نژاد، محمد مهدی، (1391). «مدیریت امنیت اطلاعات بر اساس ...
معتمدی فر، مرتضی، (1387). "روش پیاده سازی استاندارد امنیت اطلاعات ...
نورا، علیرضا، (1384)، «اصول و مفاهیم سیستم های دیریت امنیت ...
نورائی، فرزاد (1391)، بررسی و شناسایی عوامل موفقیت استقرار سیستم ...
مداح الحسینی، مسعود و رسولیان، محسن، (1391). «آموزش کاربردی سیستم ...
صامتی، مجید، صامتی، مرتضی و اصغری، مریم (1382). اولویت‌های توسعه ...
تقوایی، سعود. و غفاری، سید رامین (1385)، اولویت بندی بحران ...
یعقوبی، نور محمد، (1385). "دولت الکترونیک؛ رویکرد مدیریتی"، چاپ دوم، ...
Fountain, L. E. (200 1).Building the Virtual State: Information Technology ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین جایگاه عناصر سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در دولت الکترونیک" توسط حسین عابدینی، کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات؛ مجتبی شریعتی فر، کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات؛ شهرام حیدرزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ آزاده فیروزآبادی، دانشجوی کارشناسی ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اطلاعات، سیستم اطلاعاتی، امنیت اطلاعات، سیستم مدیریت امنیت اطلاعات، دولت الکترونیک هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 635 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف اصلی این پژوهش تعیین جایگاه عناصر سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در سازمان می باشد. روش مورد استفاده در این تحقیق مطالعه میدانی به منظور گردآوری داده ها بوده است. جامعه آماری، کارشناسان فناوری اطلاعات و تعدادی از مدیران میانی استانداری خراسان جنوبی بوده و اطلاعات بصورت ارائه پرسشنامه خبره جمع آوری گردیده است. نتایج این تحقیق نشان می دهد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین جایگاه عناصر سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در دولت الکترونیک با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.