سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقاوم سازی لرزه ای ستون های بتن مسلح پل با استفاده از جاکت های فولادی با اشکال مختلف هندسی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,070

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRNC01_001

Index date: 29 January 2008

مقاوم سازی لرزه ای ستون های بتن مسلح پل با استفاده از جاکت های فولادی با اشکال مختلف هندسی abstract

روشهای مختلفی برای مقاوم سازی پل ها به وجود آمده است که استفاده از جاکت های فولادی به عنوان یکی از روش های موثر در مقاوم سازی لرزه ای به خصوص برای پل های بتنی مسلح معمولی، کاربرد فراوانی دارد. در این مقاله از نرم افزار عناصر محدود ANSYS برای مدل سازی رفتار ستون تحت اثر بارگذاری شبه لرزه ای استفاده شده است. کلیه نمونه ها تحت اثر بار محوری ثابت و جابجایی های رفت و برگشتی قرار گرفتند و تحلیل های غیر خطی هندسی و مصالح جهت حصول رفتار واقعی ستون ها انجامشد. در ابتدا یک ستون بتن مسلح پل انتخاب و به عنوان نمونه شاخص مورد استفاده قرار گرفت. آنگاه این نمونه با استفاده ازجاکت های فولادی مربعی، هشت ضلعی، دایروی و چهار حالت مختلف استفاده ازجاکت های فولادی مربعی بهبود یافته تقویت شد. نتایج حاصل از تحلیل ها نشان داد که جاکت فولادی مربعی به دلیل تورم خارج از صفحه در مقطع عرضی خود، تاثیر چندانی در بهبود مشخصه های مکانیکی ستون ندارد، ولی افزایش مقاومتب رشی حاصل شده با این نوع از جاکت ها قابل توجه است. نتایج حاصله همچنان حاکی از آن بود که جاکت های فولادی هشت ضلعی، دایروی و مربعی بهبود یافته در افزایش جذب انرژی، شکل پذیری و سختی نمونه های تقویت شده بسیار موثر بودند و می توانند جهت مقاوم سازی لرزه ای پل ها مورد استفاده قرار گیرند.

مقاوم سازی لرزه ای ستون های بتن مسلح پل با استفاده از جاکت های فولادی با اشکال مختلف هندسی Keywords:

پل های بتن مسلح , مقاوم سازی لرزه ای , جاکت های فولادی , افزایش شکل پذیری , افزایش جذب انرژی

مقاوم سازی لرزه ای ستون های بتن مسلح پل با استفاده از جاکت های فولادی با اشکال مختلف هندسی authors

محمدرضا نوری شیرازی

کارشناس ارشد عمران - سازه، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

حسن افشین

استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

کریم عابدی

دانشیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- حسن مقدم: "طراحی لرزه ای پل ها" انتشارات مرکز ...
- Xavier and Andre Fillatrault. (2000) Seismic Evaluation and Retrofit ...
- James. E Roberts. (2005) Caltrans structural control for bridges ...
- M .J.N.Priestley, F, Seibel, G.M.Calvi. (1996) Seismic Design and ...
- ANSYS Release 10 D ocumentation- ANSYS Tutorial Help ...
_ Yan Xiao AND Hui Wu. (2003) Retrofit of Reinforced ...
- Y.H.CHAI. (1996) an Analysis of the Seismic C h ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقاوم سازی لرزه ای ستون های بتن مسلح پل با استفاده از جاکت های فولادی با اشکال مختلف هندسی" توسط محمدرضا نوری شیرازی، کارشناس ارشد عمران - سازه، دانشگاه صنعتی سهند تبریز؛ حسن افشین، استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی سهند تبریز؛ کریم عابدی، دانشیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی سهند تبریز نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مقاوم سازی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پل های بتن مسلح، مقاوم سازی لرزه ای، جاکت های فولادی، افزایش شکل پذیری، افزایش جذب انرژی هستند. این مقاله در تاریخ 9 بهمن 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2070 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روشهای مختلفی برای مقاوم سازی پل ها به وجود آمده است که استفاده از جاکت های فولادی به عنوان یکی از روش های موثر در مقاوم سازی لرزه ای به خصوص برای پل های بتنی مسلح معمولی، کاربرد فراوانی دارد. در این مقاله از نرم افزار عناصر محدود ANSYS برای مدل سازی رفتار ستون تحت اثر بارگذاری شبه لرزه ای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقاوم سازی لرزه ای ستون های بتن مسلح پل با استفاده از جاکت های فولادی با اشکال مختلف هندسی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.