سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

محاسبه و مقایسه ضرایب هیدرودینامیکی برای یک زیردریایی مجهز به سطوح کنترلی و برجک با 4 روش مختلف

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 831

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSMI15_037

Index date: 2 July 2016

محاسبه و مقایسه ضرایب هیدرودینامیکی برای یک زیردریایی مجهز به سطوح کنترلی و برجک با 4 روش مختلف abstract

در این مقاله چهار روش مختلف که از انواع روشهای تجربی، تئوری و عددی انتخاب شده است، برای محاسبه ضرایب هیدرودینامیکی یک زیردریایی دارای ملحقاتی از جمله برجک و چهار سطح کنترلی که به صورت صلیبی شکل میباشد، به کار رفته و با هم مقایسه شده اند و دقتهریک از روشها نسبت به روش آزمایشگاهی به دست آورده شدهاست. این چهار روش شامل روش تئوری-تجربی داتکام 1، روش تحلیل به کمکنرمافزار تخصصی دریایی پارامارین 2، روش مدلسازی شناور به کمک دینامیک سیالات محاسباتی و حل عددی آن با شبیهسازی در نرمافزار فلوئنت 3 و در نهایت روش تست آزمایشگاهی که از قبل دادههای این زیردریایی موجود است، می باشد. در روش دات کام از روابط حاکم بر این روش استاندارد که مبتنی بر روشهای ترکیبی تئوری-تجربی است، استفاده شدهاست. در نرمافزار پارامارین نیز ابتدا شناور شبیه سازی شده و سپستحلیل و نتایج به دست آورده شدهاست. در روش عددی که شامل دو قسمت شبیهسازی استاتیکی و دینامیکی میباشد، تمرکز اصلی بر روی روشاستاتیکی بوده و روش دینامیکی با توجه به نیاز به زمان و هزینه زیاد کمتر مورد توجه قرار گرفتهاست. به ترتیب روشهای آزمایشگاهی، سی اف- دی 4، پارامارین و داتکام از دقت بالاتری برخوردار میباشند

محاسبه و مقایسه ضرایب هیدرودینامیکی برای یک زیردریایی مجهز به سطوح کنترلی و برجک با 4 روش مختلف Keywords:

محاسبه و مقایسه ضرایب هیدرودینامیکی برای یک زیردریایی مجهز به سطوح کنترلی و برجک با 4 روش مختلف authors

امیر هنریار

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی دریا-هیدرومکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

سیدحسین موسوی زادگان

استادیار دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

آرش هنریار

دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک، دانشگاه پیام نور اصفهان

هادی زمانی

کارشناسارشد مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی مالک اشتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Kim, Haedong, and Cho, Hyeonjin, :0Numerical study on control derivatives ...
Barros, E.A. de, Pascoal, A., and Sa, E. de :'Investigation ...
Jagadeesh, P., Murali , K., and Idichandy, V.G., :Experimental investigation ...
and control of marine vehicle, ", MIT University, Cambridge, Maneuvering؛ ...
Abkowitz, M. A., :Stability and motion control of ocean vehicles:, ...
Lewis, Edward V., 'Principles of naval architecture, ", The society ...
Roddy, Robert F., :'Investigation of the stability and control characteristics ...
Humpherys, D.E., and Watkinson, k., ، 'Hydrodynamic coefficients for underwater ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "محاسبه و مقایسه ضرایب هیدرودینامیکی برای یک زیردریایی مجهز به سطوح کنترلی و برجک با 4 روش مختلف" توسط امیر هنریار، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی دریا-هیدرومکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ سیدحسین موسوی زادگان، استادیار دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ آرش هنریار، دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک، دانشگاه پیام نور اصفهان؛ هادی زمانی، کارشناسارشد مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی مالک اشتر نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی پانزدهمین همایش صنایع دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ضرایب هیدرودینامیکی، روش داتکام، روش پارامارین، روش سیافدی هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 831 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله چهار روش مختلف که از انواع روشهای تجربی، تئوری و عددی انتخاب شده است، برای محاسبه ضرایب هیدرودینامیکی یک زیردریایی دارای ملحقاتی از جمله برجک و چهار سطح کنترلی که به صورت صلیبی شکل میباشد، به کار رفته و با هم مقایسه شده اند و دقتهریک از روشها نسبت به روش آزمایشگاهی به دست آورده شدهاست. این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله محاسبه و مقایسه ضرایب هیدرودینامیکی برای یک زیردریایی مجهز به سطوح کنترلی و برجک با 4 روش مختلف با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.