سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر افزایش دما در ساخت غشای کامپوزیتی پلی استایرن نانو سیلیکا برای جداسازی آب از وینیل استات به روش تراوش تبخیری

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 833

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

OGPCONF02_003

Index date: 2 July 2016

بررسی اثر افزایش دما در ساخت غشای کامپوزیتی پلی استایرن نانو سیلیکا برای جداسازی آب از وینیل استات به روش تراوش تبخیری abstract

این پژوهش به بررسی اثر افزایش دما برشار خروجی ونیل استات در جداساز ی آب از ونیل استات با استفاده از غشای کامپوزیتی پلی استایرن نانو سیلیکا توسط فرایند تراوش تبخیری پرداخته است امروزه این روش برای جداسازی بسیاری از مایعات استفاده می شود مزیت عمده این روش استفاده از آن برای سیستم های دارای نقطه ی آزئوتروپ می باشد جایی که روش تقطیر سنتی قادر به جداسازی آنها نمی باشد. اساس کار دراین روش برمبنا ی انحلال نفوذپا یه گذاری شده است غشاهای مورد استفاده دراین روش متراکم بوده و مانند یک فیلم انتخاب گر عمل می کند درپایان نتا یج برای تغییر درپارامترهای دبی و غلظت اولیه اورده شده و تاثیر افزایش دما بر شار خروجی ونیل استات ذکر شده است.

بررسی اثر افزایش دما در ساخت غشای کامپوزیتی پلی استایرن نانو سیلیکا برای جداسازی آب از وینیل استات به روش تراوش تبخیری Keywords:

بررسی اثر افزایش دما در ساخت غشای کامپوزیتی پلی استایرن نانو سیلیکا برای جداسازی آب از وینیل استات به روش تراوش تبخیری authors

مصطفی آل کثیر

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی شیمی واحد فراهان دانشگاه آزاد اسلامی فراهان ایران

اعظم مرجانی

عضو هیئت علمی،گروه شیمی کاربردی، واحد اراک ،دانشگاه آزاد اسلامی ،اراک،ایران

حسین طاهری

عضو هیئت علمی،گروه مهندسی شیمی ، واحد اراک ،دانشگاه آزاد اسلامی ،اراک،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Zuo J, "Molecular design of thin film composite (TFC) hollow ...
P. Shao, R.Y.M. Huang, Polymeric membrane pervapora tion, Journal of ...
Iravaninia M, Mirfenderesk M, Mohammadi T, _ Pervaporation separation of ...
_ Congli Yu, Chao Zhong, Yanmei Liu, Xuehong Gu, Gang ...
Plaza A, Merlet G, Hasanoglu A, Isaacs M, Sanchez J, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر افزایش دما در ساخت غشای کامپوزیتی پلی استایرن نانو سیلیکا برای جداسازی آب از وینیل استات به روش تراوش تبخیری" توسط مصطفی آل کثیر، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی شیمی واحد فراهان دانشگاه آزاد اسلامی فراهان ایران؛ اعظم مرجانی، عضو هیئت علمی،گروه شیمی کاربردی، واحد اراک ،دانشگاه آزاد اسلامی ،اراک،ایران؛ حسین طاهری، عضو هیئت علمی،گروه مهندسی شیمی ، واحد اراک ،دانشگاه آزاد اسلامی ،اراک،ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی نفت، گاز، پتروشیمی و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دما،ونیل استات،تراوش تبخیری،فیلم هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 833 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این پژوهش به بررسی اثر افزایش دما برشار خروجی ونیل استات در جداساز ی آب از ونیل استات با استفاده از غشای کامپوزیتی پلی استایرن نانو سیلیکا توسط فرایند تراوش تبخیری پرداخته است امروزه این روش برای جداسازی بسیاری از مایعات استفاده می شود مزیت عمده این روش استفاده از آن برای سیستم های دارای نقطه ی آزئوتروپ می باشد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر افزایش دما در ساخت غشای کامپوزیتی پلی استایرن نانو سیلیکا برای جداسازی آب از وینیل استات به روش تراوش تبخیری با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.