سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازشناسی مرز واکه ها در سیگنال گفتار پیوسته فارسی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,426

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEE16_129

Index date: 25 February 2008

بازشناسی مرز واکه ها در سیگنال گفتار پیوسته فارسی abstract

تقظیع گفتار به واحدهای زیر کلمه ای در سامانه های بازشناسی گفتار از اهمیت ویژه ای برخوردار است. سیستم های بازشناسی از واحدهای مختلفی استفاده می نمایند. معمول ترین این واحدها واج و هجا می باشند. تعداد واج ها محدود، ولی تقطیع واجی و به دست آوردن مرز دقیق واج ها بسیار سخت است. از طرفی به دست آوردن مرز هجا نسبت به واج بسیار ساده تر بوده و با دقت بیشتر قابل انجام است، اما مشکل هجاها، تعداد زیاد آنها می باشد. اگر واحدهای آوائی بیابیم که علاوه بر داشتن تعداد نسبتا محدود، شناسایی مرز آنها نیز ساده و با دقت بالا امکان پذیر باشد، می توان ا=ز مرز بازشناسی شده برای این واحدها در فرآیند بازشناسی آنها کمک گذفت. در روند انجام چنین فرایندی، یکی از بهترین واحدها، واکه ها می باشند. برای انتخاب بخش های دیگر می توان رویکردهای متفاوتی را دنبال نمود که در این مقاله به دنبال آنها نیستیم. مساله ای که اینجا بر روی آن تمرکز شده است، یافتن هر چه دقیقتر مرز واکه ها است که روشی را بر مبنای انرژی و آنتروپی، برای آن ارائه می نماییم. نتایج آزمایشات بر روی 30 جمله دادگان "فارس دات" نشان می دهد که مرز شروع 98/2% واکه ها با خطای کمتر از 10 میلی ثانیه شناسایی شده اند. به علاوه 1/8% خطای حذف و 8/5% خطای درج وجود دارد.

بازشناسی مرز واکه ها در سیگنال گفتار پیوسته فارسی Keywords:

آنتروپی طیف توان , تابع انرژی زمان کوتاه , تقطیع سیگنال گفتار پیوسته , مرز واکه , هیستوگرام

بازشناسی مرز واکه ها در سیگنال گفتار پیوسته فارسی authors

ایمان صراف رضایی

دانشگاه امیرکبیر تهران

فرشاد الماس گنج

دانشگاه امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جلیل علویان، فرشاد الماس‌گنج، استخراج ویژگی از سیگنال گفتار متکی ...
S. Laurinc iukaite, A.Lipeika, _، _ l able-Phoneme based Continuous ...
J. Jones, S. Downey, ،4Continuous speech recognition using syllables EuroSpeech, ...
H. Zhihong, J. Schalkwyk, *Speech Recognition Using Syllable-like Units?* ICSLP, ...
H. Meinedo, P. Neto, ،، The Use of Syllable Segmentation ...
N. Pourmand, A. Sayadian, ،، Vowel Detection and Classification in ...
D. Gil Lee, H. Chang Rim, 4A Syllable BasedWord Recognition ...
G. Sheikhi, F. Alamas Ganj, «Syllable Segmentation of Farsi Connected ...
V. Kamakshi, T. Nagarajan, ، Automatic Segmentation of Continuous Speech ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازشناسی مرز واکه ها در سیگنال گفتار پیوسته فارسی" توسط ایمان صراف رضایی، دانشگاه امیرکبیر تهران؛ فرشاد الماس گنج، دانشگاه امیرکبیر نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی شانزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آنتروپی طیف توان، تابع انرژی زمان کوتاه، تقطیع سیگنال گفتار پیوسته، مرز واکه، هیستوگرام هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1426 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تقظیع گفتار به واحدهای زیر کلمه ای در سامانه های بازشناسی گفتار از اهمیت ویژه ای برخوردار است. سیستم های بازشناسی از واحدهای مختلفی استفاده می نمایند. معمول ترین این واحدها واج و هجا می باشند. تعداد واج ها محدود، ولی تقطیع واجی و به دست آوردن مرز دقیق واج ها بسیار سخت است. از طرفی به دست آوردن مرز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بازشناسی مرز واکه ها در سیگنال گفتار پیوسته فارسی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.