سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی و تست محدود کننده جریان خطا برای آزمایشگاه مدل شبکه دانشگاه تهران

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 599

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ELEMECHCONF03_0095

Index date: 30 July 2016

طراحی و تست محدود کننده جریان خطا برای آزمایشگاه مدل شبکه دانشگاه تهران abstract

با افزایش ظرفیت شبکه برق و افزایش تولید انرژی الکتریکی سطح اتصال کوتاه شبکه افزایش می یابد. برای کاهش جریان اتصال کوتاه شبکه از محدودکننده های جریان اتصال کوتاه استفاده می شود که از میان انواع آن نوع محدودکننده جریان خطای هسته اشباع شده به دلایلی از جمله نداشتن تاخیر در عملکرد و بازگشت به شرایط نرمال، نداشتن محدودیت در زمان و تعداد عمل محدودکنندگی، تلفات اندک و بی نیازی به مدار تریگر بسیار پر طرفدار می باشد. در این مقاله یک ساختار جدید برای این نوع محدودکننده جریان خطا معرفی شده است که تنها با یک هسته برای هر سه فاز قادر به محود کردن جریان خطای تکفاز (شایع ترین خطای شبکه قدرت) می باشد. مزیت این ساختار کاهش حجم، وزن و هزینه ساخت آن می باشد. برای اطمینان از صحت عملکرد این ساختار جدید محدود کننده جریان خطا، یک نمونه کوچک از آن برای آزمایشگاهی مدل شبکه دانشگاه تهران طراحی و ساخته شد و در شرایط آزمایشگاه مورد تست قرار گرفت. نتایج تست صحت عملکرد ساختار جدید را مورد تایید قرار دادند.

طراحی و تست محدود کننده جریان خطا برای آزمایشگاه مدل شبکه دانشگاه تهران Keywords:

جریان اتصال کوتاه , منابع تولید پراکنده , محدود کننده جریان خطا , محدود کننده جریان خطای هسته اشباع شده

طراحی و تست محدود کننده جریان خطا برای آزمایشگاه مدل شبکه دانشگاه تهران authors

محمدرضا عرب بافراوی

کارشناسی ارشد، دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران

امیرعباس شایگانی اکمل

عضو هیئت علمی، دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
P.Commins and J. Moscrop, "Analytical nonlinear reluctance model of a ...
J. Knott and J. Moscrop, "Increasing energy efficiency of saturated-core ...
Y.Shahbazi, K.Niayesh and H.Mohseni, "Finite element method analysis of performance ...
Y. Xin et al., "Development of saturated iron core HTS ...
S. Kozak, T. Janowski, G. Wojtasiewicz, J. Kozak, and B. ...
V. Rozenshtein, A. Friedman, Y. Wolfus, F. Kopansky, E. Perel, ...
D. Cvoric, S. de Haan, and J. Ferreira, "Comparison of ...
M. Iwahara, S. C _ Mukhop adhyay, S. Yamada, and ...
J. Bock, F. Breuer, H. Walter, S. Elschner, M. Kleimaier, ...
: Development and field-test of a 10 kv/10 mva resistive ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی و تست محدود کننده جریان خطا برای آزمایشگاه مدل شبکه دانشگاه تهران" توسط محمدرضا عرب بافراوی، کارشناسی ارشد، دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران؛ امیرعباس شایگانی اکمل، عضو هیئت علمی، دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جریان اتصال کوتاه، منابع تولید پراکنده، محدود کننده جریان خطا، محدود کننده جریان خطای هسته اشباع شده هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 599 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با افزایش ظرفیت شبکه برق و افزایش تولید انرژی الکتریکی سطح اتصال کوتاه شبکه افزایش می یابد. برای کاهش جریان اتصال کوتاه شبکه از محدودکننده های جریان اتصال کوتاه استفاده می شود که از میان انواع آن نوع محدودکننده جریان خطای هسته اشباع شده به دلایلی از جمله نداشتن تاخیر در عملکرد و بازگشت به شرایط نرمال، نداشتن محدودیت در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی و تست محدود کننده جریان خطا برای آزمایشگاه مدل شبکه دانشگاه تهران با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.