سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی مفهومی زیرسیستم توان الکتریکی ماهواره دانشجویی بینا

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,391

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ELEMECHCONF03_0309

Index date: 30 July 2016

طراحی مفهومی زیرسیستم توان الکتریکی ماهواره دانشجویی بینا abstract

یک ماهواره از زیرسیستم های مختلفی، چون زیرسیستم سازه، زیرسیستم تعیین و کنترل وضعیت، زیرسیستم توان، زیرسیستم گرمایی و غیره تشکیل شده است. زیرسیستم تامین توان ماهواره، وظیفه تامین انرژی تمام قسمت های ماهواره را ازهنگام تغذیه آن توسط باتری ها تا قرار گرفتن بر روی مدار و در طول کل مأموریت بر عهده دارد. زیرسیستم توان ماهواره از بخش هایی چون آرایه های خورشیدی، باتری ها، بارها، واحد کنترل توان، واحد توزیع و مدیریت توان و غیره تشکیل شده است. دراین مقاله طراحی مفهومی زیرسیستم توان الکتریکی ماهواره با طراحی سلول های خورشیدی و باتری های موردنیاز برای این ماهواره دانشجویی انجام شده است. با توجه به محدودیت ها برای این ماهواره (جرم وحجم ) فقط سلول های خورشیدی برای تولید توان ماهواره ها مورداستفاده قرار می گیرد و نیز به دلیل آنکه سلول های خورشیدی همیشه و در همه زمان نمی توانند توان موردنیاز ماهواره را تامین کنند، برای تامین توان ماهواره در دوران کسوف که ماهواره درسایه قرار می گیرد به باتری های قبل شارژ نیاز داریم. جرم و سطح کل سلول موردنیاز برای تامین توان این ماهواره با توجه به محاسبه پروفیل توان و نیز تعداد باتری و جرم باتری موردنیاز برای مدت زمان کسوف محاسبه شده است. با درنظر گرفتن ماهواره فعال در مدار صحه گذاری محاسبات بررسی شده است. در انتها سلول خورشیدی و باتری موردنیاز با توجه به محاسبات انتخاب شده است.

طراحی مفهومی زیرسیستم توان الکتریکی ماهواره دانشجویی بینا Keywords:

طراحی زیرسیستم توان الکتریکی , ماهواره دانشجویی , سلول های خورشیدی , باتری ها

طراحی مفهومی زیرسیستم توان الکتریکی ماهواره دانشجویی بینا authors

مهران نصرت الهی

دانشیار مجتمع دانشگاهی هوافضا، دانشگاه صنعتی مالک اشتر

نازیلا برامکی

دانشجوی کارشناسی ارشد مجتمع دانشگاهی هوافضا، دانشگاه صنعتی مالک اشتر

منصوره عباسی

دانشجوی کارشناسی ارشد مجتمع دانشگاهی هوافضا، دانشگاه صنعتی مالک اشتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شرکت معصوم، محمد علی. (1381)، "سیستم الکتریکی ماهواره ها. انتشارات ...
بلندی، حسین، دانشجو، کامران، سلیمانی، محمد، شرکت معصوم، محمد علی، ...
(2003), "compass-1 Phase A Study". ...
.http ://www. azurspace. com/index .php/en/pro ducts/product space/space- solar-cells _ ...
(2001), Zpower supply for the aau cubesat, Aalborg university. ...
carrere A.L (2012), "battery design decision and general information sheeti", ...
Patel M.R. (2005), "spacecraft power systems". ...
Dinh D. (2012), "thermal modeling of nanosat?. ...
(2003), "compass-1 Phase A Study". ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی مفهومی زیرسیستم توان الکتریکی ماهواره دانشجویی بینا" توسط مهران نصرت الهی، دانشیار مجتمع دانشگاهی هوافضا، دانشگاه صنعتی مالک اشتر؛ نازیلا برامکی، دانشجوی کارشناسی ارشد مجتمع دانشگاهی هوافضا، دانشگاه صنعتی مالک اشتر؛ منصوره عباسی، دانشجوی کارشناسی ارشد مجتمع دانشگاهی هوافضا، دانشگاه صنعتی مالک اشتر نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی زیرسیستم توان الکتریکی، ماهواره دانشجویی، سلول های خورشیدی، باتری ها هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1391 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یک ماهواره از زیرسیستم های مختلفی، چون زیرسیستم سازه، زیرسیستم تعیین و کنترل وضعیت، زیرسیستم توان، زیرسیستم گرمایی و غیره تشکیل شده است. زیرسیستم تامین توان ماهواره، وظیفه تامین انرژی تمام قسمت های ماهواره را ازهنگام تغذیه آن توسط باتری ها تا قرار گرفتن بر روی مدار و در طول کل مأموریت بر عهده دارد. زیرسیستم توان ماهواره از بخش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی مفهومی زیرسیستم توان الکتریکی ماهواره دانشجویی بینا با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.