سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عددی و تحلیلی پدیده فلاتر بر روی بال هواپیما

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,917

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ELEMECHCONF03_0405

Index date: 30 July 2016

بررسی عددی و تحلیلی پدیده فلاتر بر روی بال هواپیما abstract

اگر هنگام انجام حرکات آکروباتیک سخت و یا در حالت شیرجه های با سرعت زیاد و یا حتی در حال پرواز مستقیم یک صدای تق و یا وزوز بلندی از قسمت بال شنیده شود، احتمالاً بال هواپیما با پدیده فلاتر (Flutter) مواجه شده است. این پدیده حتی در سرعت های 55 مایل بر ساعت نیز رخ داده است. آیروالاستیسیته منشاء اصلی وقوع انواع ناپایداری ها در سازه هایی است که تحت تاثیر نیروی آیرودینامیکی می باشند. از جمله این ناپایداری ها که دارای اهمیت بیشتری است می توان از ارتعاشات خود تحریک سازه یا ارتعاشات کوپل خمش و پیچش نام برد که اصطلاحاً به آن فلاتر گفته می شود. می دانیم که تحت اثر نیروهای آیرودینامیکی خواص سازه تغییر می کند و در نتیجه پارامترهایی مثل فرکانس های طبیعی سازه در جهات مختلف تغییر می کند. پدیده فلاتر تحت اثر نیروی خاصی اتفاق می افتد. به سرعت سیال که این نیروی آیرودینامیکی را به وجود می اورد سرعت فلاتر گفته می شود. فلاتر در لغت به معنای بال بال زدن است و به دلیل لرزش های شدید بال هواپیما در هنگام مواجهه با این پدیده به آن اطلاق می گردد. فلاتر یک لرزش شدید و مخرب در سطوح فرامین ناشی از بارهای سنگین آیرودینامیکی می باشد. این پدیده می تواند به سرعت یک هواپیما را تخریب کند و یا سبب جدا شدن سطوح فرامین شود. فلاتر دلایل زیادی دارد اما با به کارگیری دقت زیاد در هنگام ساخت و همین طور استفاده از تکنیک های پروازی صحیح می توان از شکل گیری آن پیشگیری کرد. ما در این مقاله سعی داریم با بررسی های عددی و تحلیلی این پدیده آیروالاستیسیته ی دینامیکی را بهتر بشناسیم و راه کارهای جلوگیری از مواجهه با این پدیده خطرناک را دریابیم همنین دراین مقاله متوجه می شویم که می توان از پدیده ی مخرب فلاتر به صورت بهینه استفاده کرد.

بررسی عددی و تحلیلی پدیده فلاتر بر روی بال هواپیما Keywords:

بررسی عددی و تحلیلی پدیده فلاتر بر روی بال هواپیما authors

سید عبدالرضا موسوی

دانشجوی کارشناسی هوانوردی دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری

همایون حیدری

مدرس و محقق دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری

امیر نادری

دانشجوی کارشناسی مراقبت پرواز دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری

مصطفی فرزانه

دانشجوی کارشناسی جنگ الترونیک دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Dwell E.H , _ modern course in aeroelasticity", Kluwer academic ...
. بهروز حسنی، سعید ایرانی، سید محمد موسوی ثانی، حسین ...
. امیر صادقیان دهکرد، مجتبی دهقان منشادی"بررسی اثر زاویه فلپ ...
Hodges D.H. & Pierce D.A, "Introduction to structural dvamics and ...
Wright J.R & Cooper J.E, _ _ _ _ loads", ...
R. L. Bisplinghoff., and H. Ashley., 1962 Principles of aeroelasticity, ...
http ://www.r3 _ .ir/archive ...
http ://i _ anhavafaz a.ir/tag ...
http:/gani .irandoc .ac.ir/articles .TSS ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عددی و تحلیلی پدیده فلاتر بر روی بال هواپیما" توسط سید عبدالرضا موسوی، دانشجوی کارشناسی هوانوردی دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری؛ همایون حیدری، مدرس و محقق دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری؛ امیر نادری، دانشجوی کارشناسی مراقبت پرواز دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری؛ مصطفی فرزانه، دانشجوی کارشناسی جنگ الترونیک دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آیروالاستیسیته، آیرودینامیک، استاتیک، پایداری، پیزوالکتریک، دینامیک، فشار القائی، فلاتر هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3917 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اگر هنگام انجام حرکات آکروباتیک سخت و یا در حالت شیرجه های با سرعت زیاد و یا حتی در حال پرواز مستقیم یک صدای تق و یا وزوز بلندی از قسمت بال شنیده شود، احتمالاً بال هواپیما با پدیده فلاتر (Flutter) مواجه شده است. این پدیده حتی در سرعت های 55 مایل بر ساعت نیز رخ داده است. آیروالاستیسیته منشاء ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عددی و تحلیلی پدیده فلاتر بر روی بال هواپیما با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.