سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عوامل مؤثر بر صادرات پسته، زعفران، خرما در سبد کالاهای صادرات غیرنفتی ایران

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 902

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOAC01_098

Index date: 30 July 2016

بررسی عوامل مؤثر بر صادرات پسته، زعفران، خرما در سبد کالاهای صادرات غیرنفتی ایران abstract

امروزه توسعه صادرات غیرنفتی یک ضرورت به شمار می آید، ز یرا درآمدهای ارزی را افزایش می دهد و در نتیجه اجرای برنامه های توسعه اقتصادی را که متضمن هزینه های ارزی است، ممکن می سازد. ولی در ایران معمولاً زمانی به رشد و توسعه صادراتغیرنفتی توجه می شود که صادرات نفت خام و درآمدها ی حاصل از فروش آن دچار رکود شده باشد .تجربه گذشته ایران در زمینه نوسان در درآمدهای ارزی ایجاب می کند که سیاستگذاری هایی در زمینه افزایش صادرات غیرنفتی و بویژه صادراتمحصولات کشاورزی انجام پذیرد. هدف از تحقیق حاضر بررسی عوامل مؤثر بر صادرات پسته، زعفران، خرما در سبد کالاهایصادرات غیرنفتی می باشد. نتایج برآوردها نشان میدهد مطابق با آنچه در مدل های مفهومی مطالعات مشاهده می شود، عوامل قیمتی و غیر قیمتی با توجه به شاخص های ظرفیت تولید داخلی، قیمت نسبی صادرات، میزان مصرف داخلی، نرخ ارز، تورم،سیاست های پولی، سیاست های مالی، صرفه های مقیاس، سرمایه گذاری، درآمد حاصل از صادرات غیرنفتی، شناخت بازارهایمصرف خارجی، کیفیت محصولات، آشنایی با شیوه های نوین تجارت، آموزش و تشویق صادر کنندگان، ثبات قوانین و مقررات مرتبط، بهره وری نیروی کار، رقابت پذیری سازمان، مزیت رقابتی، حمایت دولت، دانش و مدیریت بر افزایش صادرات محصولات اثر مهم و حیاتی دارند.نتیجه بدست آمده در مطالعه حاضر تائیدی دوباره بر رویکرد صادرات می باشد

بررسی عوامل مؤثر بر صادرات پسته، زعفران، خرما در سبد کالاهای صادرات غیرنفتی ایران Keywords:

بررسی عوامل مؤثر بر صادرات پسته، زعفران، خرما در سبد کالاهای صادرات غیرنفتی ایران authors

رضا گشتاسبی

دانش آموخته مقطع دکتری، رشته مکانیزاسیون کشاورزی

سمیه فاضلی کیا

دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته خاکشناسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بی ریا، س . و جبل عاملی، ف .(1389) عوامل ...
پیراسته، حسین و کریمی، فرزاد، 1383، ارزیابی بهره وری نیروی ...
جعفرزاده، جواد، 1388، بررسی رابطه آمیخته های بازاریابی با توسعه ...
خسرویان، غلامرضا و بخشی زاده، علی، 1374، بازاریابی کالاهای صادراتی، ...
رنجبر رضایی، (1387). بررسی عوامل موثر بر صادرات پسته ایران ...
عظیمی، علی، 1372، بررسی ساختار صادراتی ایران طی دو دهه ...
غلامی، علی، 1376، اثر سیاست های اقتصادی بر صادرات کشاورزی ...
شجاعی، عبدالناصر، 1387، تخمین تابع تقاضای گاز طبیعی در بخش ...
قنبری، ر.(1389) . بررسی توابع تقاضا و عرضه صادرات پسته ...
موسوی، ن . و صدرالاشرافی، م . (1386) .آثار جهانی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عوامل مؤثر بر صادرات پسته، زعفران، خرما در سبد کالاهای صادرات غیرنفتی ایران" توسط رضا گشتاسبی، دانش آموخته مقطع دکتری، رشته مکانیزاسیون کشاورزی؛ سمیه فاضلی کیا، دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته خاکشناسی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت و علوم مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله صادرات غیر نفتی، محصولات کشاورزی، عوامل قیمتی، عوامل غیرقیمتی هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 902 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه توسعه صادرات غیرنفتی یک ضرورت به شمار می آید، ز یرا درآمدهای ارزی را افزایش می دهد و در نتیجه اجرای برنامه های توسعه اقتصادی را که متضمن هزینه های ارزی است، ممکن می سازد. ولی در ایران معمولاً زمانی به رشد و توسعه صادراتغیرنفتی توجه می شود که صادرات نفت خام و درآمدها ی حاصل از فروش آن ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عوامل مؤثر بر صادرات پسته، زعفران، خرما در سبد کالاهای صادرات غیرنفتی ایران با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.