سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی جلو ه های زبان عامیانه در داستان های زویا پیرزاد

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 880

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCIHAS02_044

Index date: 30 July 2016

بررسی جلو ه های زبان عامیانه در داستان های زویا پیرزاد abstract

زبان عامیانه یک نوع استفاده ساختگی از زبان محسوب میشود و نه تنها شامل مفاهیم لغوی است، بلکه مواردی مانند کنایه ها، اشاره ها و تشبیهات را هم شامل می شود. همان طور که زبان مکتوب ممکن است قواعد و سبک های خاص خود را داشته باشد، زبان عامیانه نیز با کاربرد عبارات و اصطلاحات وش یوه های بیانی خاص خود شکل می گیرد. زویا پیرزاد نیز از نویسندگان بزرگ معاصر است که در داستان هایش از فرهنگ توده مردم و و زبان آنها استفاده کرده است. خواننده با مطالعه داستان های این نویسنده با بخشی از فرهنگ و زبان مردم و روح زمانه نویسنده آشنا می شود. در این تحقیق بر آنیم تا به بررسی جلوه های زبان عامیانه در داستان های این نویسنده بپردازیم و نحوه به کارگیری این عناصر را در داستان های او بررسی نماییم. بدین منظور پس از مطالعه داستان های پیرزاد به دسته بندی عناصر یافت شده پرداختیم و آنها را زیل مقوله هایی نظیر: کلمه، ترکیبات و عبارات( موصوف و صفت، مضاف و مضاف علیه، اتباع، واژگان همگون، کنایه، مثل)، تعارفات، دعا، فحش ، قسم، نفرین و ... آورده ایم و در پایان بر اساس بسامد کاربرد این عناصر در داستان های او به نتیجه گیری پرداخته ایم.

بررسی جلو ه های زبان عامیانه در داستان های زویا پیرزاد Keywords:

بررسی جلو ه های زبان عامیانه در داستان های زویا پیرزاد authors

مرجان چک

کارشناس ارشد زبان و ادبیان فارسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پرچمی، محب الله. (1382). پس کوچه‌های فرهنگ. تهران: انتشارات فرهنگ ...
_ ی. (1380). چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم. تهران: نشر ...
- حق‌شناس، علی محمد. (1379). مقاله‌ی «فرهنگ فارسی عامیانه یا ...
- حداد عادل، غلام علی. (1382). مقاله‌ی «درآمدی بر واژه ...
- خرمشاهی، بهاءالدین. (1379). مقاله‌ی «نقطه‌ی عطف و تحول ژرف ...
- حق‌شناس، علی محمد. (1379). مقاله‌ی «فرهنگ فارسی عامیانه یا ...
-خرمشاهی، بهاءالدین. (1379). مقاله‌ی «نقطه‌ی عطف و تحول ژرف در ...
- سمیعی، احمد. (1379). نگارش و ویرایش. چاپ دوم. تهران: ...
- نجفی، ابوالحسن. (1378). فرهنگ فارسی عامیانه. 2 جلد. تهران: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی جلو ه های زبان عامیانه در داستان های زویا پیرزاد" توسط مرجان چک، کارشناس ارشد زبان و ادبیان فارسی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره ملی پژوهش های کاربردی علوم انسانی اسلامی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آثار داستانی، زویا پیرزاد،زبان عامیانه هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 880 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زبان عامیانه یک نوع استفاده ساختگی از زبان محسوب میشود و نه تنها شامل مفاهیم لغوی است، بلکه مواردی مانند کنایه ها، اشاره ها و تشبیهات را هم شامل می شود. همان طور که زبان مکتوب ممکن است قواعد و سبک های خاص خود را داشته باشد، زبان عامیانه نیز با کاربرد عبارات و اصطلاحات وش یوه های بیانی خاص ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی جلو ه های زبان عامیانه در داستان های زویا پیرزاد با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.