سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ابعاد مختلف حفاری لیزری در چاه های نفت و گاز

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,049

This Paper With 9 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSOECE04_003

Index date: 30 July 2016

بررسی ابعاد مختلف حفاری لیزری در چاه های نفت و گاز abstract

برای بهینه سازی تولید برداشت نفت و گاز، دسترسی به همه مخزن جهت استخراج نفت و گاز مهم میباشد. بنابراین، باید چاه در کوتاه ترین زمان حفاری شده و بهره برداری آن آغاز شود. یکی از روش‏های قابل قبول که نظر بسیاری از مهندسین را به خود جلب کرده است، حفاری چاه‏های نفت و گاز با استفاده از تکنولوژی لیزر می‏باشد که دارای مزایای بسیاری نسبت به روش‏های قدیمی حفاری است، نظیر نرخ نفوذ بالا، کاهش یا حذف تریپ‏ها و لوله‏های جداری و استهلاک مته، و همچنین بهبود کنترل چاه می‏باشد. مرور مقالات حفاری لیزری، آزمایشات تجربی و مدل های عددی تاکنون ثابت کرده اند که این روش جدید، کارایی بهتر و سریع تر از حفاری چرخشی سنتی دارد. به علاوه این روش مشکل آلوده شدن آب، خاک و سنگ به علت استفاده از گل حفاری حین حفاری چرخشی را کاهش می دهد. در نتیجه هزینه های حفاری و بهره برداری کاهش می یابند. در این مقاله، هدف اصلی مطالعه بر روی تکنولوژی لیزر برای حفر چاه در سنگ های مخزن و بررسی پارامترهایی است که در حفاری سنگ با استفاده از لیزر اثر می گذارند و مقایسه آن با دیگر روش های موجود و همچنین کاربرد لیزر در صنایع دیگر می باشد. لذا در پایان مقاله مروری بر استفاده از تکنولوژی لیزر جهت کاهش هزینه های حفاری و مزایای آن آورده شده است.

بررسی ابعاد مختلف حفاری لیزری در چاه های نفت و گاز Keywords:

بررسی ابعاد مختلف حفاری لیزری در چاه های نفت و گاز authors

محمدبهزاد درختکار

کارشناس ارشد مهندسی نفت ، گروه مهندسی نفت، واحد امیدیه، دانشگاه آزاد اسلامی، امیدیه، ایران

احسان شکوهی زاده

کارشناس ارشد مهندسی نفت ، مدرس گروه مهندسی نفت ، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت، ایران

عبدالرضا دبیری

کارشناس ارشد مهندسی نفت، مدرس گروه مهندسی نفت، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت، ایران،

حسین دهقانی

کارشناس ارشد مهندسی نفت، مدرس گروه مهندسی نفت، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Adeniji, A.W., (2014), _ Applications of Laser Technology in Downhole ...
Akselsen, Odd M., Ren, Xiaobo., Asa, Sigmund K., (2014), "Review ...
Batarseh, S.I., Abass, H.H., Al-Mulhem, A.A., Habib, N., (2012), "High ...
Collins, J., Gremaudb, P., (2011), _ simple model for laser ...
Ho, C.C., He, J.J., Liao, T.Y., (2012), :On-Line Estimation of ...
Huang, H., Yang, L.M., Liu, J., (2013), "Micro-hole drilling with ...
Juodkazis, S., Okuno, H., Kujime, N., Matsuo, S., Misawa, H., ...
Percussion Drilling of Aerospace Material with High Peak Fiber Laserء ...
Naeem, M., (2008), "Advancement in Laser Drilling For aerospace Gas ...
Reinhart Poprawe, M.A., (2004), "Fraunhofer institute for laser technology ILT", ...
Van Dijk, H.H., Vilrger, D de., Brouwer, J.E., (1989), "Laser ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ابعاد مختلف حفاری لیزری در چاه های نفت و گاز" توسط محمدبهزاد درختکار، کارشناس ارشد مهندسی نفت ، گروه مهندسی نفت، واحد امیدیه، دانشگاه آزاد اسلامی، امیدیه، ایران؛ احسان شکوهی زاده، کارشناس ارشد مهندسی نفت ، مدرس گروه مهندسی نفت ، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت، ایران؛ عبدالرضا دبیری، کارشناس ارشد مهندسی نفت، مدرس گروه مهندسی نفت، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت، ایران،؛ حسین دهقانی، کارشناس ارشد مهندسی نفت، مدرس گروه مهندسی نفت، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم مهندسی و تکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حفاری لیزر ، فیبر نوری ، پارامترهای حفاری، آسیب سازند ، هزینه حفاری هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1049 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای بهینه سازی تولید برداشت نفت و گاز، دسترسی به همه مخزن جهت استخراج نفت و گاز مهم میباشد. بنابراین، باید چاه در کوتاه ترین زمان حفاری شده و بهره برداری آن آغاز شود. یکی از روش‏های قابل قبول که نظر بسیاری از مهندسین را به خود جلب کرده است، حفاری چاه‏های نفت و گاز با استفاده از تکنولوژی لیزر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ابعاد مختلف حفاری لیزری در چاه های نفت و گاز با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.