سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی میزان آمادگی بیمارستان های استان زنجان در حوادث وبلایا بر اساس برنامه ملی 1393

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 787

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HPSCONF02_006

Index date: 30 July 2016

ارزیابی میزان آمادگی بیمارستان های استان زنجان در حوادث وبلایا بر اساس برنامه ملی 1393 abstract

مقدمه: حوادث و بلایا دارای دو ویژگی احتمال وقوع کم و تأثیر زیاد هستند. در این شرایط تعداد زیادی از مجروحان و آسیب دیدگان به منظور بهره گیری از تسهیلات بهداشتی درمانی به سوی بیمارستان ها سرازیر می گردند. واکنش مناسب نسبت به حوادث و بلایا نیازمند آمادگی مناسب است. در هر بیمارستان باید یک برنامه آمادگی برای حوادث و بلایا وجود داشته باشد. مدیران مؤسسات بهداشتی درمانی بایستی ضمن شناخت مخاطرات به بالا بردن توان و استانداردها و کاهش مخاطرات ناشی از حوادث و بلایا بپردازند. روش کار: مطالعه حاضر توصیفی- مشاهده ای )ازنوع مقطعی( می باشد که به منظور ارزیابی میزان آمادگی بیمارستان در حوادث و بلایا بر اساس برنامه ملی با استفاده از چک لیست استاندارد سازمان جهانی بهداشت درسال 1393 انجام شد.ابزار گرد آوری داده ها فرم اطلاعات مشخصات عمومی بیمارستان ها و چک لیست استاندارد سازمان جهانی بهداشت با 9 مؤلفه و 91سؤال بود.که با روش مصاحبه و مشاهده مستقیم اسناد و مدارک و تکمیل چک لیست توسط محقق انجام گرفت.تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار نسخه 22 SPSS انجام شد یافته ها : یافته های به دست آمده حاکی از آن است که از 12 بیمارستان مورد مطالعه 10 بیمارستان دولتی و 2 بیمارستان غیر دولتی بودند، میانگین آمادگی بیمارستان ها در مؤلفه های فرماندهی و کنترل، ارتباطات، ایمنی و امنیت، تریاژ، افزایش ظرفیت، استمرار خدمات حیاتی، نیروی انسانی، مدیریت پشتیبانی و تدارکات، بازیابی بعد از بلایا ارزیابی گردید، در مجموع نیز میانگین کل بیمارستان های مورد مطالعه درحوادث و بلایا بر اساس برنامه ملی 50/47 درصد یعنی متوسط بود، مؤلفه فرماندهی و کنترل با میانگین57/64 درصد بیشترین و مؤلفه بازیابی بعد از بلایا با کمترین میانگین43/98 درصد ارزیابی گردید. که با توجه به پیشگامی و نقش بر جسته بیمارستان ها در هنگام بروز حوادث و بلایا قابل تأمل بوده، توجه و تجدید نظر در باب سیاستگذاری را بر جسته می نماید نتیجه گیری: با توجه به سابقه وقوع بلایا در استان مورد مطالعه و آمادگی متوسط بیمارستان ها در مقابل حوادث و بلایا ، در کلیه ابعاد برنامه ملی بیمارستان ها نیاز به بهبود دارند و ضروری است تدابیر مناسبی در این زمینه اتخاذ گردد

ارزیابی میزان آمادگی بیمارستان های استان زنجان در حوادث وبلایا بر اساس برنامه ملی 1393 Keywords:

ارزیابی میزان آمادگی بیمارستان های استان زنجان در حوادث وبلایا بر اساس برنامه ملی 1393 authors

علی محمدی

کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی

حمید سوری

دکتری تخصصی اپیدمیولوژی - استاد تمام

سعاد محفوظ پور

دکتری تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی- دانشیار

عباس دانش کهن

دکتری تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی - استادیار

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
web1- WHO. World Health Day 2009: Available from URL :www.who ...
web 2-Anmual Disaster Statistical Review 2013 The numbers and trends. ...
web 3- WWW.Who _ int/hac/te chguidanc e/prepardnes s/emergency-2 0 13 ...
Web6- _ acep _ org/w ebportal/Practi c eRe S Ourc ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی میزان آمادگی بیمارستان های استان زنجان در حوادث وبلایا بر اساس برنامه ملی 1393" توسط علی محمدی، کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی؛ حمید سوری، دکتری تخصصی اپیدمیولوژی - استاد تمام؛ سعاد محفوظ پور، دکتری تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی- دانشیار؛ عباس دانش کهن، دکتری تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی - استادیار نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی علوم انسانی، روانشناسی و علوم اجتماعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آمادگی بیمارستان، سطح آمادگی، بیمارستان، حوادث و بلایا ، برنامه ملی هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 787 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه: حوادث و بلایا دارای دو ویژگی احتمال وقوع کم و تأثیر زیاد هستند. در این شرایط تعداد زیادی از مجروحان و آسیب دیدگان به منظور بهره گیری از تسهیلات بهداشتی درمانی به سوی بیمارستان ها سرازیر می گردند. واکنش مناسب نسبت به حوادث و بلایا نیازمند آمادگی مناسب است. در هر بیمارستان باید یک برنامه آمادگی برای حوادث و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بیمارستان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی میزان آمادگی بیمارستان های استان زنجان در حوادث وبلایا بر اساس برنامه ملی 1393 با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.