سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تدوین و ارزیابی راهکارهای احیاء و ساماندهی پهنه مجاور دروازه مهاباد(میدان دفاع مقدس) بر اساس مدل Swot و تحلیل سلسله مراتبی(AHP)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 642

This Paper With 8 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARCHITECTUREUR01_070

Index date: 30 July 2016

تدوین و ارزیابی راهکارهای احیاء و ساماندهی پهنه مجاور دروازه مهاباد(میدان دفاع مقدس) بر اساس مدل Swot و تحلیل سلسله مراتبی(AHP) abstract

حفاظت و ساماندهی بافت های تاریخی همواره یکی از دغدغه های اصلی متخصصان شهری بوده و ارتقاء کیفیت کالبدی در این بافت ها باعث حفظ اصالت بافت و حتی افزایش هویتمندی شهر می شود. متأسفانه طی سالیانه اخیر این گونه بافت ها در خطر از دست دادن نقش سنتی خود می باشند و چنانچه اقدامات اساسی در جهت تثبیت و تداوم خصوصیات این گونه بافت ها صورت نگیرد ، فروپاشی نظام سنتی و فرهنگی دور از ذهن نخواهد بود. مطالعه حاضر بر آن است که با شناسایی عوامل درونی و بیرونی با استفاده از مدل Swot به ارائه استراتژی ها در جهت بهبود شرایط بپردازد و در نهایت با به کارگیری مدل تحلیل سلسله مراتبی(AHP) به اولویت بندی راهبردها می پردازیم. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی-تحلیلی می باشد و محدوده انتخابی پژوهش جهت بررسی پهنه اطراف میدان دفاع مقدس است که یکی از ورودی های قدیمی شهر ارومیه می باشد.امروزه اغتشاش در حرکت ، نازل بودن فعالیت، ناهنجاری های رفتار شهری ، اقتصادی نبودن بهره برداری از زمین شهری ، نبود فضاهای همگانی برای کنش های شهروندی، آلودگی های محیطی ، گذری بودن فضا، بی تمایلی برای تامل و ماندگاری ، وجود نشانه های تاریخی و یادمانی بی هیچ حضوری در فضا ، ... پهنه شهری مورد نظر را شکل داده یا بی شکل کرده است.

تدوین و ارزیابی راهکارهای احیاء و ساماندهی پهنه مجاور دروازه مهاباد(میدان دفاع مقدس) بر اساس مدل Swot و تحلیل سلسله مراتبی(AHP) Keywords:

تدوین و ارزیابی راهکارهای احیاء و ساماندهی پهنه مجاور دروازه مهاباد(میدان دفاع مقدس) بر اساس مدل Swot و تحلیل سلسله مراتبی(AHP) authors

طیبه عزیزی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شهرسازی دانشگاه تهران

روناک جمشیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شهرسازی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
وزین، س (1378)، « ساماندهی شهری؛ تکنیک شهرسازی»، انتشارات درخشش ...
عرفانی، گ و دیزانی، الف (1389)، «ساماندهی از واژه تا ...
شهرداری ارومیه (1390)، «آرشیو اطلاعات». ...
Doratli, N., Onal Hoskara, S., Fasli, M. 2004, .An analytical ...
Dayson, R.G (2004), Strategic Development and SWOT Analysis at the ...
Yuksel, I and Divinen , M.D(2007) Using the Analytic Network ...
Wang , g .et al , (2009) Landfill site selection ...
Saaty, T. L. (1980). The analytic hierarchy process. New York: ...
Erkut, E., Moran, S.R., (1991), Locating Obnoxious Facilities in the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تدوین و ارزیابی راهکارهای احیاء و ساماندهی پهنه مجاور دروازه مهاباد(میدان دفاع مقدس) بر اساس مدل Swot و تحلیل سلسله مراتبی(AHP)" توسط طیبه عزیزی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شهرسازی دانشگاه تهران؛ روناک جمشیدی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شهرسازی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مهندسی معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساماندهی، استراتژی ، Swot، تحلیل سلسله مراتبی، دروازه مهاباد هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 642 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که حفاظت و ساماندهی بافت های تاریخی همواره یکی از دغدغه های اصلی متخصصان شهری بوده و ارتقاء کیفیت کالبدی در این بافت ها باعث حفظ اصالت بافت و حتی افزایش هویتمندی شهر می شود. متأسفانه طی سالیانه اخیر این گونه بافت ها در خطر از دست دادن نقش سنتی خود می باشند و چنانچه اقدامات اساسی در جهت تثبیت و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تدوین و ارزیابی راهکارهای احیاء و ساماندهی پهنه مجاور دروازه مهاباد(میدان دفاع مقدس) بر اساس مدل Swot و تحلیل سلسله مراتبی(AHP) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.