سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد جلبکها در کشاورزی پایدار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,576

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSDA02_001

Index date: 30 July 2016

کاربرد جلبکها در کشاورزی پایدار abstract

جلبکها دارای تنوع نسبتاً زیادی هستند. یکی از انواع مهم آنها، جلبکهای قهوهای هستند که مهمترین جنس آنهاAscophyllum میباشد. اهمیت جلبکهای دریایی به علت دارا بودن عناصر مغذی از قبیل ازت، فسفر، پتاسیم و برخی از عناصر کم مصرف مورد نیاز گیاهان و همچنین به دلیل وجود میزان بالای فیبر و نقش آن در بهبود خواص فیزیکی و شیمیایی و بیولوژیکی خاک از قبیل افزایش ظرفیت تبادل کاتیونی و بهبود ظرفیت نگهداری آب، تعدیل pH و غیره مشهود میباشد.

کاربرد جلبکها در کشاورزی پایدار Keywords:

کاربرد جلبکها در کشاورزی پایدار authors

یونس شکوهی فر

دانشجوی دکترای شیمی و حاصلخیزی خاک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان، اصفهان،

محمدمهدی طهرانی

عضو هیئت علمی موسسه آب و خاک کرج،

رضا حسن پور

دانشجوی دکترای فیزیک و خاک، دانشگاه تبریز،

مهدی محسن نسب

مدیر عامل شرکت آرا شیمی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
طباطبایی، س. ج. 1392. اصول تغذیه معدنی گیاهان. انتشارات دانشگاه ...
Demirbas A, Demirbas F. Algae Energy. 2010, Springer. Turkey. ...
Chapman VJ, Chapman DJ. Seaweeds and thir uses. Chapman and ...
Michael A, Borowitzka, Navid R. Moheimani. Algae for biofuels and ...
Jeannin I, Lescure JC, Morto-Gaurdy JF. The effects of aqeous ...
Zodape ST. Seaweeds as a Fertilizer. Journal of scientific & ...
Mohan VR, Venkataraman K. Effect of seaweed extract algifert on ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد جلبکها در کشاورزی پایدار" توسط یونس شکوهی فر، دانشجوی دکترای شیمی و حاصلخیزی خاک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان، اصفهان،؛ محمدمهدی طهرانی، عضو هیئت علمی موسسه آب و خاک کرج،؛ رضا حسن پور، دانشجوی دکترای فیزیک و خاک، دانشگاه تبریز،؛ مهدی محسن نسب، مدیر عامل شرکت آرا شیمی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آلجیناز، تنش دمایی، جلبک دریایی، فاکویدان، لامینارین هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2576 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جلبکها دارای تنوع نسبتاً زیادی هستند. یکی از انواع مهم آنها، جلبکهای قهوهای هستند که مهمترین جنس آنهاAscophyllum میباشد. اهمیت جلبکهای دریایی به علت دارا بودن عناصر مغذی از قبیل ازت، فسفر، پتاسیم و برخی از عناصر کم مصرف مورد نیاز گیاهان و همچنین به دلیل وجود میزان بالای فیبر و نقش آن در بهبود خواص فیزیکی و شیمیایی و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد جلبکها در کشاورزی پایدار با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.