سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معماری پایدار بارویکرد اقلیمی (نمونه موردی شوشتر نو)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,205

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEUCONF03_152

Index date: 6 September 2016

معماری پایدار بارویکرد اقلیمی (نمونه موردی شوشتر نو) abstract

معماری پایدار یکی از مباحثی است که اخیرا درکشور ما مطرح شده وموردتوجه قرار گرفته است نگاهی گذرا به معماری بومی مناطق مختلف ایران ،حکایت از شناخت خصوصیات محیطی ، به خصوص اقلیمی پهنه ای متنوع ایران ،چاره اندیشی هوشمندانه نیاکان ما برای استفاده هر چه بیشتر از مواهب طبیعی ومقابله با مشکلات وناهنجاری های اقلیمی محیطی آن دارد معماری بومی شوشتر شهری که واجد ارزش هویت معماری وشهرسازی واز نقاط شاخص خوزستان می باشد دقیقا منطبق با شرایط محیطی واقلیمی بوده ودارای هویت خاصی در منطقه می باشد.بنابراین شناخت این معماری وراهکارهای بومی آن زمینه ارزشمندی برای استفاده از آنها درفضاهای جدید ایجاد می کند دراین تحقیق معرفی وشناخت ارزش ها وکیفیت های کالبدی به کار رفته در معماری بومی شوشتر نو با هدف کاربرد این راهکارهای اقلیمی – کالبدی جهت طراحی پایدار در بناهای جدید این منطقه مطرح می شود. به طورکلی می توان نتیجه گرفت که برای دستیابی به محیطی همساز با اقلیم بدون آن که نیازمند به استفاده از دستگاه های پیچیده وخدمات مکانیکی باشیم ودراین راه مصرف زیاد از حد انرژی را متحمل شویم ، باید برای تامین آسایش به جستجوی الگوهای اقلیمی وسازگار با آن که حاصل تجربیات هزاران ساله گذشتگان است روی آوریم واز آن در حفاظت وزنده سازی معماری بومی بافت های قدیم شهری بهره نموده وبا استفاده از مواهب طبیعی وعوامل اقلیمی متناسب با محیط پیرامون به حفظ واحیاء آن همت گماریم . پژوهش پیش رو براساس مطالعه کیفی وروش اصلی پژوهش این مقاله توصیفی – تاریخی وتحلیل کتابخانه ای است که با رجوع به اسناد ومدارک مورد بازبینی قرار گرفته است .

معماری پایدار بارویکرد اقلیمی (نمونه موردی شوشتر نو) Keywords:

معماری پایدار بارویکرد اقلیمی (نمونه موردی شوشتر نو) authors

منوچهر تمیزی

عضوهئیت علمی ،دانشگاه آزاد اسلامی، واحدماهشهر، گروه هنرومعماری، ماهشهر، ایران

لیلا نظری پورگل سفیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحدماهشهر، گروه هنرومعماری ، ماهشهر، ایران

رویا شعبانی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحدماهشهر، گروه هنر ومعماری ،ماهشهر ، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عزیزی محمدمهدی(385 1)."محله مسکونی پایدار:مطالعه موردی نارمک"فصلنامه هنرهای زیبا، شماره27(.(46-35 ...
کسمایی، مرتضی(387 1)."پهنه بندی و راهنمای طراحی اقلیمی، اقلیم معتدل ...
جزایری، عبدالله (1383). "تذکره شوشتر".انتشارات کتابخانه صدر. ...
تمیزی، منوچهر(394 1).جزوه "معماری همساز با اقلیم"دانشگاه آزاد اسلامی واحد ...
قبادیان، وحید (1387). "بررسی اقلیمی ابنیه ی سنتی ایران"، انتشارات ...
سرتیپی پور، محسن (1391)."شناخت مواد و مصالح" چاپ پنجم، تهران:انتشارات ...
احمدی قهاد(1382).فصلنامه آبادی:"معماری پایدار"، شماره40و41. ...
پیرنیا، محمدکریم (1389."آشنایی با معماری اسلامی ایران"، چاپ پانزدهم تهران: ...
اسد پور، علی(1385."الگوهای پایداری در معماری مسکونی ایران".مجله ما، شماره25، ...
حائری، ساناز(387 1)."فضای نو شهری در شوشتر نو امروز"مجله انبوه ...
_ Sudjic, Dayan (1995), Green Utopias, The Guardian, 27 October. ...
_ Cole, Raymond and Richard, Lorch (2004), Buildings, Culture & ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معماری پایدار بارویکرد اقلیمی (نمونه موردی شوشتر نو)" توسط منوچهر تمیزی، عضوهئیت علمی ،دانشگاه آزاد اسلامی، واحدماهشهر، گروه هنرومعماری، ماهشهر، ایران؛ لیلا نظری پورگل سفیدی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحدماهشهر، گروه هنرومعماری ، ماهشهر، ایران؛ رویا شعبانی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحدماهشهر، گروه هنر ومعماری ،ماهشهر ، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شوشتر ،همساز بااقلیم ، معماری پایدار ، طراحی پایدار ، شوشترنو هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1205 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معماری پایدار یکی از مباحثی است که اخیرا درکشور ما مطرح شده وموردتوجه قرار گرفته است نگاهی گذرا به معماری بومی مناطق مختلف ایران ،حکایت از شناخت خصوصیات محیطی ، به خصوص اقلیمی پهنه ای متنوع ایران ،چاره اندیشی هوشمندانه نیاکان ما برای استفاده هر چه بیشتر از مواهب طبیعی ومقابله با مشکلات وناهنجاری های اقلیمی محیطی آن دارد معماری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معماری پایدار بارویکرد اقلیمی (نمونه موردی شوشتر نو) با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.