سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایگاه ساختمان های صفر انرژی در معماری پایدار با رویکرد کاهش مصرف انرژی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,519

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CBEC01_035

Index date: 6 September 2016

جایگاه ساختمان های صفر انرژی در معماری پایدار با رویکرد کاهش مصرف انرژی abstract

امروزه در جهان با مشکلات عدیده ای از جمله ازدیاد جمعیت جهان، کمبود سوخت های فسیلی، افزایش گازهای گلخانه ای توسط واحد های صنعتی مواجه هستیم که علاوه بر این نمی توان نقش چشمگیر شهرها و ساختمان ها که حدود 40 % مصرف انرژی فسیلی در جهان را به خود اختصاص داده اند نادیده گرفت. با توجه به افزایش هزینه سوخت های فسیلی و اثرات مخرب آنها بر محیط زیست و شرایط آب و هوایی و بر هم زده شدن نظم اکولوژیکی دانشمندان به فکر الگوی جدیدی هستند که سبب کاهش مصرف انرژی شده و میزان آلاینده ها را تا حد ممکن کاهش دهد. ایده های جدیدی در جهت کاهش مصرف انرژی های فسیلی و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و پاک به وجود آمده اند که یکی از آنها ساختمان های صفر انرژی می باشد. ایده و اصل مصرف انرژی خالص صفر به دلیل اینکه برداشت از انرژی های تجدیدپذیر وسیله و راهکاری برای حذف آلاینده ها و گازهای گلخانه ای است توجه بسیاری را به خود معطوف داشته است. امروزه طرح های مرتبط با اصول انرژی صفر به دلیل افزایش هزینه های سوخت های فسیلی و تاثیرات مخرب آنها بر روی محیط زیست بسیار کاربردی و از محبوبیت خاصی برخوردار شده است.این ساختمان ها می توانند از شبکه تامین انرژی جدا و مستقل باشد بدین ترتیب انرژی به صورت محلی و از طریق ترکیبی از فناوری های تولید انرژی های نو از قبیل خورشیدی، بادی و بیوسوخت ها تامین می گردد. آن در حالیست که با استفاده از تکنولوژی های خاص برای سیستم های روشنایی و گرمایش و سرمایش فوق پربازده در مصرف هر چه کمتر انرژی تلاش شده است. به عبارت دیگر در یک ساختمان انرژی صفر قبل از تولید انرژی پاک به بهینه سازی مصارف انرژی در بخش های مختلف ساختمان پرداخته شده است و با استفاده هوشمندانه از تکنولوژی تجدیدپذیر تعادل میان تولید و مصرف انرژی برقرار می کند.با توجه به روند روز افزون استفاده از کاربرد انرژی های نو و پیشرفت سیستم ها با توسعه تکنولوژی، جهت ایجاد تنوع در منابع تامین انرژی و کاهش مصرف سوخت های فسیلی باید حرکتی در تولید این گونه انرژی ها صورت گیرد تا در صورت بروز بحران انرژی در جهان، جهت تامین بخشی از انرژی، مورد استفاده قرار گیرند.در این مقاله هدف آن است تا ضمن تعریف مختصر از ساختمان های با مصرف انرژی صفر با ویژگی های این ساختمان ها و چگونگی رسیدن به این انرژی و تفاوت ها و شباهت های آن با معماری پایدار آشنا گردید که از طریق مطالعات اسنادی انجام می شود. روش تحقیق در پژوهش حاضر به صورت توصیفی - تحلیلی خواهد بود که به بررسی ضرورت تجدید نظر در منابع انرژی و جایگزینی انرژی ها نو به وسیله منابع تجدید پزیر به جهت کاهش الودگی های زیست محیطی ،ذخیره سازی سوخت های فسیلی و کاهش مصرف انرژی در معماری می پردازیم.

جایگاه ساختمان های صفر انرژی در معماری پایدار با رویکرد کاهش مصرف انرژی Keywords:

جایگاه ساختمان های صفر انرژی در معماری پایدار با رویکرد کاهش مصرف انرژی authors

فاطمه جلیلی

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان Fatemeh.jalili۷@gmail.com

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ضمیمه ی شماره ی 72 ماهنامه ی <<دانشنما »نشریه ی ...
ضوابط معماری و شهرسازی کاهش دهنده مصرف انرژی ساختمان ها، ...
اقلیم و معماری مرتضی کسمایی ...
کسمایی، مرتضی، «اقلیم و معماری»، نشر خاک، اصفهان، .1382 ...
یاناس، سیمون، نحوه پایدار اموزش زیست محیطی، تهران، نشریه معماری ...
مقاله ساختمان های صفر انرژی رویکردتعاریف و معیارها، همایش ملی ...
-فرهاد احمدی، 1382، معماری پایدار، پاییز و زمستان (شماره (40 ...
مرکز یادگیری سایت تبیان - تهیه: مرتضی عرفانیان تنظیم: مریم ...
جایگاه ساختمان های صفر ...
ARCHITE CTURE0 1_564 منتشر شده در اولین همایش ملی معماری، ... [مقاله کنفرانسی]
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جایگاه ساختمان های صفر انرژی در معماری پایدار با رویکرد کاهش مصرف انرژی" توسط فاطمه جلیلی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان Fatemeh.jalili۷@gmail.com نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی انرژی ساختمان و شهر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساختمان های صفر انرژی، کاهش مصرف انرژی، معماری پایدار، انرژی های تجدیدپذیر هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1519 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه در جهان با مشکلات عدیده ای از جمله ازدیاد جمعیت جهان، کمبود سوخت های فسیلی، افزایش گازهای گلخانه ای توسط واحد های صنعتی مواجه هستیم که علاوه بر این نمی توان نقش چشمگیر شهرها و ساختمان ها که حدود 40 % مصرف انرژی فسیلی در جهان را به خود اختصاص داده اند نادیده گرفت. با توجه به افزایش هزینه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جایگاه ساختمان های صفر انرژی در معماری پایدار با رویکرد کاهش مصرف انرژی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.