سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی تحلیلی کارآیی مکانیزم های کنترل جریان تحمل پذیر خطا در شبکه های میان ارتباطی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,517

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICIKT03_017

Index date: 10 April 2008

ارزیابی تحلیلی کارآیی مکانیزم های کنترل جریان تحمل پذیر خطا در شبکه های میان ارتباطی abstract

در بسیاری از محیط های ارتباطی، علاوه بر کمینه ساختن تاخیر پیام یا بیشینه ساختن توان عملیاتی شبکه یکی از مباحث مورد توجه توانایی استمرار کار شبکه در صورت خرابی تک تک مولفه های آن می باشد. طبیعت سوئیچینگ خزشی (WS) به توان عملیاتی بیشتر و تاخیرهای کمتر پیام منجر می شود، اما در نزدیکی نواحی خرابی، این رفتار سبب ازدحام سریع شده و شبکه را به بن بست سوق می دهد. در حالی که تکنیک هایی هم چون مسیریابی تطبیقی می توانند مشکل را تا حدی برطرف سازند، به خودی خود نمی توانند مساله را حل کنند. بدین ترتیب، این نگرش به انگیزه ای برای توسعه تکنیک های مختلف سوئیچینگ منجر گشته است. در این مقاله، ما از رویکرد مدل سازی تحلیلی برای تحلیل های مقایسه ای بین سه مکانیزم کنترل جریان تحمل پذیر خطا، یعنی سوئیچینگ های پیشاهنگی (SS) ، مداری پایپ لاین (PCS) و مداری (CS) استفاده کرده ایم. بررسی مقایسه ای کارایی نسبی سه روش سوئیچینگ نشان می دهد که SS بهبودهای کارایی قابل توجهی (نزدیک به کارایی WS) را نسبت به PCS و CS برای نرخ های کم و متوسط خرابی فراهم می سازد. PCS نیز می تواند کارایی بهتری را در مقایسه با CS تدارک دیده و تحت ترافیک های سبک و متوسط، به ویژه هنگامی که به میزان سخت افزار مشابهی نیاز باشد، نزدیک به SS یا اندکی بدتر از آن عمل کند.

ارزیابی تحلیلی کارآیی مکانیزم های کنترل جریان تحمل پذیر خطا در شبکه های میان ارتباطی Keywords:

شبکه های میان ارتباطی , تحمل پذیری خطا , سوئیچینگ مداری پایپ لاین , سوئیچینگ مداری , سوئیچینگ پیشاهنگی

ارزیابی تحلیلی کارآیی مکانیزم های کنترل جریان تحمل پذیر خطا در شبکه های میان ارتباطی authors

فرشاد صفایی

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده مهندسی ب

احمد خونساری

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده مهندسی ب

امیرحسین شطنیا

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه شهید بهشتی

سهیل خسروی پور

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه شهید بهشتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[l] J Duato, B.V. Dao, P.T. Gaughan, and S. Yalamanchili, ...
P.T. Gaughan, S. Yalamanchili, Pipelined _ ircui t-Switching: A fault-tolerant ...
J. Duato, S. Y alamanchili _ L.M. Ni, In t ...
W. J. Dally, C. L. Seitz, Deadlock-free message routing in ...
G. L. Frazier, Buffering and flow control in c O ...
F.Safaei, A.Khonsari, M.Fathy, M _ Ould-Khaoua, _ ommunication Delay Analysis ...
F. Safaei, A. Khonsari, M. Fathy, N. Talebanfard, M. Ould- ...
F. Safaei, A. Khonsari, M. Fathy, N. Alzeidi, M. Ould-Khaoua, ...
P. M _ _ i n ero -Fernandez, N. McKeown, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی تحلیلی کارآیی مکانیزم های کنترل جریان تحمل پذیر خطا در شبکه های میان ارتباطی" توسط فرشاد صفایی، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده مهندسی ب؛ احمد خونساری، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده مهندسی ب؛ امیرحسین شطنیا، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه شهید بهشتی؛ سهیل خسروی پور، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبکه های میان ارتباطی ، تحمل پذیری خطا ، سوئیچینگ مداری پایپ لاین ، سوئیچینگ مداری ، سوئیچینگ پیشاهنگی هستند. این مقاله در تاریخ 22 فروردین 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2517 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در بسیاری از محیط های ارتباطی، علاوه بر کمینه ساختن تاخیر پیام یا بیشینه ساختن توان عملیاتی شبکه یکی از مباحث مورد توجه توانایی استمرار کار شبکه در صورت خرابی تک تک مولفه های آن می باشد. طبیعت سوئیچینگ خزشی (WS) به توان عملیاتی بیشتر و تاخیرهای کمتر پیام منجر می شود، اما در نزدیکی نواحی خرابی، این رفتار سبب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی تحلیلی کارآیی مکانیزم های کنترل جریان تحمل پذیر خطا در شبکه های میان ارتباطی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.