سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

زمان بندی ساعات کاری کارگران با استفاده از مدل برنامه ریزی خطی صفر و یک

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,185

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RCEAUD02_603

Index date: 6 September 2016

زمان بندی ساعات کاری کارگران با استفاده از مدل برنامه ریزی خطی صفر و یک abstract

در این مقاله ، یک مدل کامپیوتری زمانبندی کارگری ارائه شده است که این مدل با استفاده از برنامه ریزی صفر و یک خطی آرمانی هدایت می شود. این مدل با برنامه کارگاه فرضی تطبیق داده شده تازمانبندی دستی فعلی را بهبود بخشد. مدل ایجاد شده هم اهداف سازمانی هم خواسته های کارگران را به علاو ه ی در نظر گرفتن برخی خط مشی های پیشنهاد شده که در ادبیات نشان داده می شوند ، مورد توجه قرار می دهد. عملکرد مستمر کارگری با مهارت های مناسب،تضمین کننده دستیابی به اهداف سازمانی است در حالی که از هزینه های اضافی برای اضافه کاری غیرضروری اجتناب می ورزد. عملکرد کارگران، از یک برنامه پیش فرض در این مقاله استنتاج می شود، که بطور عمده نرخ بیکاری OFF در ساعات اضافه کاری آخرهفته به علا وه ی اجتناب از رو زهای مجزای کاری on ( بیکاری off ( را در برمی گیرد. مدلدر یک مرحله آزمایشی برای یک د وره شش ماهه با استفاده از LINGO اجرا می شود تا به بطور منطقی براساس برخی معیارهای کیفی نشان داده شده در ادبیات براساس بازخورد به دست آمده از بررسی دو م، خوب عمل کند

زمان بندی ساعات کاری کارگران با استفاده از مدل برنامه ریزی خطی صفر و یک Keywords:

زمان بندی کارگران , برنامه ریزی صفر یک , ساعات کاری بیکاری سازمان , LINGO

زمان بندی ساعات کاری کارگران با استفاده از مدل برنامه ریزی خطی صفر و یک authors

سیدجواد هاشمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه فن ساختمان، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

معصومه سادات حسینی آمرئی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه فن ساختمان، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

احد نظری

عضو هیئت علمی، گروه فن ساختمان، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
goal programming model for nurse 0-1 4Aه 7. Azaiez M.N, ...
Hewitt M, Chacosky A, Grasman SE, Barrett W. (2015). _ ...
Caron G, Hansen P, Jaumard B. The assignment problem with ...
Eexible nurse scheduling support system." Computer Methods An:ه 3. Ozkarahan ...
Abermathy WJ, Balo7 N, Hershey JC, Wandel S. (1973). _ ...
Romero C. (1991). "Handbook of critical issues in goal programming. ...
Tucker P, Smith L, Folkard S. (1999). "Distribution of rest ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "زمان بندی ساعات کاری کارگران با استفاده از مدل برنامه ریزی خطی صفر و یک" توسط سیدجواد هاشمی، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه فن ساختمان، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران؛ معصومه سادات حسینی آمرئی، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه فن ساختمان، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران؛ احد نظری، عضو هیئت علمی، گروه فن ساختمان، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری ومدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زمان بندی کارگران، برنامه ریزی صفر یک، ساعات کاری بیکاری سازمان، LINGO هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1185 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله ، یک مدل کامپیوتری زمانبندی کارگری ارائه شده است که این مدل با استفاده از برنامه ریزی صفر و یک خطی آرمانی هدایت می شود. این مدل با برنامه کارگاه فرضی تطبیق داده شده تازمانبندی دستی فعلی را بهبود بخشد. مدل ایجاد شده هم اهداف سازمانی هم خواسته های کارگران را به علاو ه ی در نظر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله زمان بندی ساعات کاری کارگران با استفاده از مدل برنامه ریزی خطی صفر و یک با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.