سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی حساسیت مدل های مختلف Ref-ET به پارامتر های هواشناسی (مطالعه موردی تبریز)

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,139

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRM03_180

Index date: 16 April 2008

ارزیابی حساسیت مدل های مختلف Ref-ET به پارامتر های هواشناسی (مطالعه موردی تبریز) abstract

پارامترهای هواشناسی مهمترین عامل موثر در تبخیر و تعرق می باشد. میزان تاثیر هریک از این پارامترها بستگی به شرایط جغرافیایی و آب و هوایی هر منطقه دارد. در این راستا تعیین پارامترهای هواشناسی و تغییرات آن ها در برنامه ریزی های منابع آبی من جمله تبخیر و تعرق ضروری به نظر می رسد. تا کنون مطالعات معدودی در رابطه با آنالیز حساسیت انجام گرفته است. با توجه به اهمیت این مقوله تعیین میزان حساسیت مدلهای برآورد تبخیر و تعرق ضروری است. لذا در این مطالعه بر اساس داده های اقلیمی ایستگاه تبریز ، تبخیر و تعرق گیاه مرجع چمن توسط نرم افزار Ref-ET محاسبه گردید. با افزایش 10 درصدی پارامترهای اقلیمی در شش سناریو: دما ، تابش خورشیدی، سرعت باد، دما و تابش خورشیدی، دما و سرعت باد، تابش خورشیدی و سرعت باد، مجددا تبخیر و تعرق توسط نرم افزار محاسبه گردید . جهت آنالیز نتایج از درصد تغییرات استفاده شد. مقایسه نتایج حاصل از تغییر پارامترها با نتایج اولیه نشان داد که مدل بلانی کریدل در هرشش سناریو بیشترین حساسیت را دارد. از طرفی درصدتغییرات کلیه روش ها نسبت به افزایش ۱۰ درصدی دماوتابش و دماوباد در مقایسه با سناریوهای دیگر بیشتر بود. این امر نشان دهنده حساسیت بالای روش های تجربی به پارامترهای ذکر شده می باشد.

ارزیابی حساسیت مدل های مختلف Ref-ET به پارامتر های هواشناسی (مطالعه موردی تبریز) Keywords:

ارزیابی حساسیت مدل های مختلف Ref-ET به پارامتر های هواشناسی (مطالعه موردی تبریز) authors

مریم بیات ورکشی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا

حمید زارع ابیانه

استادیار گروه آبیاری دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا

عادل قاسمی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا

علی اکبر سبزی پرور

دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Jensen, M. E., Burman, R. D., and Allen, R. G. ...
Saxton, K. E. (1975). *Sensitivity analysis of the combination evapotran ...
Meyer, S. J., Hubbard, K. G., and Will D. A. ...
Piper, B. S. (1989). *Sensitivity of Penman estimates of evapotran ...
Goyal, R. K. (2004). *Sensitivity of evapotran spiration to global ...
Ley, T. W., Hill, R. W., and Jensen, D. T.(1994).:Errors ...
Doorenbos, j., Pruitt, W. O. 1977. «Guidelines for predicting crop ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی حساسیت مدل های مختلف Ref-ET به پارامتر های هواشناسی (مطالعه موردی تبریز)" توسط مریم بیات ورکشی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا؛ حمید زارع ابیانه، استادیار گروه آبیاری دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا؛ عادل قاسمی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا؛ علی اکبر سبزی پرور، دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس مدیریت منابع آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آنالیز حساسیت ، اقلیم ، بلانی کریدل ، تبریز،Ref-ET هستند. این مقاله در تاریخ 28 فروردین 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2139 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پارامترهای هواشناسی مهمترین عامل موثر در تبخیر و تعرق می باشد. میزان تاثیر هریک از این پارامترها بستگی به شرایط جغرافیایی و آب و هوایی هر منطقه دارد. در این راستا تعیین پارامترهای هواشناسی و تغییرات آن ها در برنامه ریزی های منابع آبی من جمله تبخیر و تعرق ضروری به نظر می رسد. تا کنون مطالعات معدودی در رابطه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی حساسیت مدل های مختلف Ref-ET به پارامتر های هواشناسی (مطالعه موردی تبریز) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.