سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و تحلیل مقررات کیفری ایران در حوزه مبارزه علیه تروریسم سایبر

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,066

This Paper With 12 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

LAWI01_094

Index date: 11 September 2016

بررسی و تحلیل مقررات کیفری ایران در حوزه مبارزه علیه تروریسم سایبر abstract

تروریسم سایبر، اقدامی خشونت آمیز و مجرمانه می باشد، که با اهداف سیاسی و براندازی حکومت ها یا صدمه زدن به آنها ارتکاب می یابد. در اینگونه عملیات و اقدامات نوک پیکان حمله به سمت حکومت است ولی در این میان تأسیسات و زیرساخت های حیاتی، به طور مستقیم، و جان و مال افراد به طور غیرمستقیم، مورد تعرض قرار می گیرد. این موضوع ضرورت مبارزه و برخورد کیفری با این قبیل جرایم را، دو چندان می کند؛ لذا در این مقاله، به تشریح مقررات کیفری ایران در حوزه مبارزه با تروریسم سایبر پرداختیم.در زمینه جرم انگاری تروریسم سایبر، در حقوق ایران با خلاء قانونی روبرو هستیم؛ قانون جرائم رایانه ای هم، اگرچه یکی از کامل ترین قوانین در زمینه جرائم مربوط به فضای مجازی و رایانه ای است، لیکن در خصوص جرم انگاری تروریسم سایبر، صراحت ندارد. با این حال، برای رفع خلاء قانونی در حوزه جرم انگاری تروریسم سایبر، می توان برخی مواد مذکور در این قانون را، ملاک عمل قرار داد. به لحاظ مجازات کیفری مرتکبان و برخورد با این پدیده کیفری، از آنجا که حملات تروریستی سایبری، عمدتاً همان جرائم رایانه ای با اهداف خاص تروریستی می باشند، علاوه بر اقدام از بستر قانون جرائم رایانه ای، باید به طور مصداقی با اینگونه رفتارها، بر مبنای جرائم علیه امنیت و آسایش عمومی در قانون مجازات اسلامی و برخی دیگر مقررات و آئین نامه ها پیگیری و اقدام نمود.

بررسی و تحلیل مقررات کیفری ایران در حوزه مبارزه علیه تروریسم سایبر Keywords:

بررسی و تحلیل مقررات کیفری ایران در حوزه مبارزه علیه تروریسم سایبر authors

سیدمحسن مسعودی

فوق لیسانس حقوق جزا و جرم شناسی از دانشگاه فردوسی مشهد

سیدمحسن طلوع

فوق لیسانس حقوق مالکیت فکری از دانشگاه تربیت مدرس تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آقایی‌خواجه‌پاشا، داود، تحلیلی بر راهکارهای سیاسی - حقوقی مقابله با ...
پیمانی، ضیاءالدین، جرائم علیه امنیت و آسایش عمومی، تهران، نشر ...
برجی، یعقوب علی، تروریسم از نگاه فقه، پژوهشنامه حکمت و ...
جلالی فراهانی، امیرحسین، تروریسم سایبری، مجله فقه و حقوق، سال ...
حکیمی ها، سعید، سیاست جنایی جمهوری اسلامی ایران در قبال ...
شاملو احمدی، محمدحسین، فرهنگ اصلاحات و عناوین جزایی، جلد یک، ...
قاسمی، علی، بارین چهاربخش، ویکتور، حملات سایبری و حقوق بین ...
طلوع، سید محسن و مسعودی، سید محسن، امکان سنجی و ...
مک‌لین، ایان، فرهنگ علوم سیاسی آکسفورد، ترجمه احمدی، حمید، تهران، ...
معتمدنژاد، کاظم، حقوق مطبوعات، ج 1، تهران، مرکز مطالعات و ...
Campbell, Henry, Black's Law Dictionary, U. S. A., West Publishing ...
Walker, Clive (wint 2006); Cyber-terrorism: Legal _ United Kingdom; Penn ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و تحلیل مقررات کیفری ایران در حوزه مبارزه علیه تروریسم سایبر" توسط سیدمحسن مسعودی، فوق لیسانس حقوق جزا و جرم شناسی از دانشگاه فردوسی مشهد؛ سیدمحسن طلوع، فوق لیسانس حقوق مالکیت فکری از دانشگاه تربیت مدرس تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنگره بین المللی جامع حقوق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تروریست، تروریسم، سایبر، رایانه، جرم هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1066 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تروریسم سایبر، اقدامی خشونت آمیز و مجرمانه می باشد، که با اهداف سیاسی و براندازی حکومت ها یا صدمه زدن به آنها ارتکاب می یابد. در اینگونه عملیات و اقدامات نوک پیکان حمله به سمت حکومت است ولی در این میان تأسیسات و زیرساخت های حیاتی، به طور مستقیم، و جان و مال افراد به طور غیرمستقیم، مورد تعرض قرار ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی حملات تروریستی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و تحلیل مقررات کیفری ایران در حوزه مبارزه علیه تروریسم سایبر با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.