سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایابی و تعیین اندازه منابع تولید پراکنده با استفاده از الگوریتم چرخه آب

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 804

This Paper With 9 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICELE01_149

Index date: 11 September 2016

جایابی و تعیین اندازه منابع تولید پراکنده با استفاده از الگوریتم چرخه آب abstract

جهان شاهد گذار از الگوی های کنونی تولید متمرکز به آینده ای با افزایش سهم تولید پراکنده است. یکی از مشکلات عمده شبکه های توزیع، بالا بودن تلفات و مناسب نبودن پروفیل ولتاژ در آن ها می باشد که با قرارگیری منابع تولید پراکنده در شبکه های توزیع فرصت کاهش تلفات و بهبود پروفیل ولتاژ عملا ایجاد می شود. ولی مسئله مهم در این بحث انتخاب درست الگوریتم جایابی می باشد. در این مقاله با استفاده از شاخص پایداری ولتاژ (Voltage Stability Index)، مکان بهینه و با استفاده از الگوریتم چرخه آب (Water Cycle Algorithm) اندازه واحدهای تولید پراکنده در شبکه توزیع شعاعی پیدا شده است. پروفیل ولتاژ، مصرف توان های اکتیو و راکتیو توسط شبکه، هزینه تلفات توان، صرفه جویی در هزینه تلفات توان و هزینه برق تأمینی DGها نیز محاسبه شده و نتایج مورد مقایسه قرار گرفته اند. نتایج با استفاده از نرم افزار MATLAB روی سیستم 69 شینه IEEE، مورد تست قرار گرفته و نتایج حاصل تحلیل شده اند.

جایابی و تعیین اندازه منابع تولید پراکنده با استفاده از الگوریتم چرخه آب Keywords:

الگوریتم چرخه آب , تولیدات پراکنده , سیستم های توزیع شعاعی

جایابی و تعیین اندازه منابع تولید پراکنده با استفاده از الگوریتم چرخه آب authors

مهرداد مطهری

دانشجوی کارشناسی ارشد برق، دانشکده فنی مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، دزفول، ایران

افشین لشکرآرا محمره

استادیار، هیات علمی گروه کارشناسی ارشد برق، دانشکده فنی مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، دزفول، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Nguyen Cong Hien. And Mithul ananthan N. and Bansal R ...
Load flow in distribution networks, _ http : //www .barghnews ...
Ishak R. and Mohamed _ and Abdalla Ahmed N. _ ...
Paliwal P. and Patidar N.P. and Nema R.K. (20 14), ...
Mohandas N and Balamurugan R. and Lakshminaras imman L. (20 ...
Moradi M.H and Abedini M. (2016), ;:A novel method for ...
Murty V.V.S.N. and Kumar A (20 15), *Optimal placement of ...
Eskandar H and Sadollah A. and Bahreininejad A. and, Hamdi ...
Moradi M. H. and Zeinalzadeh A. and Mohammadi Y. and ...
Dinakara Prasad Reddy P. and Veera Reddy V.C. and Gowri ...
Teng J. (2003), :A Direct Approach for Distribution System Load ...
Moradi MH and Abedini M. (2016), ;:A novel method for ...
Sadollah A. and Eskandar H. and Bahreinineja A. and Hoon ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جایابی و تعیین اندازه منابع تولید پراکنده با استفاده از الگوریتم چرخه آب" توسط مهرداد مطهری، دانشجوی کارشناسی ارشد برق، دانشکده فنی مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، دزفول، ایران؛ افشین لشکرآرا محمره، استادیار، هیات علمی گروه کارشناسی ارشد برق، دانشکده فنی مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، دزفول، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مهندسی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوریتم چرخه آب، تولیدات پراکنده، سیستم های توزیع شعاعی هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 804 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهان شاهد گذار از الگوی های کنونی تولید متمرکز به آینده ای با افزایش سهم تولید پراکنده است. یکی از مشکلات عمده شبکه های توزیع، بالا بودن تلفات و مناسب نبودن پروفیل ولتاژ در آن ها می باشد که با قرارگیری منابع تولید پراکنده در شبکه های توزیع فرصت کاهش تلفات و بهبود پروفیل ولتاژ عملا ایجاد می شود. ولی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جایابی و تعیین اندازه منابع تولید پراکنده با استفاده از الگوریتم چرخه آب با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.