سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی ریسک در صنعت ساخت و ساز کشور

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,162

This Paper With 8 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CCIVIL01_107

Index date: 11 September 2016

ارزیابی ریسک در صنعت ساخت و ساز کشور abstract

پروژه های ساخت وساز در محیط هایی پویا و پیچیده که شرایطی پرخطرتر و نامطمئن را به وجود آورده و با محدودیت های زمانی شدید وضعیت بدتری پیدا می کنند، آغاز می شود. صنعت ساخت وساز، در طی چند سال گذشته تغییرات زیادی را متحمل شده است. این صنعت، اساساً با سرمایه گذاران خصوصی اداره می شود؛ حضور املاک و مستغلات اوراق بهادار به طرز قابل توجهی افزایش یافته است. این صنعت در برابر طیف وسیعی از خطرات فنی و کسب وکاری، آسیب پذیر است - حتی بیش از خطراتی که در گذشته با آن ها مواجه بوده است. بنابراین، نیاز به ارزیابی خطر، افزایش پیدا کرده است. ارزیابی خطر، ابزاری است برای شناسایی خطراتی که پروژه با آن مواجه است، و خطرات را بر اساس راه کارهای صحیحی مدیریت می کند. ارزیابی خطر در مطالعه حاضر عبارت است از تکنیکی که هدف آن شناسایی و برآورد خطرات پروژه که پرسنل و اموال و دارایی ها را تحت تأثیر قرار می دهد. روش کلی این مطالعه عمدتاً بر مبنای پرسشنامه نظرسنجی ایست که از پیمانکاران ساختمانی محلی با ابعاد کاری مختلف، از طریق ایمیل یا ملاقات حضوری، جمع آوری شد. به منظور شناسایی عوامل خطری که به طور کل بر عملکرد صنعت ساخت وساز اثر می گذارند، در ابتدا مرور جامعی از تاریخچه ادبیات انجام شد. پرسشنامه نظرسنجی نیز برای کاوش در خصوص الگوی رفتاری مقطعی صنعت ساخت وساز و خطرات آن، طراحی شد. پرسشنامه برای یک بررسی آزمایشی آماده شد، و با نگاهی بر مقالات مرتبط در حوزه مدیریت خطرات ساخت وساز، تنظیم شد. این پژوهش به دنبال شناسایی و ارزیابی خطرات و ایجاد چارچوبی برای مدیریت خطر است که سرمایه گذاران، پیمانکاران، و تأمین کنندگان می توانند در زمان پیمانکاری ساخت وساز از آن استفاده کنند.

ارزیابی ریسک در صنعت ساخت و ساز کشور Keywords:

ارزیابی ریسک در صنعت ساخت و ساز کشور authors

مسعود احمدوند

مربی گروه مهندسی عمران، دانشگاه ایوان کی(غیردولتی- غیرانتفاعی)

حسین اقبالی

مربی گروه مهندسی صنایع، دانشگاه ایوان کی( غیردولتی- غیرانتفاعی)

شکوفه کبرایی آبکنار

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه ایوان کی( غیردولتی- غیرانتفاعی)

فخرالدین مقامی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه ایوان کی( غیردولتی- غیرانتفاعی)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Taroun. A (201 1)"Construction Risk Modelling and Assessment: Insights from ...
P. Rezakhani, (2012), "A Review of Fuzzy Risk Assessment Models ...
Mehdi Tadayon, (2012), _ Assessment of Risk Identification in Large ...
DDr. Nadeem Ehsan, et.al, (2010), "Risk Management in construction industry" ...
Li Bing and Robert . K. Tiong, (1999) "Risk management ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی ریسک در صنعت ساخت و ساز کشور" توسط مسعود احمدوند، مربی گروه مهندسی عمران، دانشگاه ایوان کی(غیردولتی- غیرانتفاعی)؛ حسین اقبالی، مربی گروه مهندسی صنایع، دانشگاه ایوان کی( غیردولتی- غیرانتفاعی)؛ شکوفه کبرایی آبکنار، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه ایوان کی( غیردولتی- غیرانتفاعی)؛ فخرالدین مقامی پور، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه ایوان کی( غیردولتی- غیرانتفاعی) نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساخت وساز، ارزیابی ریسک ، نوع ریسک، ابزار هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2162 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پروژه های ساخت وساز در محیط هایی پویا و پیچیده که شرایطی پرخطرتر و نامطمئن را به وجود آورده و با محدودیت های زمانی شدید وضعیت بدتری پیدا می کنند، آغاز می شود. صنعت ساخت وساز، در طی چند سال گذشته تغییرات زیادی را متحمل شده است. این صنعت، اساساً با سرمایه گذاران خصوصی اداره می شود؛ حضور املاک و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی ریسک در صنعت ساخت و ساز کشور با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.