سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر نوع رفتار اتصال ستون به فونداسیون، بر عملکرد لرزه ای ساختمان فولادی با سیستم مهاربند دارای حرکت گهواره ای

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,133

This Paper With 14 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CCIVIL01_132

Index date: 11 September 2016

تأثیر نوع رفتار اتصال ستون به فونداسیون، بر عملکرد لرزه ای ساختمان فولادی با سیستم مهاربند دارای حرکت گهواره ای abstract

تحقیقات و تجارب زلزله های گذشته بیانگر نیاز به سازه هایی است که بعد از زلزلههای گوناگون خرابی کمتر داشته و به راحتی قابل تعمیر باشند. لذا در این پژوهش به بررسی یک سیستم سازه ای که تلفات جانی و مالی را به حداقل برساند پرداخته شده است. یکی از روشهای بهبود عملکرد لرزهای ساختمان های فولادی استفاده از سیستم هایی است که موجب محدود شدن خسارت در نقاط خاصی از سازه می شوند؛ بدین وسیله می توان با تعویض اعضای آسیب دیده، با سرعت بیشتر و هزینه ی کمتری از ساختمان ها بهره برداری کرد. از جمله ی این روش ها می توان به سیستم های دارای حرکت گهواره ای اشاره کرد. این سیستم ها به گونه ا ی طراحی می شوند که با استفاده از مقاطع جاذب انرژی، خاصیت مرکزگرایی و اتصالات خاص که اجازه بلند شدن از روی پی را دارند، حتی بعد از زلزله های شدید، آسیب ندیده و تغییر شکل ماندگار نداشته باشند. همچنین به دلیل آن که تنها با تعویض فیوزها قابل بهره برداری هستند از نظر اقتصادی مقرون به صرفه میباشند. در این مقاله با استفاده از تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی قاب سه بعدی مهاربندی شده به بررسی تأثیر تغییر مشخصات اتصال ستون به فونداسیون بر رفتار سازه ی دارای میراگر ویسکوز و جاری شونده می پردازیم. پاسخ های بررسی شده عبارتند از: تغییرمکان جانبی بین طبقات، سطح عملکرد، شتاب قائم، میزان بلندشدگی و فرورفتگی ستون ها از پایه. پاسخ ها با استفاده از 7 زلزله در دو سطح خطر مختلف مورد بررسی و میانگینگیری قرار گرفته اند.

تأثیر نوع رفتار اتصال ستون به فونداسیون، بر عملکرد لرزه ای ساختمان فولادی با سیستم مهاربند دارای حرکت گهواره ای Keywords:

تأثیر نوع رفتار اتصال ستون به فونداسیون، بر عملکرد لرزه ای ساختمان فولادی با سیستم مهاربند دارای حرکت گهواره ای authors

معصومه فرش باف

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سازه، دانشگاه علم و فرهنگ، تهران، ایران

عبدالرضا سروقدمقدم

دانشیار، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، تهران، ایران

علی نیکخو

دانشیار، دانشگاه علم و فرهنگ، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Holden, T., J. Restrepo, and J. Mander, A Comparison of ...
Palermo, A. and S. Pampanin, The use of controlled rocking ...
Azuhata, T., M. Midorikawa, and T. Ishihara. Earthquake damage reduction ...
Tremblay, R., et al. Innovative viscously damped rocking braced steel ...
Eatherton, M., t al. Seismic design and behavior of steel ...
Eatherton, M.R. and J.F. Hajar, Large-scale cyclic and hybrid simulation ...
Pollino, M., Seismic design for enhanced building performance using rocking ...
Hall, K.S., M.R. Eatherton, and J.F. _ Nonlinear behavior of ...
Wilson, E. and A. Habibullah, SAP2 000s tructural analysis users ...
Agency, F.E.M., Quantification of Building Seismic Performance Factors. 2009, FEMA ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیر نوع رفتار اتصال ستون به فونداسیون، بر عملکرد لرزه ای ساختمان فولادی با سیستم مهاربند دارای حرکت گهواره ای" توسط معصومه فرش باف، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سازه، دانشگاه علم و فرهنگ، تهران، ایران؛ عبدالرضا سروقدمقدم، دانشیار، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، تهران، ایران؛ علی نیکخو، دانشیار، دانشگاه علم و فرهنگ، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله قاب فولادی مهاربندی، حرکت گهواره ای، بلندشدگی از پایه، جاذب های انرژی، شتاب قائم، میراگر ویسکوز، میراگر جاری شونده هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1133 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تحقیقات و تجارب زلزله های گذشته بیانگر نیاز به سازه هایی است که بعد از زلزلههای گوناگون خرابی کمتر داشته و به راحتی قابل تعمیر باشند. لذا در این پژوهش به بررسی یک سیستم سازه ای که تلفات جانی و مالی را به حداقل برساند پرداخته شده است. یکی از روشهای بهبود عملکرد لرزهای ساختمان های فولادی استفاده از سیستم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر نوع رفتار اتصال ستون به فونداسیون، بر عملکرد لرزه ای ساختمان فولادی با سیستم مهاربند دارای حرکت گهواره ای با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.