سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نظام پیشنهادات، حلقه مفقوده خلاقیت و نوآوری سازمانی رویکردی مقایسه ای (مطالعه موردی: شرکت برق منطقه ای استان یزد و شیراز)

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,444

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICPAS06_011

Index date: 30 April 2008

نظام پیشنهادات، حلقه مفقوده خلاقیت و نوآوری سازمانی رویکردی مقایسه ای (مطالعه موردی: شرکت برق منطقه ای استان یزد و شیراز) abstract

اجرایی نمودن ایده های خلاق و ایجاد نو آوری سازمانی، همواره به عنوان یکی از اهداف اصلی هر نظام مدیریتی مبتنی بر مشارکت کارکنان در نظر گرفته می شود. در این رهگذر نظام پیشنهادات روش مدیریتی مشتری مداری است که در آن کلیه افراد به شکل مستمر در جهت بهبود فرایندهای کاری خود تلاش می کنند تا خدمات و کالایی با کیفیت بهتر برای مشتریان خود فراهم آورند. این مقوله می تواند نقش مهمی را در امر تبدیل خلاقیت از حالت بالقوه به بالفعل (نوآوری) ایفا نماید. در همین راستا می توان از خلاقیت به عنوان ابزاری برای بهبود عملکرد سازمانی، برطرف ساختن موانع و مشکلات و بهره گیری هر چه بهتر از فرصت های موجد استفاده نمود. از طرفی تاثیر نظام پیشنهادات به عنوان یک عامل تسهیل گر، در امر بروز نوآوری و اجرایی نمودن ایده های خلاق فیر قابل انکار می باشد، که بررسی این تاثیر به عنوان انگیزه اصلی نگارش این مقاله در نظر گرفته شده است. بدین منظور ابتدا مفاهیم کلیدی، به صورت تفصیلی بیان شده و در ادامه مدل ابداعی خلاقیت، نظام پیشنهادات و نوآوری سازمانی معرفی گردیده است. در پایان ضمن مقایسه این فرایند، در دو شرکت برق منطقه ای استان یزد و شیراز در سال 1386، به سنجش میزان کارایی مدل مذکور پرداخته می شود.

نظام پیشنهادات، حلقه مفقوده خلاقیت و نوآوری سازمانی رویکردی مقایسه ای (مطالعه موردی: شرکت برق منطقه ای استان یزد و شیراز) Keywords:

خلاقیت , نوآوری , نظام پیشنهادات , شرکت برق منطقه ای استان یزد , شرکت برق منطقه ای شیراز

نظام پیشنهادات، حلقه مفقوده خلاقیت و نوآوری سازمانی رویکردی مقایسه ای (مطالعه موردی: شرکت برق منطقه ای استان یزد و شیراز) authors

سعید سعیدا اردکانی

استادیار، عضو هیات علمی و مدیر گروه بازرگانی دانشکده مدیریت دانشگاه ی

علیمحمد دامکی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه یزد

سید حسن حاتمی نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، تولید، موسسه آموزش عالی جهاد دان

مریم زارع

کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی، کارشناس منابع انسانی برق منطقه ا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فرهادی نژاد، محسن، نظام پیشنهادات و کارآفرینی سازمانی، فصلنامه بنیاد ...
عبدلی قهرمان، نوآوری ملی - ابداعات و جهش اقتصادی، فصلنامه ...
پیرخائفی، علیرضا، خلاقیت و هوش (مبانی نظری و پژوهشی). تهران: ...
صادقی منصور، طراحی و تبیین الگویی برای تحلیل متغیرهای گروهی ...
خسروانی سولماز, گیلانی بیژن، خلاقیت و سلامت روانی، روانشناسی و ...
تجاسب، کامیاب، آسیب شناسی نظام پیشنهادات در سازمان های دولتی، ...
میرسپاسی، ناصر، نظام پیشنهادات فراگیر، مجموعه مقالات کنفرانس نظام پیشنهادات. ...
محمد رضا نعیمی، نظام پیشنهادات، پیش نیاز مدیریت مشارکتی در ...
Jue R. Cooper, A mul dimensional approach to the adop ...
Ian Roffe, Innovation and creativity in _ rganisations: a review ...
David Walters & Mark Rainbird, Coopera ve innova On: a ...
David Gurteen, Knowledge, Crea vity and Innova on, Journal of ...
Yoshio Kondo, Innova on Versus standardiza on, The TQM Magazine, ...
Amabile. T., & Scrysd iewiezss, N. (1989). Crea vity in ...
Arun K., Sen, Knut., & Hagtvet, A. (1993). Correla ons ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نظام پیشنهادات، حلقه مفقوده خلاقیت و نوآوری سازمانی رویکردی مقایسه ای (مطالعه موردی: شرکت برق منطقه ای استان یزد و شیراز)" توسط سعید سعیدا اردکانی، استادیار، عضو هیات علمی و مدیر گروه بازرگانی دانشکده مدیریت دانشگاه ی؛ علیمحمد دامکی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه یزد؛ سید حسن حاتمی نسب، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، تولید، موسسه آموزش عالی جهاد دان؛ مریم زارع، کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی، کارشناس منابع انسانی برق منطقه ا نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس ملی نظام پیشنهادها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خلاقیت، نوآوری، نظام پیشنهادات، شرکت برق منطقه ای استان یزد، شرکت برق منطقه ای شیراز هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1444 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اجرایی نمودن ایده های خلاق و ایجاد نو آوری سازمانی، همواره به عنوان یکی از اهداف اصلی هر نظام مدیریتی مبتنی بر مشارکت کارکنان در نظر گرفته می شود. در این رهگذر نظام پیشنهادات روش مدیریتی مشتری مداری است که در آن کلیه افراد به شکل مستمر در جهت بهبود فرایندهای کاری خود تلاش می کنند تا خدمات و کالایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نظام پیشنهادات، حلقه مفقوده خلاقیت و نوآوری سازمانی رویکردی مقایسه ای (مطالعه موردی: شرکت برق منطقه ای استان یزد و شیراز) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.