سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی پتانسیل لندفرم های ژئومورفولوژیکی در توسعه صنعت توریسم استان گلستان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 619

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TOURISMJOR01_073

Index date: 16 September 2016

ارزیابی پتانسیل لندفرم های ژئومورفولوژیکی در توسعه صنعت توریسم استان گلستان abstract

گردشگری عاملی مهم در تقویت فرهنگ ها و آشنایی با آداب و رسوم اقوام مختلف است و پیشرفت در این زمینه سبب توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خواهد شد. کشور ما به لحاظ قرارگیری در طول و عرض های جغرافیایی زیاد، دارای تنوع آب و هوایی و به تبع آن تنوع اشکال ژئومورفولوژیکی می باشد. هر نوع اقلیمی سبب شکل گیری اشکال ویژه ای در آن منطقه می شود که می تواند در چشم انداز آن محل بسیار تاثیرگذار باشد. در این بین، استان گلستان از نظر وجود تنوع اشکال ژئومورفولوژیکی به بهشتجغرافیدانان شهرت یافته که تنوع اقلیمی سبب شکل گیری این اشکال شده است. وجود اشکال ژئومورفولوژیکی مانند تالاب های بین المللی آلماگل، آجی گل و آلاگل می توانند جاذب جمعیت کثیر گردشگران باشند وگل فشان ها ی قارنیاق، نفتلیجه، و اینچه علاوه بر زیبایی می تواند بسیاری از گردشگران را در صورت وجود سایت های توریستی و اقامتی، برای درمان بعضی بیماری ها به استفاده از این گل فشان ها جذب نماید. در این پژوهش با استفاده از نقشه های ژئومورفولوژی، زمین شناسی، بازدیدهای میدانی و پژوهشکتابخانه ای اقدام به جمع آوری اطلاعات نمودیم. هدف از این پژوهش بررسی جاذبه های ژئوتوریستی گلفشان ها و تالاب هایی که ذگر گردید می باشد. متاسفانه جاذبه های ژئوتوریستی این استان به لحاظ عدم اطلاع رسانی درست و به جا و نبود سایت های اقامتی و تفریحی، مورد بی مهری واقع شده اند. توجه به استفاده از این مواهب الهی و اشکال ژئومورفولوژیکی می تواند علاوه بر درآمدزایی برای این استان، سبب اشتغال بسیاری از افراد محلی گردد که این عمل از مشکلات مهاجرت می کاهد و در نهایت سبب افزایش تعداد گردشگران در این استان می شود.

ارزیابی پتانسیل لندفرم های ژئومورفولوژیکی در توسعه صنعت توریسم استان گلستان Keywords:

ارزیابی پتانسیل لندفرم های ژئومورفولوژیکی در توسعه صنعت توریسم استان گلستان authors

سمیه عمادالدین

استادیار ژئومورفولوژی دانشگاه گلستان

مینا حیدری

دانشجوی کارشناسی ارشد ژئومورفولوژی، دانشگاه شهید بهشتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اق، مجید، مصطفی زاده، رئوف و سعدالدین، امیر. 1386. معرفی ...
عمادالدین، سمیه و حیدری، مینا. 1394. بررسی جاذبه های ژئوتوریستی ...
عمادالدین، سمیه، شاهکویی، اسماعیل، ذهاب ناظوری، سمیه، نامجو، فخرالدین. 1394. ... [مقاله کنفرانسی]
موسوی روحبخش، سید محمد. 1380. زمین شناسی دریای خزر، انتشارات ...
Tavallei, Simin. 2006. Some Aspects of Eco-tourism with Particuular Emphasis ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی پتانسیل لندفرم های ژئومورفولوژیکی در توسعه صنعت توریسم استان گلستان" توسط سمیه عمادالدین، استادیار ژئومورفولوژی دانشگاه گلستان؛ مینا حیدری، دانشجوی کارشناسی ارشد ژئومورفولوژی، دانشگاه شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی جایگاه علوم گردشگری در آمایش سرزمین و توسعه منطقه ای با تاکید بر استان گلستان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اشکال ژئومورفولوژیکی، گردشگران، سایت های توریستی، استان گلستان هستند. این مقاله در تاریخ 26 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 619 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گردشگری عاملی مهم در تقویت فرهنگ ها و آشنایی با آداب و رسوم اقوام مختلف است و پیشرفت در این زمینه سبب توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خواهد شد. کشور ما به لحاظ قرارگیری در طول و عرض های جغرافیایی زیاد، دارای تنوع آب و هوایی و به تبع آن تنوع اشکال ژئومورفولوژیکی می باشد. هر نوع اقلیمی سبب شکل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی پتانسیل لندفرم های ژئومورفولوژیکی در توسعه صنعت توریسم استان گلستان با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.