سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرات خودپالایی رودخانه ها بر توسعه کشاورزی پایدار

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,646

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ENVCO01_039

Index date: 16 September 2016

اثرات خودپالایی رودخانه ها بر توسعه کشاورزی پایدار abstract

رودخانه ها به عنوان یکی از منابع اساسی تأمین آب برای مصارف گوناگون از جمله کشاورزی، شرب و صنعت مطرح می باشند. اگر نقش نیروی انسانی درجامعه محور توسعه شناخته شده است نقش آب نیز در منابع طبیعی به مشابه مرکز توسعه، بیشترین تأثیر را در روند گسترش جامعه انسانی و پیدایش فرهنگ تمدن جهانی داشته است. بهره برداری از منابع آب بدون رعایت ملاحظات زیست محیطی موجب آلودگی های فیزیکی، شیمیایی و گاهی، آلودگی بیولوژیکی جریان ها و منابع می شود. حفظ و احیاء منابع به عنوان یکی از نهادهای پرارزش در روند تولیدات کشاورزی می باشد و شاخص مهمی در جهت ایجاد یک نظام کشاورزی پایدار می باشد که مورد توصیه موکد از سوی متخصصان این رشته قرار گرفته است. در روند توسعه پایدار کشاورزی، منابع آبی نقش بسزایی را ایفا می کنند و باید از کیفیت قابل قبولی برخوردار باشند، مانند رودخانه ها که در معرض آلودگی های متعدد قرار دارد، در صورتیکه این منبع آبی در بسیاری موارد در تأمین آب مورد نیاز در کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد. در نتیجه برای حفظ کیفیت متناسب آب رودخانه ها، نباید بیش از حد توان خودپالایی رودخانه، آلاینده وارد آن شود که این امر مستلزم رعایت موارد بسیاری است. رودخانه ها در مسیر خود دچار تغییر و تحولات بسیاری می شوند و نیز تا حدی توانایی خود پالایی دارند که این امر می تواند باعث از بین رفتن بسیاری از آلاینده ها شود. بنابراین باید اقداماتی صورت گیرد که این توانایی خودپالایی از بین نرفته و بلکه افزایش می یابد که این مهم جز با نگهداری این منبع ارزشمند و جلوگیری از آلودگی آن بخصوص با پساب کشاورزی و فاضلاب های خانگی و صنعتی امکان پذیر نیست.

اثرات خودپالایی رودخانه ها بر توسعه کشاورزی پایدار Keywords:

اثرات خودپالایی رودخانه ها بر توسعه کشاورزی پایدار authors

مهناز غفاری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب، دانشگاه بیرجند

علی شهیدی

دانشیار گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
چراغی، م و خراسانی، ن (1385). بررسی منابع آلاینده رودخانه ...
حسینی، ف و شریعتی، م (1382). نیازهای آموزشی مردمان سازمان ...
کریمی، س (1381). اصول و روش‌های تولید در کشاورزی پایدار. ...
لامپکین، ن (1376). کشاورزی ارگانیک. ترجمه عوض کوچکی، دانشگاه فردوسی ...
مطیعی‌لنگرودی، س و شمسایی، ا (1386). توسعه روستایی مبتنی بر ...
مهدوی، م، ضیانوشین، م و رمضان زاده بسلویی، م (1389). ...
نیک نژاد، د (1387). آلودگی منابع آب و خاک با ...
هاتفیلد، جی ال و کارلن، دی ال(1380). نظام های کشاورزی ...
Alloway , B.J. 1990. Heavy metals in soils. Blackie and ...
Hoseini, Y., Moazed, H., Boroomand nasab, _ and Kashkooli, H.A. ...
Kimbrough, D.E., Cohen, Y., Winter, A.M., Creelman, L, , and ...
Meftah Halaghi, M., and Mesgaran Karimi, B. 2000. Study and ...
Nazari, H., Ghodseyan, M., and Khodadadi, A. 2005. Study of ...
Sartaj, M., Fathollahi, F.. and Philizade, Y. 2005. Investigation of ...
Harwood, P.(1990). History of Sustainable Agriculture, 1-19. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثرات خودپالایی رودخانه ها بر توسعه کشاورزی پایدار" توسط مهناز غفاری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب، دانشگاه بیرجند؛ علی شهیدی، دانشیار گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش و نمایشگاه محیط زیست و بحران های پیش رو (با محوریت کمبود آب و آلودگی های شهری و صنعتی) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خودپالایی، توسعه پایدار، آلودگی منابع آب، کشاورزی هستند. این مقاله در تاریخ 26 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1646 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رودخانه ها به عنوان یکی از منابع اساسی تأمین آب برای مصارف گوناگون از جمله کشاورزی، شرب و صنعت مطرح می باشند. اگر نقش نیروی انسانی درجامعه محور توسعه شناخته شده است نقش آب نیز در منابع طبیعی به مشابه مرکز توسعه، بیشترین تأثیر را در روند گسترش جامعه انسانی و پیدایش فرهنگ تمدن جهانی داشته است. بهره برداری از ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثرات خودپالایی رودخانه ها بر توسعه کشاورزی پایدار با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.