سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت حمل و نقل مواد زاید خطرناک

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,091

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HAZMAT01_086

Index date: 9 May 2008

مدیریت حمل و نقل مواد زاید خطرناک abstract

جابه جا کردن،انبار کردن و نقل و انتقال پسماندهای خطرناک غالباً به دلیل رخ دادن سوانح، نشست پسماندها در محیط یا دفع غیر قانونی پسماندها و نیز حمل و نقل برون مرزی این مواد بیشترین توجه افکار عمومی را به خود جلب می کند.عدم رعایت اصول ایمنی در بسته بندی و نگهداری مواد زائد خطرناک در وسیلة حمل و نقل که منجر به نشست، تراوش یا پخش مواد در محل می شود،وجود نقص فنی در وسیلة حمل پسماند خطرناک و بروز تصادفات که منجر به تخلیه و رها شدن مواد به محیط می گرددودر نهایت شستشوی تجهیزات حمل و نقل سه دلیل عمدة خطرات زیست محیطی مربوط به حمل و نقل مواد زائد خطرناک می باشند.اولین مرحله در مدیریت حوادث انتخاب وسیلة حمل و نقل مناسب می باشد.اصولاً استفاده از کامیون در مسافت های کوتاه مقرون به صرفه تر و مطمئن تر است،لیکن استفاده از راه آهن و کشتی در مسیرهای طولانی به سبب خطرات احتمالی کمتر مطلوب تر است. همکاری مداوم بین صنعت شیمیایی و صنعت دفع پسماندهای خطرناک برای اصلاح استانداردها و آموزش ،احتمال بروز حوادث را تا حد زیادی کاهش خواهد داد.این امر اضطراب عمومی را فرو می نشاندو احتمالاً به برقراری قوانین دولتی فکورانه مبتنی بر شیوه ای که تا کنون رضایت بخش بوده اند منتهی خواهد شد. در این مقاله ابتدا به ارائة مطالبی در خصوص بسته بندی و برچسب زنی پسماندهای خطرناک پرداخته و پس از آن به مقررات حاکم بر حمل و نقل جاده ای ، ریلی و دریایی و در نهایت در خصوص حوادثی که در حمل و نقل پسماندها می تواند رخ دهد می پردازیم.

مدیریت حمل و نقل مواد زاید خطرناک Keywords:

مدیریت حمل و نقل مواد زاید خطرناک authors

علی خلج

عضوهیات علمی دانشگاه پیام نور

مهدی پورقاسم

کارشناسی ارشد بیوسیستماتیک ، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فردوسی، سعید، مدیریت پسماندهای شیمیایی، سازمان بازیافت و تبدیل مواد ...
راهنمای فنی دفع مواد زاید خطرناک، سازمان حفاظت محیط زیست، ...
Bigelow , C.R . (1994) Hazardous Management in physical Distribution ...
Karnofsky , _ (1995) . Hazardous Waste Management _ Compliance ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت حمل و نقل مواد زاید خطرناک" توسط علی خلج، عضوهیات علمی دانشگاه پیام نور؛ مهدی پورقاسم، کارشناسی ارشد بیوسیستماتیک ، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنجان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس حمل و نقل مواد خطرناک و اثرات زیست محیطی آن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پسماندهای خطرناک ، حمل و نقل، مواد زاید خطرناک هستند. این مقاله در تاریخ 20 اردیبهشت 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4091 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جابه جا کردن،انبار کردن و نقل و انتقال پسماندهای خطرناک غالباً به دلیل رخ دادن سوانح، نشست پسماندها در محیط یا دفع غیر قانونی پسماندها و نیز حمل و نقل برون مرزی این مواد بیشترین توجه افکار عمومی را به خود جلب می کند.عدم رعایت اصول ایمنی در بسته بندی و نگهداری مواد زائد خطرناک در وسیلة حمل و نقل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت حمل و نقل مواد زاید خطرناک با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.