سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی و اولویت بندی تولید محصولات کشاورزی با روش تصمیم گیری تاپسیس فازی (مطالعه موردی: منطقه مهاباد و میاندوآب)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 889

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CULTURAL04_014

Index date: 29 October 2016

ارزیابی و اولویت بندی تولید محصولات کشاورزی با روش تصمیم گیری تاپسیس فازی (مطالعه موردی: منطقه مهاباد و میاندوآب) abstract

استان آذربایجان غربی به قطب برتر کشاورزی کشور تبدیل شده و با تولید نزدیک به 6 درصد از تولیدات کشاورزیکشور در زمینه تولید بسیاری ازمحصولات کشاورزی رتبه اول را به خود اختصاص داده است. هدف از تحقیق حاضر،تدوین چارچوبی برای ارزیابی و رتبه بندی محصولات کشاورزی با توجه به شاخص های ممکن برای کشت هر محصول وبا بهره گیری از تکنیک های تصمیم گیری چند معیاره با رویکرد فازی و آزمودن آن در قالب اجرای یک مطالعه موردیدر جهت تولید بهینه محصولات کشاورزی است. به این منظور دو منطقه کشاورزی شهرستان های مهاباد و میاندوآبواقع در جنوب استان آذر بایجان غربی را برای بررسی انتخاب کرده ایم. تکنیک رتبه بندی بر اساس تشابه راه حل ایدهآل با رویکرد فازی به عنوان یکی از بهترین روشهای تصمیم گیری چند معیاره فازی شناخته شده است که در این مقالهجهت اولویت بندی محصولات کشاورزی استفاده شده است. نتایج این پزوهش نشان می دهدکه این تکنیک یکی از مفیدترین روشها در جهت رتبه بندی محصولات کشاورزی بر حسب اولویت است.

ارزیابی و اولویت بندی تولید محصولات کشاورزی با روش تصمیم گیری تاپسیس فازی (مطالعه موردی: منطقه مهاباد و میاندوآب) Keywords:

رتبه بندی , محصولات کشاورزی , تصمیم گیری چند معیاره , تاپسیس فازی

ارزیابی و اولویت بندی تولید محصولات کشاورزی با روش تصمیم گیری تاپسیس فازی (مطالعه موردی: منطقه مهاباد و میاندوآب) authors

محمد خلیل زاده

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، گروه مهندسی صنایع، تهران، ایران

جلال کاظمی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، گروه مهندسی صنایع، تهران، ایران

کاظم دهقان سانج

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، گروه مهندسی صنایع، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Chen, H.S., Liu, G.SH., Yang, Y.F., Ye, X.F., and Shi, ...
Chen, S. J., and Hwang, C. L. 1 9 9 ...
8 9-4 8 6). Springer Berlin Heidelberg. ...
Chu, T.C. 2 0 0 2 . Selecting plant location ...
De la Rosa, D., Anaya-Romero _ M., Diaz-Pereira, E., Heredia, ...
Ekhtesasi, M.R., and Sepehr, A. 2 01 1. Models and ...
Higgs, G. 2 0 0 6. Integrating multi-criteria techniques with ...
Kalogirou, S. 2 00 2. Expert systems and GIS: an ...
Momeni, M. 2 0 _ 6 . Operations research new ...
Samanta, S., Pal, B., and Pal, D.K. 2 01 1. ...
Argentina. Agri. Forest Meteorol: 1 09 pp. 3 11 -32 ...
Yoon, K. P., and Hwang, C. L. 19 9 5. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی و اولویت بندی تولید محصولات کشاورزی با روش تصمیم گیری تاپسیس فازی (مطالعه موردی: منطقه مهاباد و میاندوآب)" توسط محمد خلیل زاده، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، گروه مهندسی صنایع، تهران، ایران؛ جلال کاظمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، گروه مهندسی صنایع، تهران، ایران؛ کاظم دهقان سانج، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، گروه مهندسی صنایع، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی انجمن‌های علمی دانشجویی رشته‌های کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رتبه بندی، محصولات کشاورزی، تصمیم گیری چند معیاره، تاپسیس فازی هستند. این مقاله در تاریخ 8 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 889 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استان آذربایجان غربی به قطب برتر کشاورزی کشور تبدیل شده و با تولید نزدیک به 6 درصد از تولیدات کشاورزیکشور در زمینه تولید بسیاری ازمحصولات کشاورزی رتبه اول را به خود اختصاص داده است. هدف از تحقیق حاضر،تدوین چارچوبی برای ارزیابی و رتبه بندی محصولات کشاورزی با توجه به شاخص های ممکن برای کشت هر محصول وبا بهره گیری از ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی و اولویت بندی تولید محصولات کشاورزی با روش تصمیم گیری تاپسیس فازی (مطالعه موردی: منطقه مهاباد و میاندوآب) با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.