سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر درمان شناختی رفتاری بر افزایش عملکرد جنسی و مولفه های آن در مبتلایان به واژینیسموس

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 904
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FPAI01_308

Index date: 29 October 2016

تاثیر درمان شناختی رفتاری بر افزایش عملکرد جنسی و مولفه های آن در مبتلایان به واژینیسموس abstract

این پژوهش به منظور بررسی تاثیر درمان شناختی رفتاری برافزایش عملکرد جنسی در بیماران مبتلا به واژینیسموس صورت گرفته است. جامعه آماری شامل کلیه زنان متاهل مبتلا به واژنیسموس 20 تا 35 ساله بودند که به مراکز درمانی فرهنگیان شهید ابوذری و ولیعصر شهرری مراجعه نمودند. با توجه به شرایط ورود به نمونه و با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس 03 نفر از زنان مبتلا به واژینیسموس بهعنوان نمونه مورد پژوهش انتخاب شدند و به طور تصادفی در دو گروه کنترل و آزمایش جای داده شدند. طرح پژوهش، طرح پیش آزمون - پس آزمون با گروه کنترل می باشد. به گروه آزمایش روش درمانی شناختی رفتاری واژینیسموس، در طول 12 جلسه هر هفته یک ساعت آموزش داده شد. از مقیاس عملکرد جنسی روزن و همکاران به عنوان ابزار استفاده گردید. نتایج نشان داد که آموزش درمان شناختی رفتاریدر افزایش عملکرد جنسی مبتلایان به واژینیسموس موثر بوده است. با توجه به مزایای مداخله درمان شناختی رفتاری واژینیسموس پیشنهاد می شود که این روش بطور فراگیر مورد استفاده قرار گیرد و مراکز مشاوره با توجه به بسته آموزشی درمان شناختی رفتاری واژینیسموس ، زوجین جوان را تحت آموزش قرار هند تا با ارتقائ آگاهی و اطلاعات جوانان، از بروز اختلالات جنسی و پیامد های نامطلوب آن پیشگیری گردد.

تاثیر درمان شناختی رفتاری بر افزایش عملکرد جنسی و مولفه های آن در مبتلایان به واژینیسموس Keywords:

تاثیر درمان شناختی رفتاری بر افزایش عملکرد جنسی و مولفه های آن در مبتلایان به واژینیسموس authors

اعظم محمدی

کارشناس ارشد روانشناسی، دانشگاه پیام نور،

مهناز علی اکبری دهکردی

دانشیار گروه روانشناسی، دانشگاه پیام نور

احمد علی پور

استاد گروه روانشناسی، دانشگاه پیام نور

طیبه محتشمی

کارشناس ارشد روانشناسی، دانشگاه پیام نور،

مقاله فارسی "تاثیر درمان شناختی رفتاری بر افزایش عملکرد جنسی و مولفه های آن در مبتلایان به واژینیسموس" توسط اعظم محمدی، کارشناس ارشد روانشناسی، دانشگاه پیام نور،؛ مهناز علی اکبری دهکردی، دانشیار گروه روانشناسی، دانشگاه پیام نور؛ احمد علی پور، استاد گروه روانشناسی، دانشگاه پیام نور؛ طیبه محتشمی، کارشناس ارشد روانشناسی، دانشگاه پیام نور، نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی روانشناسی خانواده گامی در ترسیم الگوی مطلوب خانواده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله درمان شناختی رفتاری، واژینیسموس، عملکرد جنسی هستند. این مقاله در تاریخ 8 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 904 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این پژوهش به منظور بررسی تاثیر درمان شناختی رفتاری برافزایش عملکرد جنسی در بیماران مبتلا به واژینیسموس صورت گرفته است. جامعه آماری شامل کلیه زنان متاهل مبتلا به واژنیسموس 20 تا 35 ساله بودند که به مراکز درمانی فرهنگیان شهید ابوذری و ولیعصر شهرری مراجعه نمودند. با توجه به شرایط ورود به نمونه و با استفاده از روش نمونه گیری ... .