سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

عوامل تاثیرگذار بر روند کیفیت فضایی «اصول نوشهرگرایی» با رویکرد حس سرزندگی بیشتر، با طراحی معماری در محله های شهری

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 746

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

UMCONF03_168

Index date: 29 October 2016

عوامل تاثیرگذار بر روند کیفیت فضایی «اصول نوشهرگرایی» با رویکرد حس سرزندگی بیشتر، با طراحی معماری در محله های شهری abstract

شهر بدون حضور پیاده و مردم ارزش نداشته و هویتی پیدا نمی کند و این عابرین پیاده هستند که سرزندگی، حیات وپویایی را به داخل شهرها هدایت می کنند. مسیر پیاده تجلی گاه حیات مدنی شهر و محل رخداد وقایع و فعالیتهای اجتماعی شهروندان در زندگی و حیات شهری می باشد. فضاهاى پیاده روى شهرى، ساختارها، فضاها و مردمانشهر را به یکدیگر پیوند مى دهد .افزایش کیفیت پیاده راه ها، عابران را قادر مى سازد تا به صورتى حقیقى با محیطشهرى خود تعامل داشته باشند و آن را تجربه کنند .از این رو بررسی عوامل مؤثر بر کیفیات فضایی پیاده راه ها ویافتن معیارها و شاخص های تأثیرگذار دراین زمینه و بهبود این عوامل باعث غنی تر شدن زندگی اجتماعی وفرهنگی می شود و می تواند در افزایش حس سرزندگی مؤثر واقع شود .هدف این پژوهش بررسی و تحلیل مؤلفه هایتأثیر گذار بر روند کیفیت فضایی محور پیاده روها، بارویکرد حس سرزندگی فضای شهری می باشد. این پژوهش سعیدارد با استفاده از روش توصیفی - تحلیلی به این پرسش پاسخ بدهدکه چه معیارهایی برای ارتقای کیفیت پیاده راههای شهری می بایست در نظر گرفته شود و کدام یک از این معیارها و شاخص ها از اولویت بیشتری برخوردار میباشند و چگونه می توان با ارتقای کیفیات فضایی پیاده راه ها موجب افزایش حس سرزندگی در عابران پیاده شد.

عوامل تاثیرگذار بر روند کیفیت فضایی «اصول نوشهرگرایی» با رویکرد حس سرزندگی بیشتر، با طراحی معماری در محله های شهری Keywords:

عوامل تاثیرگذار بر روند کیفیت فضایی «اصول نوشهرگرایی» با رویکرد حس سرزندگی بیشتر، با طراحی معماری در محله های شهری authors

محمدحسین سالاری نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشدمعماری، دانشگاه آزاد اسلامی، رفسنجان، ایران

سیاوش رشیدی شریف اباد

استادیارگروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، شهربابک، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حبیبی، م. تحصیلدار، م. پور محمد رضا، ن. شرحی بر ...
پاکزاد، ج. مقالاتی در باب طراحی شهری، گردآورنده الهام نوری، ...
[ء] مدنی پور، ع. فضاهای عمومی وخصوصی شهر، ترجمه فرشاد ...
شکوهی دولت آبادی، م. پیاده راه عاملی برای افزایش سرمایه ...
رئیسی، م. بریانفر، ر. چهارچوبی برای تحقیق یک پیاده رو ...
عباس زاده، ش. فصلنامه علمی پژوهشی مالعات شهری، شماره چهارم، ...
مرینی، سید حسین، تحلیل فضاهای شهری، تهران، دانشگاه تهران، 1387. ...
گلکار، ک. آفرینش مکان پایدار / تاملاتی در باب نظریه ...
ملک، م. تهیه سند معطوف به حضور پیاده گذر امام ...
مدیری، آ. ارتقاء سرزندگی در فضاهای عمومی شهرهای جدید با ...
Bernard H, R. Myron A, L. Urban Politic, Cities and ...
Azmi D.I. Hafazah A.K. Implications of Walkability towards Promoting Sustainable ...
James, L. Fabian, H. Gota, S. and Mejia, V. Walkability ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "عوامل تاثیرگذار بر روند کیفیت فضایی «اصول نوشهرگرایی» با رویکرد حس سرزندگی بیشتر، با طراحی معماری در محله های شهری" توسط محمدحسین سالاری نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشدمعماری، دانشگاه آزاد اسلامی، رفسنجان، ایران؛ سیاوش رشیدی شریف اباد، استادیارگروه معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، شهربابک، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره علمی پژوهشی افق های نوین در حوزه مهندسی عمران، معماری، فرهنگ و مدیریت شهری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیاده روها ، فضای شهری، کیفیت فضایی، سرزندگی هستند. این مقاله در تاریخ 8 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 746 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهر بدون حضور پیاده و مردم ارزش نداشته و هویتی پیدا نمی کند و این عابرین پیاده هستند که سرزندگی، حیات وپویایی را به داخل شهرها هدایت می کنند. مسیر پیاده تجلی گاه حیات مدنی شهر و محل رخداد وقایع و فعالیتهای اجتماعی شهروندان در زندگی و حیات شهری می باشد. فضاهاى پیاده روى شهرى، ساختارها، فضاها و مردمانشهر را ... . برای دانلود فایل کامل مقاله عوامل تاثیرگذار بر روند کیفیت فضایی «اصول نوشهرگرایی» با رویکرد حس سرزندگی بیشتر، با طراحی معماری در محله های شهری با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.