سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی جنس مصالح نمای ساختمان از منظر پدافند غیر عامل با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,777

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GPACONF04_197

Index date: 1 November 2016

ارزیابی جنس مصالح نمای ساختمان از منظر پدافند غیر عامل با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP abstract

انفجار در داخل و یا بیرون یک ساختمان اثرات فاجعه آمیزی را نظیر آسیب و تخریب بخش های داخلی و خارجی ساختمان دیوارها درها و پنجره ها را در پی دارد و به افراد و تاسیسات داخل ساختمان آسیب وارد می کند در انفجارهایی که در بیرون از ساختمان رخ می دهد پوسته خارجی ساختمان به عنوان لایه اول ساختمان در برابر امواج و ترکش های ناشی از انفجار می باشد عدم مقاومت کافی لایه اوله ساختمان باعث ورود امواج انفجار به داخل ساختمان و وارد شدن خسارت های مالی و جانی می شود در تحقیق حاضر ابتدا فرم خارجی ساختمان ترکیب فرم ساختمان و مصالح پوسته خارجی ساختمان مطالعه شده سپس جنس مصالح نما بررسی شده است جهت ارزیابی این هدف چهار پارامتر قابلیت کاهش اثر انفجار قابلیت آوار برداری قابلیت ترمیم پذیری و قابلیت مقابله با آتش جهت مقایسه انواع مصالح نما در نظر گرفته شده است و با استفاده از روش AHP و ارائه پرسش نامه و نظر سنجی از 20 نفر خبره که آشنا به رشته های عمران و معماری و پدافند غیر عامل بودند نتایجی حاصل شد نتایج نشان دهنده این است که نمای سیمانی با بیشترین امتیاز دارای اولین اولویت و مناسب ترین مصالح برای نما و نمای شیشه ای با کمترین امتیاز و نامناسب ترین مصالح برای انتخاب جنس مصالح نما از دیدگاه پدافند غیر عامل شناسایی و تعیین گردیده است

ارزیابی جنس مصالح نمای ساختمان از منظر پدافند غیر عامل با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP Keywords:

ارزیابی جنس مصالح نمای ساختمان از منظر پدافند غیر عامل با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP authors

پریسا گل مرادی

گروه معماری پردیس علوم و تحقیقات اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ایران

الهام علوی زاده

گروه معماری واحد اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسینی، باقر. بیطرفان، مهدی. هاشمی فشارکی، جواد. فرزام شاد _ ...
نجیرچی، سید محمود 1390 "فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی "انتشارات ...
بیطرفان، مهدی 1391، " بررسی سبک های معماری و تدوین ...
FEMA 426, "Reference Manual to Mitigate Terrorist Attacks Against Buildings", ...
Crowford, J; Lan, S.; " Design and Imp lementation of ...
Gebbeken, N; DGge, T; "Explosion Protection-A rchitectural Design, Urban Planning ...
Saaty, L. T. (1980). The Analytic Hierarchy Process, McGraw Hil ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی جنس مصالح نمای ساختمان از منظر پدافند غیر عامل با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP" توسط پریسا گل مرادی، گروه معماری پردیس علوم و تحقیقات اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ایران؛ الهام علوی زاده، گروه معماری واحد اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جنس مصالح نما،پدافند غیر عامل،انفجار،AHP هستند. این مقاله در تاریخ 11 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1777 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انفجار در داخل و یا بیرون یک ساختمان اثرات فاجعه آمیزی را نظیر آسیب و تخریب بخش های داخلی و خارجی ساختمان دیوارها درها و پنجره ها را در پی دارد و به افراد و تاسیسات داخل ساختمان آسیب وارد می کند در انفجارهایی که در بیرون از ساختمان رخ می دهد پوسته خارجی ساختمان به عنوان لایه اول ساختمان ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی پدافند غیرعامل طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی جنس مصالح نمای ساختمان از منظر پدافند غیر عامل با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.