سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی نقش حیاط مرکزی در پیشبرد اصول معماری پایدار در بناهای سنتی اقلیم گرم و خشک

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 994

This Paper With 13 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCEAUG01_095

Index date: 1 November 2016

ارزیابی نقش حیاط مرکزی در پیشبرد اصول معماری پایدار در بناهای سنتی اقلیم گرم و خشک abstract

رقابت جهانی و بحران انرژی، پایان پذیری سوخت های فسیلی و نقش آن در اقتصاد جهان از یک سو و نگرانی های ناشی آلودگی محیط زیست با استفاده از این سوخت ها سبب شده است تا امروزه به کارگیری انرژی های پاک و تجدید ناپذیر از جمله انرژی خورشیدی به عنوان یک اولویت به ویژه در حوزه معماری و ساختمان مورد توجه قرار گیرد. دیدگاه معماری پایدار همسو با این نیاز رشد یافت. معماری سنتی ایران با استفاده مناسب از انرژی های پاک، نورآوری ها و راهکارهایی در زمان خود ارائه داد تا در فضاهای ساخته شده، با استفاده از شرایط طبیعی شرایط آسایش انسان را فراهم آورد و بهترین نمونه از معماری پایدار را ایجاد کند. از جمله این فضاها حیاط های مرکزی است که به خصوص در معماری اقلیم گرم و خشک نقش مهمی را در تعدیل شرایط آب و هوایی نامناسب ایفا می کند. در این مقاله تلاش شده است تا به بررسی نقش حیاط مرکزی در اقلیم گرم و خشک در پیشبرد اهداف معماری پایدار پرداخته شود و روش های تحقق اصول پایداری در این حیاط ها را مورد ارزیابی قرار دهد.

ارزیابی نقش حیاط مرکزی در پیشبرد اصول معماری پایدار در بناهای سنتی اقلیم گرم و خشک Keywords:

ارزیابی نقش حیاط مرکزی در پیشبرد اصول معماری پایدار در بناهای سنتی اقلیم گرم و خشک authors

لیلی ایرانمنش

نویسنده مسوول: عضو هیات علمی، کارشناس ارشد رشته مهندسی معماری، آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان،کرمان، ایران

حمید محقق

عضو هیات علمی، کارشناس ارشد رشته آموزش زبان انگلیسی، آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان،کرمان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- احمدی، زهرا و همکاران، 1391، هم نشینی فضاهای باز ...
- ایرانمنش. لیلی، 1391، اقلیم، انسان، ساختمان، اشارات نوروزی، گرگان ...
- پرنیا، کریم، (1387)، سبک شناسی معماری ایرانی، چاپ ششم، ...
- حبیبی، داوود، (1393)، کنکاشی پیرامون سامانه دیوار ترومب و ...
- رضایی، علی و کهدوئی، عباس، (1393)، انرژی های نو ...
- زارع مهرجردی، مصطفی، (1393)، پتانسیل انرژی خورشیدی در یزد ...
- سلطان زاده، حسن، (1390)، نقش جغرافیا در شکل گیری ...
- عراقچیان. محمدرضا، 1388، تنظیم شرایط محیطی، دانشگاه ابوعلی سینا، ...
- فیضمند، ندا، 139، ملاحظات طراحی معماری برای بهره وری ...
- محمودی، محمدمهدی، نیوی، سحر، (1390)، روند توسعه فناوری اقلیمی ...
- میرزائی، ندا، (1393)، بررسی عملکرد بادگیر به عنوان راهکاری ...
- وکیلی نژاد، رزا، مهدیزاده سراج، فاطمه، مفیدی شمیرانی، سید ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی نقش حیاط مرکزی در پیشبرد اصول معماری پایدار در بناهای سنتی اقلیم گرم و خشک" توسط لیلی ایرانمنش، نویسنده مسوول: عضو هیات علمی، کارشناس ارشد رشته مهندسی معماری، آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان،کرمان، ایران؛ حمید محقق، عضو هیات علمی، کارشناس ارشد رشته آموزش زبان انگلیسی، آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان،کرمان، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس سالانه علمی - تخصصی عمران، معماری، شهرسازی و علوم جغرافیا در ایران باستان و معاصر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری پایدار، معماری سنتی، حیاط مرکزی، اقلیم، اقلیم گرم و خشک هستند. این مقاله در تاریخ 11 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 994 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رقابت جهانی و بحران انرژی، پایان پذیری سوخت های فسیلی و نقش آن در اقتصاد جهان از یک سو و نگرانی های ناشی آلودگی محیط زیست با استفاده از این سوخت ها سبب شده است تا امروزه به کارگیری انرژی های پاک و تجدید ناپذیر از جمله انرژی خورشیدی به عنوان یک اولویت به ویژه در حوزه معماری و ساختمان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی نقش حیاط مرکزی در پیشبرد اصول معماری پایدار در بناهای سنتی اقلیم گرم و خشک با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.