سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی ، ساخت وارزیابی نقاله نیوماتیکی دانه کلزا در فاز رقیق

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,822

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM05_088

Index date: 7 June 2008

طراحی ، ساخت وارزیابی نقاله نیوماتیکی دانه کلزا در فاز رقیق abstract

طراحی و ساخت یک نقاله نیوماتیکی افقی دانه کلزا با دبی جرمی 90 کیلوگرم در ساعت در لوله ای به قطر داخلی 58 میلی متر انجام شد . برای این منظور ابتدا برخی خواص فیزیکی و آیرودینامیکی دانه های کلزا مورد نیاز در طراحی دستگاه اندازه گیری گردید . مهمترین بخش در طراحی نقاله نیوماتیک محاسبه افت فشار سیستم است که شامل دو بخش : افت فشار هوا و افت فشار مواد می باشد . پس از محاسبه حداکثر افت فشار سیستم ، به ترتیب با انتخاب یک دمنده سانتریفوژ مناسب ، ساخت تغذیه کننده دورانی و مکانیزم انتقال قدرت آن ، ایجاد ایستگاه اندازه گیری افت فشار ، ترکیب اجزاء و ساخت شاسی ، ساخت نقاله تکمیل گردید . سرعت ته نشینی دانه ها در عمل 11/47 متر بر ثانیه بدست آمد که بیشتر از مقدار پیش بینی شده توسط رابطه تئوری بود. در آزمایشها با تغییر سرعت ورودی هوای دمنده در 5 سطح (13/03 ، 14/11 ، 14/83 ، 15/18 و 15/29 متر بر ثانیه ) ، نرخ جریان جرمی دانه ها در 3 سطح (50 ، 70 و 90 کیلوگرم بر ساعت ) و طول لوله انتقال در دو سطح (2و4متر) ، افت فشار افقی سیستم با کمک لوله پیتو و مانومتر مورب اندازه گیری گردید . بدین ترتیب تاثیر پارامترهای فوق بررسی و مدل رگرسیونی از افت فشار افقی سیستم بر حسب پارامترهای متغیر ارائه شد.

طراحی ، ساخت وارزیابی نقاله نیوماتیکی دانه کلزا در فاز رقیق Keywords:

طراحی ، ساخت وارزیابی نقاله نیوماتیکی دانه کلزا در فاز رقیق authors

عبداله ایمان مهر

استادیار مکانیک ماشینهای کشاورزی ، دانشگاه اراک

برات قبادیان

دانشیار مکانیک کشاورزی ، دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Edion. Norpardazan Publication. G5م 2. Entezari, A. 1999. Fluid Mechanics. ...
Carpinlioglu, M. O., Ozbelge, T. A. and Oruc, V. 2002. ...
Eskin, D. 2005. Modeling dilute gas-particle flows in horizontal channels ...
Huggett, R. 1999. Design for throughput. International Mechanical Eng. Seminar ...
Mohsenin, N. N. 1970. Properties of plant and animal materials. ...
Marcus, R. D., Leung, L. S., Klinzing, G. E., Rizk, ...
Misra, M. K. 1997. Conveyors for bulk handling of seed. ...
Neidigh, _ 2003. Introduction to the theoretical and practical principles ...
Rhodes, M. 2001. Pneumatic transport of powders. Education Resource. for ...
Raheman, H & JIndal, V. K. 2001. Pressure drop gradient ...
Salunkhe, D. K., Chavan, J. K., Adsule, R. N. and ...
Sommerfeld, M. and Kussin, J. 2004. Wall roughness effects on ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی ، ساخت وارزیابی نقاله نیوماتیکی دانه کلزا در فاز رقیق" توسط عبداله ایمان مهر، استادیار مکانیک ماشینهای کشاورزی ، دانشگاه اراک؛ برات قبادیان، دانشیار مکانیک کشاورزی ، دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نقاله نیوماتیکی ، دانه کلزا ، افت فشار ، طراحی و ساخت هستند. این مقاله در تاریخ 18 خرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1822 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که طراحی و ساخت یک نقاله نیوماتیکی افقی دانه کلزا با دبی جرمی 90 کیلوگرم در ساعت در لوله ای به قطر داخلی 58 میلی متر انجام شد . برای این منظور ابتدا برخی خواص فیزیکی و آیرودینامیکی دانه های کلزا مورد نیاز در طراحی دستگاه اندازه گیری گردید . مهمترین بخش در طراحی نقاله نیوماتیک محاسبه افت فشار سیستم است ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کلزا طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی ، ساخت وارزیابی نقاله نیوماتیکی دانه کلزا در فاز رقیق با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.