سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه استفاده از جاذب گل قرمز فعال سازی شده به روش مکانیکی برای کاهش نیترات در آب های آلوده

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,096

This Paper With 12 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEE08_228

Index date: 12 November 2016

مطالعه استفاده از جاذب گل قرمز فعال سازی شده به روش مکانیکی برای کاهش نیترات در آب های آلوده abstract

ترکیبات نیتراته یکی از عوامل بسیار مهم در ایجاد بیماری ها از جمله سرطان و تشکیل ترکیبات خطرناک نیتروزآمین می باشند. از جمله جاذب های به کار رفته برای کاهش نیترات از محیط های آبی، گل قرمز(پسماند صنعتی تولید آلومینا از سنگ معدن بوکسیت در فرآید بایر) می-باشد. استفاده از گل قرمز به عنوان یک جاذب ارزان قیمت و کارا برای کاهش نیترات از منابع آبی، از توجیه پذیری بالایی برخوردار خواهد بود، چرا که ضمن حفظ سرمایه ها، ذخایر و منابع معدنی کشور، به حل یک مشکل زیست محیطی نیز کمک می کند.در این پژوهش کاهش نیترات در محیط های آبی به وسیله گل قرمز فعال شده به روش مکانیکی به وسیله آسیاکاری پرانرژی مطالعه شد. آزمایش ها در مقیاس آزمایشگاهی و با بررسی پارامترهای مؤثر در حذف شامل) pH 5/5 تا 5/8)، زمان ماند ( 5 تا 100 دقیقه)، غلظت اولیه نیترات (50 تا 200 میلی گرم بر لیتر)، میزان دوز جاذب (25/0 تا 2 گرم بر لیتر) و دما بین 25 تا 45 درجه سلسیوس انجام گردید. شرایط بهینه به دست آمده برای جذب سطحی نیترات زمان ماند برابر 30 دقیقه، pH برابر 5/6، میزان دوز جاذب 5/1 گرم بر لیتر، غلظت ورودی نیترات 100 میلی گرم بر لیتر و دمای اتاق 25 درجه سلسیوس، بیشینه حذف نیترات 58 درصد به دست آمده است. مطالعات نشان داد که فرآیند جذب نیترات بر روی گل قرمز فعال شده ی مکانیکی از ایزوترم لانگمویر پیروی کرده و شاخص ضریب همبستگی966/0 می باشد.

مطالعه استفاده از جاذب گل قرمز فعال سازی شده به روش مکانیکی برای کاهش نیترات در آب های آلوده Keywords:

کاهش نیترات , جذب سطحی , گل قرمز فعال شده ی مکانیکی

مطالعه استفاده از جاذب گل قرمز فعال سازی شده به روش مکانیکی برای کاهش نیترات در آب های آلوده authors

ابوالقاسم علی قارداشی

استادیار دانشکده مهندسی عمران،آب و محیط زیست، دانشگاه شهید بهشتی تهران

سمانه حواصلی آشتیانی

کارشناس ارشد مهندسی عمران- آب و فاضلاب، دانشگاه شهید بهشتیتهران

شهرام رایگان

دانشیاردانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده های فنی، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حبشی، ن.، "بررسی امکان استفاده از نانو ذرات آهن صفر ...
)M، Pons، O Potier _ 1387).پایش تغییراتنیتراتدر تصفیه‌خانه‌های فاضلاب به ... [مقاله کنفرانسی]
آغریبی، ح-، 1392، مطالعه استفاده از جاذب گل‌قرمز فعال‌شده به ...
Bhatnagar, A., Sillanpii, M. (2011). A review of emerging adsorbents ...
Nadaroglu, H., Kalkan, E. and Demir, N., "Removal of copper ...
Ratnamala, G.M., Vadya Shetty, K. and Srinikethan, G., "Removal of ...
Koumanova, B., Drame, M and Popangelova, M., "Phosphate removal from ...
Zhang, Sh., Liu, C., Luana, Z., Peng, X., Rena, H. ...
Cengeloglu, Y., Tor, A., Ersoz, M. and Arslan, G., "Removal ...
Rezaee, A., Dehestani, H.G., Khavanin, S. A (2008). application of ...
Namasivayam, C. and Sangeetha, D., 2005 , Removal and recovery ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه استفاده از جاذب گل قرمز فعال سازی شده به روش مکانیکی برای کاهش نیترات در آب های آلوده" توسط ابوالقاسم علی قارداشی، استادیار دانشکده مهندسی عمران،آب و محیط زیست، دانشگاه شهید بهشتی تهران؛ سمانه حواصلی آشتیانی، کارشناس ارشد مهندسی عمران- آب و فاضلاب، دانشگاه شهید بهشتیتهران؛ شهرام رایگان، دانشیاردانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده های فنی، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی هشتمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کاهش نیترات، جذب سطحی، گل قرمز فعال شده ی مکانیکی هستند. این مقاله در تاریخ 22 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1096 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ترکیبات نیتراته یکی از عوامل بسیار مهم در ایجاد بیماری ها از جمله سرطان و تشکیل ترکیبات خطرناک نیتروزآمین می باشند. از جمله جاذب های به کار رفته برای کاهش نیترات از محیط های آبی، گل قرمز(پسماند صنعتی تولید آلومینا از سنگ معدن بوکسیت در فرآید بایر) می-باشد. استفاده از گل قرمز به عنوان یک جاذب ارزان قیمت و کارا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه استفاده از جاذب گل قرمز فعال سازی شده به روش مکانیکی برای کاهش نیترات در آب های آلوده با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.