سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تطبیقی سیستمهای رتبهبندی جهانی ساختمان از منظر بهینه سازی مصرف انرژی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 873

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HIAP02_105

Index date: 4 December 2016

بررسی تطبیقی سیستمهای رتبهبندی جهانی ساختمان از منظر بهینه سازی مصرف انرژی abstract

امروزه صنعت ساختمانسازی پیشرفت گستردهای به همراه داشتهاست؛ که ساختمانهای سبز و دوستدار محیطزیستت موید این مطلب است ساختمانهایی که در آنها انرژیهای پاک و تجدیدپذیر مانند آب، باد و خورشید را به خدمت گرفتهاند تا در جهت آسایش و سلامت ساکنین و محیطزیست گامی مژثر برداشتهشود. بدین منظور در شورای ساختمان سازی سبز ایالات متحده) USGBC ( برنامهای تدوین شده تااصول بهره برداری از ساختمانهای سبز که در واقع پاسخ مثبتی به اهمیت صنعت ساختمانسازی با رویکرد حل مشکلات محیط زیست شامل تغییرات جهانی، شرایط آب و هوایی، مصرف غیراقتصادی و نادرست منابع طبیعی و تهدیدات ایجاد شده برای سلامتی انسان را در کل جهان هستی قابل استقاده گرداند، که ماحصل این برنامه، ایجاد سیستمهای رتبهبندی مختلفی در کشورهای مختلف و باتوجه به شرایط اقلیمی و خصوصیات منطقهای هر کشور است. مهمترین این سیستمها، سیستمهای رتبهبندی ساختمانهای سبز LEED ، BREEAM و GREEN GLOBE است که امروزه در بسیاری از کشورها از قبیل آمریکا و کانادا و ... در حاه اجرا و ارزیابی صنعت ساختمانی است . دراین مقاله قصد داریم مقایسه تطبیقی تحلیلی بین این ابزارها، که در رقابت بیشتری با هم نسبت به سایر ابزارهای رتبه بندی است ، داشته باشیم.

بررسی تطبیقی سیستمهای رتبهبندی جهانی ساختمان از منظر بهینه سازی مصرف انرژی Keywords:

سیستمهای رتبهبندی ساختمان LEED , BREEAM , GREEN GLOBE , طراحی پایدار

بررسی تطبیقی سیستمهای رتبهبندی جهانی ساختمان از منظر بهینه سازی مصرف انرژی authors

لاله رواییان

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری، مشهد،

امیر فرج اللهی راد

دانشیار، گروه معماری، دانشگاه تربیت مدرس،تهران، ایران،

مریم خزاعی

استادیار، گروه معماری، موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری،مشهد،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-امامی، محمدحسن، سرایداریان، مجید، (LEED)لید سیستمی برای رتبه‌بندی ساختمان‌های سبز(تدوین ...
-انجمن ساختمان سبز ایالات متحده(1993)، آیین نامه لید. ...
- صابر دواتگران، عبدالله، آیین‌نامه لید مرجع امتیازدهی زیست محیطی ...
-Bardaglio, P. W. (2009, S eptemb er-October) _ To LEED ...
- Banani، Raji Adnan)، April 2011(A sustainable assessment method for ...
-BRE (2011) Breeam new construction: Non- domestic buildings Technical Manual ...
-Fowler، K.M, Rauch، E.M, )July 2006(Sustainable Building Rating Systems Summary ...
-Inbuilt . (2010, February). BREEAM versus LEED. Retrieved December 9, ...
_ _ Design for New Buildings and Retrofits، December, 2004 ...
-Rekow, S., & Stover, K. (2009). CIEB Green Globes for ...
December 08, 2011, from U.S. Green Building Council: http :/www.usgbc. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تطبیقی سیستمهای رتبهبندی جهانی ساختمان از منظر بهینه سازی مصرف انرژی" توسط لاله رواییان، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری، مشهد،؛ امیر فرج اللهی راد، دانشیار، گروه معماری، دانشگاه تربیت مدرس،تهران، ایران،؛ مریم خزاعی، استادیار، گروه معماری، موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری،مشهد، نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی افق های جدید در معماری و شهرسازی با رویکرد توسعه و فناوری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستمهای رتبهبندی ساختمان LEED ، BREEAM ، GREEN GLOBE ، طراحی پایدار هستند. این مقاله در تاریخ 14 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 873 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه صنعت ساختمانسازی پیشرفت گستردهای به همراه داشتهاست؛ که ساختمانهای سبز و دوستدار محیطزیستت موید این مطلب است ساختمانهایی که در آنها انرژیهای پاک و تجدیدپذیر مانند آب، باد و خورشید را به خدمت گرفتهاند تا در جهت آسایش و سلامت ساکنین و محیطزیست گامی مژثر برداشتهشود. بدین منظور در شورای ساختمان سازی سبز ایالات متحده) USGBC ( برنامهای تدوین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تطبیقی سیستمهای رتبهبندی جهانی ساختمان از منظر بهینه سازی مصرف انرژی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.