سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی علل و عوامل موثر بر گرایش جوانان به اعتیاد

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,145

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCPB01_513

Index date: 15 December 2016

بررسی علل و عوامل موثر بر گرایش جوانان به اعتیاد abstract

یکی از معضلات رفتاری جوانان که در واقع نوعی بیماری اجتماعی است، اعتیاد به مواد مخدر می باشد که پیامدهای وخیمی را در پی دارد. اعتیاد یک بیماری زیست شناختی، روانشناختی و اجتماعی است و عوامل متعددی در سبب شناسیمصرف مواد اعتیاد آور مؤثر است. دلیل پیدایی آن، در روابط خانوادگی، مناسبات اجتماعی، شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و در نهایت ویژگی های روانشناختی فرد نهفته است و همانگونه که درمان یک بیماری، مستلزم شناخت علل بیماری است برای درمان اعتیاد نیز باید به علل ان پی برد. بنابراین با قاطعیت می توان عنوان داشت که مقنن در قانون نسبت به جرمزدایی از اعتیاد تصمیم سنجیده و بجایی اتخاذ نموده چه آنکه فردی که مصرف مواد مخدر نیازش را برطرف می کند؛ یک بیمار روانی محسوب می شود نه یک مجرم. ضمانت اجرایی در نظر گرفته نیز به نظر کار آمدتر از مجازات است زیرا در نظرگرفتن شلاق و جزای نقدی برای معتاد که در قانون قبلی موجود بود نقض صریح حقوق بشر را موجب می شد چون اصولا یکبیمار را شلاق نمی زنند بلکه نسبت به مداوای وی اقدام می کنند. و در این مقاله سعی می شود بحثی مختصری در باب اعتیاد، تاریخچه مصرف مواد مخدر، علل مصرف توسط جوانان، و عوامل مؤثر بر اعتیاد و قوانین مربوطه قبل و بعد از انقلاب موردتحلیل و بررسی قرار گیرد.

بررسی علل و عوامل موثر بر گرایش جوانان به اعتیاد Keywords:

اعتیاد , علائم اعتیاد , علل گرایش به اعتیاد , قوانین مربوطه

بررسی علل و عوامل موثر بر گرایش جوانان به اعتیاد authors

کیوان حیدرنژاد

دانشجوی دکتری حقوق جزاوجرم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحدمراغه

جعفر آقازاده

دانشجوی دکتری حقوق جزاوجرم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحدمراغه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آقابخشی، ح، اعتیاد و آسیب شناسی خانواده، تهران، انتشارات دانشگاه ...
آریمی، ی، نگرش و تغییر نگرش، تهران، نشر ویرایش، .1379 ...
رحیمی، ل، بررسی تاثیر اعتیاد پدر بر رفتارهای اجتماعی فرزندان ...
نریمانی، م، بررسی اعتیاد و راههای پیشگیری از آن در ...
کالات، ج، روانشناسی فیزیولوژیکی، ترجمه: یحیی سیدمحمدی، تهران: انتشارات روان، ...
مقصودی، م، بررسی گرایش دانشجویان به مواد مخدر و عوامل ...
شیخاوندی، د، جامعه شناسی انحرافات و مسائل جامعیتی ایران، تهران، ...
فرجاد، م، بررسی مسائل اجتماعی ایران، تهران، انتشارات اساطیر، .1387 ...
اسعدی، ح، پژوهش کاربردی درباره دو مشکل جهانی "فزونی جمعیت ...
احمدی، ا، روانشناسی نوجوانان و جوانان، اصفهان، نشر مشعل، .1385 ...
صالحی، ا، زنجیره های اعتیاد، تهران، انتشارات آوای نور، .1381 ...
ستوده، ه، آسیب شناسی اجتماعی، تهران، انتشارات آوای نور، .1387 ...
طارمیان، ف، حقایقی درباره زندگی سالم و به دور از ...
سایت طنین یاس(.) www. tanineyas.ir- 94/ 1 1/25 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی علل و عوامل موثر بر گرایش جوانان به اعتیاد" توسط کیوان حیدرنژاد، دانشجوی دکتری حقوق جزاوجرم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحدمراغه؛ جعفر آقازاده، دانشجوی دکتری حقوق جزاوجرم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحدمراغه نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی علوم اسلامی حقوق و مدیریت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اعتیاد، علائم اعتیاد، علل گرایش به اعتیاد، قوانین مربوطه هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4145 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از معضلات رفتاری جوانان که در واقع نوعی بیماری اجتماعی است، اعتیاد به مواد مخدر می باشد که پیامدهای وخیمی را در پی دارد. اعتیاد یک بیماری زیست شناختی، روانشناختی و اجتماعی است و عوامل متعددی در سبب شناسیمصرف مواد اعتیاد آور مؤثر است. دلیل پیدایی آن، در روابط خانوادگی، مناسبات اجتماعی، شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی علل و عوامل موثر بر گرایش جوانان به اعتیاد با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.