سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رویکردی نو به انتقال یادگیری در محیط های کاری

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 748

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

THCD03_006

Index date: 15 December 2016

رویکردی نو به انتقال یادگیری در محیط های کاری abstract

یکی از ویژگی های سازمان های یادگیرنده تأثیرگذار هدایت انتقال یادگیری به کار است. هدایت انتقال یادگیری فرایند قراردادن یادگیری در کار است به نحوی که عملکرد را بهبود بخشد. متخصصان یادگیری در محیط کار معتقدند که انتقال یادگیری، ضعیف ترین حلقه در بیشتر برنامه های آموزش و توسعه است که به دو علت مهم فقدان مسئولیت مشترک و عدم وجود سیستم هایی مشخص مورد بی توجهی قرار گرفته است. برای شرکت هایی که بیشترین موفقیت را در تبدیل یادگیری به نتایج داشته اند انتقال یادگیری از اهمیت ویژه ای برخوردار است و آن را به شانس یا نوآوری فردی فرو نمی کاهند. آن ها به شکلی فعال انرژی خود را صرف تسهیل نمودن تمرین سنجیده در کار، ایجاد فضای مطلوب انتقال و عاری از هر گونه مخالفت با تغییر و پیاده سازی سیستم ها و فرایندهایی برای انتقال دانش و بکارگیری آن انجام می دهند.

رویکردی نو به انتقال یادگیری در محیط های کاری Keywords:

هدایت انتقال یادگیری , تمرین سنجیده , فضای انتقال , فرایند مدیریت انتقال یادگیری

رویکردی نو به انتقال یادگیری در محیط های کاری authors

سمیه صالحی

کارشناس آموزش شرکت مپنا (توگا)

مسعود بینش

مدیر توسعه کارکنان شرکت مپنا (توگا)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
C. Wick, R. Pollock, A. Jefferson, "The Six Disciplines if ...
A. Jefferson, R. Pollock, C. Wick, _ The Field Guide ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رویکردی نو به انتقال یادگیری در محیط های کاری" توسط سمیه صالحی، کارشناس آموزش شرکت مپنا (توگا)؛ مسعود بینش، مدیر توسعه کارکنان شرکت مپنا (توگا) نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی آموزش و توسعه سرمایه انسانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هدایت انتقال یادگیری، تمرین سنجیده، فضای انتقال، فرایند مدیریت انتقال یادگیری هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 748 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از ویژگی های سازمان های یادگیرنده تأثیرگذار هدایت انتقال یادگیری به کار است. هدایت انتقال یادگیری فرایند قراردادن یادگیری در کار است به نحوی که عملکرد را بهبود بخشد. متخصصان یادگیری در محیط کار معتقدند که انتقال یادگیری، ضعیف ترین حلقه در بیشتر برنامه های آموزش و توسعه است که به دو علت مهم فقدان مسئولیت مشترک و عدم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رویکردی نو به انتقال یادگیری در محیط های کاری با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.