سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه نوسان های جریان خروجی خلیج فارس با یک مدل تحلیلی ( فصل تابستان )

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 582

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WHEC02_164

Index date: 15 December 2016

مطالعه نوسان های جریان خروجی خلیج فارس با یک مدل تحلیلی ( فصل تابستان ) abstract

جریان های خروجی می تواند گردش ها و الگوی حرکت جریان های بزرگ مقیاس را تحت تاثیر قرار دهند جریان ها درخلیج فارس عمدتاً سه منشا چگالی، با دو جزر و مدی دارند. اما اصلی ترین و مهمترین عامل جریانباقیمانده در خلیج فارس در اثراختلاف چگالی آب ایجاد می گردد. در اعماق دریا، نقش باد و عوامل جوی، بسیار جزئی است و در واقع این دو عامل اهمیتی ندارند. عامل جزر و مد، تقریبا تنها لایه سطحی کنار ساحل راتحت تأثیرقرار می دهد و همچنین در اعماق نزدیک کف، نقش شیب دار بودن سطح دریا و اختلاف چگالی، بسیار حائز اهمیت است. در این مطالعه یک مدل تحلیلی برای نوسان جریان خروجی با جریان شیبدار از خلیجفارس به عنوان یک دریای حاشیه ای، ارائه شده است. داده های مورد استفاده دراین تحقیق دما، شوری، سرعت مداری و نصف النهاری جریان خروجی از 1 آوریل سال 2009 تا مارس سال 2009 برای فصل تابستان با شرایط بدون اصطکاک و با اصطکاک در منطقه خلیج فارس می باشد. معادلات نوسانی جریان خروجی توسط برنامه فرترن حل شده و نمودار این معادله ها با Tecplot و اکسل رسم شده و مورد تحلیل قرار گرفت. نوسان جریان خروجی برای فصل های تابستان برای منطقه خلیج فارس با در نظر گرفتن اصطکاک متاثر از دو پارامتر نرخ گرمایش و تغییرات چگالی با ارتفاع می باشد که در این تحقیق مقادیر آن به ترتیب 0/06Kg/m3s و 0/016Kg/m3 بدست آمد. در نهایت با توجه به نمودار سرعت در فصل تابستان برای با اصطکاک و بدون اصطکاک مشاهده گردید که دامنه ماکسیمم سرعت جریان خروجی با در نظر گرفتن اصطکاک به اندازه 73/5 درصد کاهش یافته است.

مطالعه نوسان های جریان خروجی خلیج فارس با یک مدل تحلیلی ( فصل تابستان ) Keywords:

مطالعه نوسان های جریان خروجی خلیج فارس با یک مدل تحلیلی ( فصل تابستان ) authors

مریم یارندی

دانش آموخته فیزیک دریا، تهران

عباسعلی علی اکبری بیدختی

دانشیار گروه فیزیک فضا ، عضو هیأت علمی موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران

سرمد قادر

دکتری، عضو هیأت علمی موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، رئیس بخش یونسفر، تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
داده ها ی ماهیانه مورد استفاده برای فصل تابستان برای ...
Ahmad, F. and Sultan, S. A. R.)1991(: Annual mean surface ...
Bower, A. S., Hunt, H. D. and Price, J. F, ...
Johns, W. E , , Jacobs, G .A., Kindle, J. ...
McNider R.T (1939) : A note _ velocity fluctuations in ...
Privett, D. W., (1949), Monthly charts of evaporation from the ...
Reynolds, R. M., (1993); Physical Oceanography of the Gulf, Strait ...
, 22 3837 38, 25 38, 20 38, 14 38, ...
/7/1 2009/7/2 2009/7/3 2009/74 2009/7/5 2009/7/6 2009/7/7 2009/78 2009/7/9 2009/7/10 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه نوسان های جریان خروجی خلیج فارس با یک مدل تحلیلی ( فصل تابستان )" توسط مریم یارندی، دانش آموخته فیزیک دریا، تهران؛ عباسعلی علی اکبری بیدختی، دانشیار گروه فیزیک فضا ، عضو هیأت علمی موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران؛ سرمد قادر، دکتری، عضو هیأت علمی موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، رئیس بخش یونسفر، تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی آب، انسان و زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شوری، دما، خلیج فارس، جریان خروجی هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 582 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جریان های خروجی می تواند گردش ها و الگوی حرکت جریان های بزرگ مقیاس را تحت تاثیر قرار دهند جریان ها درخلیج فارس عمدتاً سه منشا چگالی، با دو جزر و مدی دارند. اما اصلی ترین و مهمترین عامل جریانباقیمانده در خلیج فارس در اثراختلاف چگالی آب ایجاد می گردد. در اعماق دریا، نقش باد و عوامل جوی، بسیار جزئی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه نوسان های جریان خروجی خلیج فارس با یک مدل تحلیلی ( فصل تابستان ) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.