سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقشه شناختی و معرفی الگوریتم های یادگیری مربوط به آن

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,505

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRCEM01_105

Index date: 15 December 2016

نقشه شناختی و معرفی الگوریتم های یادگیری مربوط به آن abstract

در این مقاله به معرفی نقشه شناختی فازی به عنوان زیرساختی برای ارائهی یک سرپرست سیستم در جهت بیان ویژگی ها وخصیصه ها در سیستم های پیچیده و توزیع شده می پردازیم. در تصمیم گیری های مهم و بازنگری در مسائل خاص و پیچیده،وجود اطلاعات کامل و پیوسته پیرامون مسئله، در نتیجه تأثیر بسزایی دارد. در برخی موارد، اگر حتی تعداد مفاهیم موثر درتصمیم، کم و دامنه ی محیط مورد بررسی کوچک باشد، مواردی چون پویایی سیستم، تأثیر متقابل عوامل موثر بر یکدیگر،وارد شدن عامل جدید به محیط مورد بررسی و غیره می تواند تصمیم گیری و آنالیز محیط را برای اتخاذ دستورات خطیر وراهبردی، پیچیده و گاهی غیرممکن سازد. نقشه شناختی به عنوان پایه ی ساخت سرپرست سیستم، یک ناظر و دستیارمدیریتی محسوب می شود که شمای کلی فعل وانفعالات سیستم را بر اساس داده های در جریان سازمان، نمایش میدهد.تحقیقات نشان میدهد که تلفیق این شیوه با الگوریتم های یادگیری می تواند در فضاهای کاری وسیع کمک شایانی در بهره-برداری از داده و ایجاد دانش کند. نقشه شناختی فازی برای مدل کردن از تلفیق منطق فازی و شبکه عصبی ایجادشده است وبر اساس وزن گره و یالها امکان بازخورد اطلاعات را به صورت شهودی در قالب گراف فراهم می کند. در نقشه شناختی ارتباطبین مفاهیم عمده با علائم فازی در گراف مستقیم همراه با بازخوردنشان داده می شود. این روش برای مدل نمودن سیستم هایپیچیده و پویا کاربرد دارد و به تشریح علت ارتباط بین فاکتورهای عمده یا همان مفاهیم می پردازد. در این مقاله به بیانزیرساختهای نقشه شناختی و الگوریتم های آن به عنوان پایه ی ایجاد سرپرست سیستم می پردازیم.

نقشه شناختی و معرفی الگوریتم های یادگیری مربوط به آن Keywords:

نقشه شناختی فازی - , مفاهیم , روابط علی , یادگیری

نقشه شناختی و معرفی الگوریتم های یادگیری مربوط به آن authors

زینب جوادزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی کامپیوتر، واحد میبد، دانشگاه آزاد اسلامی، میبد، ایران

کمال میرزائی

عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر، واحد میبد، دانشگاه آزاد اسلامی، میبد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Alejandro Pen -a _ Humberto Sossa , Agust 'n Gutie ...
Arthi Kannappan a, A. Tamilarasi, E.I. Papageorgiou.(2010). Analyzing the performance ...
Chrysostomos D. Stylios , Peter P. Groumpos. .(2000). Fuzzy Cognitive ...
Elpiniki I. Papageorgiou.(2012). Learning Algorithms for Fuzzy C ogn itiveMaps-A ...
E.I. Papageorgiou a, *, C.D. Styliosb, 1, P.P. Groumposa. (2004). ...
Elpiniki I. Papageorgioua, *, Arthi Kannappanb. (2012) . Fuzzy cognitive ...
G.A. Papakostas , D.E. Koulouriotis, A.S. Polydoros, V.D. Tourassi, (2012) ...
Gonzalo Napoles, Isel Grau, Ricardo Perez-Garcia, Rafael Bello.(2013). Learning of ...
Heejung Lee , Soon Jae Kwon.(2014). Ontological semantic inference based ...
M. Glykas. (2013). Fuzzy cognitive strategic maps in business process ...
P. Beena, Ranjan Ganguli. (201 1).Structural damage detection using fuzzy ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقشه شناختی و معرفی الگوریتم های یادگیری مربوط به آن" توسط زینب جوادزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی کامپیوتر، واحد میبد، دانشگاه آزاد اسلامی، میبد، ایران؛ کمال میرزائی، عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر، واحد میبد، دانشگاه آزاد اسلامی، میبد، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس ملی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نقشه شناختی فازی - , مفاهیم , روابط علی , یادگیری هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2505 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله به معرفی نقشه شناختی فازی به عنوان زیرساختی برای ارائهی یک سرپرست سیستم در جهت بیان ویژگی ها وخصیصه ها در سیستم های پیچیده و توزیع شده می پردازیم. در تصمیم گیری های مهم و بازنگری در مسائل خاص و پیچیده،وجود اطلاعات کامل و پیوسته پیرامون مسئله، در نتیجه تأثیر بسزایی دارد. در برخی موارد، اگر حتی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقشه شناختی و معرفی الگوریتم های یادگیری مربوط به آن با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.