سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه توجه انتخابی و سرعت پردازش شناختی در دانش آموزان با و بدون اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی (ADHD) شهر تهران

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,942

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSFA01_072

Index date: 15 December 2016

مقایسه توجه انتخابی و سرعت پردازش شناختی در دانش آموزان با و بدون اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی (ADHD) شهر تهران abstract

اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی (ADHD) یک نوع رفتار خاص در کودکان است، به طوری که آنان تنها برای مدتکوتاهی روی یک موضوع خاص تمرکز می کنند و حرکات و رفتار کنترل نشده ای را بطور ناگهانی از خود بروز می دهند. تخمین زدهمی شود که 15 درصد کودکان مدرسه ای گرفتار این اختلال می باشند. این پژوهش به منظور بررسی تفاوت توانایی در توجه انتخابی وسرعت پردازش اطلاعات شناختی در کودکان با و بدون اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی شهر تهران در سال 94-1393 انجام شد.برای انتخاب نمونه ها، از بین مدارس ابتدایی پسرانه شهر تهران، دو مدرسه به صورت تصادفی انتخاب و از بین دانش آموزان آنان 60نفر ( 30 نفر با اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی، 30 نفر عادی بعنوان گروه گواه یا کنترل) به عنوان نمونه ی آماری براساس آزمونتشخیص اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی DSM-5 انتخاب و سپس نمره های آنها مقایسه گردید. جهت بررسی توجه انتخابی و سرعت پردازش شناختی از آزمون (d(2 استفاده شد. یافته های این پژوهش، نشان داد که کودکان دارای اختلال نارسایی توجه/ بیشفعالی از توانایی کمتری در میزان توجه انتخابی و همچنین سرعت پردازش شناختی نسبت به کودکان بدون اختلال نارسایی توجه/بیش فعالی بر خوردار هستند.

مقایسه توجه انتخابی و سرعت پردازش شناختی در دانش آموزان با و بدون اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی (ADHD) شهر تهران Keywords:

دانش آموزان , اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی , توجه انتخابی , سرعت پردازش شناختی , آزمون (d(2

مقایسه توجه انتخابی و سرعت پردازش شناختی در دانش آموزان با و بدون اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی (ADHD) شهر تهران authors

سوده معافی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه تخصصی روانشناسی عمومی، تهران، ایران

حمید علیزاده

استاد دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Barkley, R.A. 2004. Adolescents with attentio ndetfici /hyperactivity disorder: An ...
Brickenkamp, R. 2002. Test d2, Au fmerksamkei. -B elastungs-Test (9th ...
Fournier-Vic ente, S., Lariguarderie, P. and Gaonsc h, D. 2008. ...
Goldstein, S. and Goldstein, M. 1998. Managing attention deficit hyperactivity ...
Kane, M.J. and Engle, R.W. _ Working _ capacity, proactive ...
Lawrence, V., Honghton, S., Douglas, G., Durkin, K., Whiting, K., ...
Musch, J. (WS 2003/04). Test d2, Aufmerksamkeis -Belastungs-Tes. Ubung _ ...
Neumann, O. 1987. Beyond capacity: A functional view of attention. ...
Solanto, M.V. and Arnsten, A.F.T. 2001. Stimulant drugs and ADHDD: ...
Valent, S.M. _ Treating attention deficit- hyperactivity disorder. Seattle: Nurse ...
Zillessen, K.E., Scheuerpflug, P., Fallgatt, A.J., Strik, W.k. and Warnke, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه توجه انتخابی و سرعت پردازش شناختی در دانش آموزان با و بدون اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی (ADHD) شهر تهران" توسط سوده معافی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه تخصصی روانشناسی عمومی، تهران، ایران؛ حمید علیزاده، استاد دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی روانشناسی و خانواده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دانش آموزان، اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی، توجه انتخابی، سرعت پردازش شناختی، آزمون (d(2 هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1942 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی (ADHD) یک نوع رفتار خاص در کودکان است، به طوری که آنان تنها برای مدتکوتاهی روی یک موضوع خاص تمرکز می کنند و حرکات و رفتار کنترل نشده ای را بطور ناگهانی از خود بروز می دهند. تخمین زدهمی شود که 15 درصد کودکان مدرسه ای گرفتار این اختلال می باشند. این پژوهش به منظور ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه توجه انتخابی و سرعت پردازش شناختی در دانش آموزان با و بدون اختلال نارسایی توجه/ بیش فعالی (ADHD) شهر تهران با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.