سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش واحد همسایگی در احیا و رونق بافت فرسوده شهر یزد با رویکرد معماری بومی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,704

This Paper With 11 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BOOMCONF01_121

Index date: 24 January 2017

نقش واحد همسایگی در احیا و رونق بافت فرسوده شهر یزد با رویکرد معماری بومی abstract

اگر روابط میان دوفرد که می تواند به صورت کلامی یا غیرکلامی (دیداری، شنیداری، بویایی و لامسه) برقرار شود، روابط اجتماعی نامیده شود، روابط همسایگی را می توان به عنوان زیر مجموعه ای از روابط اجتماعی که میان دو خانواده ایجاد می گردد، تعریف نمود. خانواده هایی که در نزدیکی یکدیگر خانه دارند و زندگی می کنند. برای ایجاد روابط اجتماعی نزدیکتر و قوی تر در جامعه امروز نیاز به تعریف جدیدی از همسایه داریم که این امر خودرا در تعریف واحد همسایگی نشان می دهد. از طرفی گسترش فضایی بی رویه، بی هویت و بدون برنامه شهر یزد در چند دهه گذشته، باعث شکل گیری بافت های جدید شهری با معماری هرجایی و سلیقه ای در مجاورت شهر و جابجایی ساکنان و کاربری های شهری به نواحی جدید گردیده است. در نتیجه این جابجایی ها، به تدریج بافت های قدیمی تر شهر کارکردها و حیات اجتماعی – اقتصادی خود را از دست داده و این بافت ها به سمت رکود و فرسودگی گرایش پیدا کرده اند که این مطلب به خوبی در بافت فرسوده شهر یزد قابل مشاهده می باشد. این مقاله سعی بر این دارد تا ضمن شناسایی تعریف واحد همسایگی و بافت فرسوده به نقش واحد همسایگی در احیا و رونق بافت فرسوده با رویکرد معماری بومی اشاره نماید.

نقش واحد همسایگی در احیا و رونق بافت فرسوده شهر یزد با رویکرد معماری بومی Keywords:

نقش واحد همسایگی در احیا و رونق بافت فرسوده شهر یزد با رویکرد معماری بومی authors

مسعود فهیمی هنزایی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، گروه معماری، دانشکده هنر، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران

عباس آقا یزدانفر

استادیار، گروه معماری و شهرسازی، دانشگاه علم و صنعت تهران، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عندلیب، ع، اول نوسازی شهری با رویکردی نو به بافت ...
مشاور آرمانشهر، طرح تفصیلی بافت فرسوده شهر یزد، 1390 ...
ستوده، ا، نظری، ا مدیریت پروژه های نوسازی بافت فرسوده ...
پوراحمد، ا، بررسی نقش کیفیت محیط سکونتی د مهاجرت های ...
تیموری، پ، بافت فرسوده ملایر و راه های ساماندهی آن، ...
آیینی، م، اردستانی، ز، هرم بازآفرینی و مشارکت مردم معیار ...
اسماعیل پور، ن، قانع، ن، مناسب سازی بافت قدیم شهر ...
اظم زاده، م، پروژه طراحی مجتمع مسکونی با هدف ارتقای ...
واحد همسایگی در مشهد، دانشگاه یزد، پایان نامه کارشناسی ارشد، ...
حاجی جعفری، ش، ،پروژه طراحی واحد همسایگی با تاکید بر ...
نعمتی، ب، طراحی مجموعه مسکونی در یزد با رویکرد تنظیم ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش واحد همسایگی در احیا و رونق بافت فرسوده شهر یزد با رویکرد معماری بومی" توسط مسعود فهیمی هنزایی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، گروه معماری، دانشکده هنر، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران؛ عباس آقا یزدانفر، استادیار، گروه معماری و شهرسازی، دانشگاه علم و صنعت تهران، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی معماری و شهرسازی بومی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله واحد همسایگی، بافت فرسوده، معماری بومی، شهر یزد، هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1704 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اگر روابط میان دوفرد که می تواند به صورت کلامی یا غیرکلامی (دیداری، شنیداری، بویایی و لامسه) برقرار شود، روابط اجتماعی نامیده شود، روابط همسایگی را می توان به عنوان زیر مجموعه ای از روابط اجتماعی که میان دو خانواده ایجاد می گردد، تعریف نمود. خانواده هایی که در نزدیکی یکدیگر خانه دارند و زندگی می کنند. برای ایجاد روابط ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بافت فرسوده طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله نقش واحد همسایگی در احیا و رونق بافت فرسوده شهر یزد با رویکرد معماری بومی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.