سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی مجموعه تفریحی گردشگری با رویکرد معماری بومی در راستای توسعه گردشگری (نمونه موردی: تبریز)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,559

This Paper With 12 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CCESI01_509

Index date: 24 January 2017

طراحی مجموعه تفریحی گردشگری با رویکرد معماری بومی در راستای توسعه گردشگری (نمونه موردی: تبریز) abstract

امروزه زندگی شهری ونظام اجتماعی موجود در شهرها، انسانها را از مسیر اصلی زندگی دور کرده و با وجود رفاه و امکانات بسیاری که در اختیارشان قرار داده از سادگی طبیعت دور شده اند.یکی از بهترین راه های تبادل فرهنگی، گردشگری است. از اهداف مهم گردشگری شرایط آسایش اقلیمی در یک سفر می باشد. بنابراین شرایط آب و هوایی نقش بسزایی در دستیابی به این امر خواهد داشت.حضور گردشگری تا حد زیادی موجب رونق اقتصادی و بالا رفتن سطح فرهنگی و بومی می شود. با وجود آثار تاریخی متعددی که در شهر تبریز و جود دارد و اینکه این شهر یکی از مراکز مهم گردشگری داخلی و خارجی است متاسفانه نبود امکانات اولیه مناسب، عدم اطلاع رسانی و فقدان تفکر منسجم در تنظیم ساختار گردشگری این از مشکلات گردشگری فرهنگی به شمار می آید که باعث شده است تا بازدید گردشگران از این شهر تاریخی محدود به دیداری چند ساعته شود. پرسشهای موجود بصورت عمده درباره پیوند بین مقوله ی گردشگری و معماری بوم گرا و سنت گرا در منطقه هستند مهمترین نکته ی این مقاله، پرداختن به این امر است که چرا ساختمان های تفریحی و چرا بکارگیری معماری بومگرا؟، هدفی که در مقاله پیشرو دنبال می شود اینست که با توجه به معماری بومی و سنتی تبریز مهری بر فضای نوین معماری زده شود. معماری مردم وار، ساده و در عین حال وزینی که مدتها بدون هیچ تفاخری پاسخگوی نیازهای مردمانش بوده است. روزآمد کردن معماری بومی منطقه نخستین هدف نظری این گزارش است. برای نیل به این هدف کاربری مجتمع اقامتی تفریحی و گردشگری انتخاب شده است.

طراحی مجموعه تفریحی گردشگری با رویکرد معماری بومی در راستای توسعه گردشگری (نمونه موردی: تبریز) Keywords:

طراحی مجموعه تفریحی گردشگری با رویکرد معماری بومی در راستای توسعه گردشگری (نمونه موردی: تبریز) authors

شیما بهرامی راد

دانشجوی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

لیدا ایلیلان

عضوهیئت علمی دانشگاه آز اداسلامی تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
افخم، علی .مجموعه ی اقامتی چند منظوره در بسار مجتمع ...
انصاری راد، علی .به نقل از مطالعات جامع پارکهای علمی ...
بحرینی، سهیلا .بلوکی، بهروز، تقابن، سعید، تحلیل مبانی نظری طراحی ...
درودیان، یزدان .پیرامون اقامتگاه در ایران و مطالعات هتلداری .مجله ...
رنجبریان، بهمن، زاهدی، مهدی .شناخت گردشگری .انتشارات چهار باغ، چاپ ...
راپاپورت، آموس .انسانشناسی مسکن .ترجمه خسرو افضلیان، تهران، .انتشارات حرفه ...
علیدوست، شهاب، مطالعه و طراحی مجموعه تفریحی و گردشگری با ...
فرای، ریچارد نلسون .تاریخ باستانی ایران .ترجمه ی مسعود رجب ...
مروجی، ناصر .راسم بدران، نوآفرینی سنت و معماری معاصر .مجله ...
نوربرگ شولتز، کریستین .مفهوم سکونت :به سوی معماری تمثیلی .ترجمه ...
هایدگر مارتین .فلسفهی تکنولوژی .ترجمه شاپور اعتماد، نشر مرکز، تهران، ...
اکبرزاده ابراهیمی، محمد حسن (1386)، "رشد گردشگری محلی توسعه گردشگری ...
محمد، معینی (1381) _ پایان نامه کارشناسی ارشد، مجموعه توریستی- ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی مجموعه تفریحی گردشگری با رویکرد معماری بومی در راستای توسعه گردشگری (نمونه موردی: تبریز)" توسط شیما بهرامی راد، دانشجوی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تبریز؛ لیدا ایلیلان، عضوهیئت علمی دانشگاه آز اداسلامی تبریز نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین مسابقه کنفرانس بین المللی جامع علوم مهندسی در ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری، معماری بومی، مجموعه تفریحی وگردشگری، تبریز هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3559 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه زندگی شهری ونظام اجتماعی موجود در شهرها، انسانها را از مسیر اصلی زندگی دور کرده و با وجود رفاه و امکانات بسیاری که در اختیارشان قرار داده از سادگی طبیعت دور شده اند.یکی از بهترین راه های تبادل فرهنگی، گردشگری است. از اهداف مهم گردشگری شرایط آسایش اقلیمی در یک سفر می باشد. بنابراین شرایط آب و هوایی نقش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی مجموعه تفریحی گردشگری با رویکرد معماری بومی در راستای توسعه گردشگری (نمونه موردی: تبریز) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.