سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی حقوق معماری در طراحی مسکن اقشار کم درآمد

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,645

This Paper With 13 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CCESI01_528

Index date: 24 January 2017

بررسی حقوق معماری در طراحی مسکن اقشار کم درآمد abstract

مسکن همواره و در طول دوره زندگی انسان، از اولین مراحل تاریخی زندگی بشر تا به امروز یکی از نیازهای اساسی انسان بوده که در راه تامین آن به اشکال گوناگون تلاش و کوششهای فراوانی نموده است. تامین مسکن را برای تمامی اقشار جامعه، به عنوان یکی از سرفصلهای اساسی و اصلی کار خویش مدنظر داشته اند. کارکرد اصلی مسکن علاوه بر نقش آن به عنوان سرپناه، فراهم آوردن شرایط مطلوب برای خانواده به منظور تحقق فعالیتهای خانوادگی است. مسکن مهم ترین کالایی است که تامین آن(اعم از تملک و یا استیجار)، سهم معتنی بهی از درآمد عامه مردم را به خود مشغول می دارد، به گونه ای که نوسانات قیمتی غیر معمول در این بخش که به وفور در تجربه کشورها نیز یافت می شود، باعث حذف قشر با درآمد متوسط وضعیف جامعه از زمره تقاضای موثر شده و بعضا دسترسی به مسکن مناسب رابه یک آرزوی دست نیافتنی مبدل می سازد. براین اساس در پاره ای از موارد حوزه تامین وتوزیع مسکن به موضوع ومصداق شکست بازار بدل شده و ضرورت دخالت دولت رامؤکد می سازد. مسکن کوچکترین عنصر سکونتگاه ها، مهمترین کاربری شهری و یکی ازشاخص های عمده ارزیابی توسعه یک کشور است..این مقاله سعی دارد با بررسی وضعیت گروه های درآمدی و شاخص های تامین مسکن مانند متوسط سطح زیر بنا متوسط در آمد و... دردهک های موجود به تخمین نیاز مسکونی و برآورد توان مالی گروه های کم درآمد بپردازد. تامین مسکن ارزان قیمت برای اقشار ضعیف و دهکهای پایین جامعه، دغدغه ی تمامی دولتها در سطح جهان بوده است، به گونه ای که در کشور ایران هم قانون اساسی از دولت خواسته است تا تمام سعی خود را برای خانه دار کردن مردم انجام دهد و این موضوع دربرنامه تمامی دولت ها بوده است بنابراین هدف از ارائه پروژه بررسی وضعیت مسکن گروه های درآمدی مختلف و سپس برآورد مسکن کم درآمدها در سطح نقاط شهری است.

بررسی حقوق معماری در طراحی مسکن اقشار کم درآمد Keywords:

بررسی حقوق معماری در طراحی مسکن اقشار کم درآمد authors

اردشیر گوزلی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بین الملل، واحد جلفا، گروه هنر و معماری، جلفا، ایران

ازیتا بلالی اسکوئی

دکتری معماری، استادیار دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، تبریز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- اهری، زهرا و دیگران، 1367، مسکن حداقل، مرکز تحقیقات ...
_ توفیق، فیروز.1382، برنامه ریزی مسکن، مجموعه مقالات آموزشی برنامه ...
- حاتمی نژاد، ح و سیف الدینی، ف و میره، ...
- حیدرآبادی، ابوالقاسم، 1381، « بررسی تاثیر جمعت بر شاخص ...
_ دژکام، لاله، 1373، دولت و مساله مسکن، مجموعه مقالات ...
- زیاری، کرامت الله؛ پرهیز، فریاد؛ مهدنژاد، حافظ؛ اشتری، حسن؛ ...
_ زبردست، اسفندیار. 1382، برنامه ریزی منطقه ای و مسکن، ...
- صادقی، افسانه، 1382؛ امکان سنجی الگوی برنامه ریزی محلی ...
- مشکینی، الف؛ روحی کمایی، 1385، مسایل و چلش های ...
- مخبر، عباس، ابعاد اجتماعی مسکن، تهران، سازمان برنامه و ...
-Anzorena, J., 1993, Supporting Shelter Improvements for Low-income Groups, Prentice- ...
-Azizi, M. and Mohammad Nejad, S. M., 2006, Comparative Study ...
-Azizi, M., 2000, Lesson of Planning Housing, Department of Urban ...
_ DTZ Consuling & Research (2006)" Housing, Economic Development And ...
- Mills, G., Daniel G., Larryorr, D., Judie F, Bulbul ...
_ Short, J. R., 2006, Urban Theory Acritical Assessment, Routledge, ...
- Williams P (ed), (1997) "Directions in Housing Policy: towards ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی حقوق معماری در طراحی مسکن اقشار کم درآمد" توسط اردشیر گوزلی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بین الملل، واحد جلفا، گروه هنر و معماری، جلفا، ایران؛ ازیتا بلالی اسکوئی، دکتری معماری، استادیار دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، تبریز، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین مسابقه کنفرانس بین المللی جامع علوم مهندسی در ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مسکن، اقشار جامعه، تامین، مسکونی هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1645 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مسکن همواره و در طول دوره زندگی انسان، از اولین مراحل تاریخی زندگی بشر تا به امروز یکی از نیازهای اساسی انسان بوده که در راه تامین آن به اشکال گوناگون تلاش و کوششهای فراوانی نموده است. تامین مسکن را برای تمامی اقشار جامعه، به عنوان یکی از سرفصلهای اساسی و اصلی کار خویش مدنظر داشته اند. کارکرد اصلی مسکن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی حقوق معماری در طراحی مسکن اقشار کم درآمد با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.