تاثیر تکنولوژی آموزشی بر تفکر کودکان و دیدگاه های فلسفی رایج در مورد آن
Publish place: Fourth National Conference on Sustainable Development in Educational Sciences and Psychology, Social and Cultural Studies
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,792
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPSCONF04_181
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
Abstract:
در این مقاله پس از ارائه تعریفی جامع از تکنولوژی آموزشی و تاریخچه و فواید آن به ارائه نظرات برخی از فلاسفه در مورد تکنولوژی می پردازد و به این می رسد که تکنولوژی آموزشی با وجود اینکه شرایط یادگیری را تسهیل می کند، در برخی از مواقع ممکن است کنجکاوی و تفکر را در کودکان و دانش آموزان کم رنگ کند. در ادامه با نگاهی اجمالی به مولفه های تکنولوژی آموزشی، دیدگاه های مطرح شده در خصوص تکنولوژی مدرن، تاثیر تکنولوژی آموزشی بر ابعاد و زوایای مختلف زندگی دانش اموزان و به ویژه بر فکر آموزی آنان در مدارس بررسی شده و جایگاه و اهمیت تفکر و پرورش آن مورد مطالعه قرار می گیرد. در نهایت نشان داده می شود. که این تکنولوژی دانش اموزان رادر مسیرهای پیش میبرد که اموزان تفکر در آن جای چندانی نداشته و تفکر دانش آموزان را در امور مهم زندگیشان مورد تاکید و توجه قرار نمی هد. به این ترتیب لزوم جایگزینی یا تجدید نظر در تکنولوژی آموزشی رایج روشن تر و اهمیت برنامه های شبیه برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان مشخص می گردد.
Keywords:
Authors
زهرا محمدزاده
فرهنگی (آموزش و پرورش)
زینب محمدزاده
مدرس حوزه و دانشگاه.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :